Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 25, 2022·3 min reading

16 tüüpi videokonverentse ja nende kasutamine ettevõtluses

Ettevõtte juhtimine nõuab ülesannete, inimeste ja muude probleemide haldamiseks mitmesuguste tööriistade kasutamist. Ja mida paindlikum see juhtimine on, seda parem. Tänapäeval on videokõned üks parimaid vahendeid sellise paindlikkuse pakkumiseks.

16 tüüpi videokonverentse ja nende kasutamine ettevõtluses

Kaasaegse äri ja töö tunnused

Tänapäeval püüavad inimesed saada paremaid tooteid või teenuseid. Igal inimesel on oma nägemus sellest, mis on parim, nii et ettevõte püüab peamiste suundumustega vastavusse viia.

Üks peamisi punkte, mida inimesed hindavad, on töö kiirus ilma kvaliteeti kaotamata. See kehtib nii kaupade kui teenuste kohta. Et olla efektiivne, tuleb hoida klientidega ühendust ja reageerida nende soovidele paindlikult.

Teine punkt, mis annab täitmisel hea tulemuse, on teie pakutava ainulaadsus. See võib olla lai valik kaupu ja teenuseid või midagi väga ebatavalist, mida keegi teine ei paku.

Nende funktsioonide ellu äratamiseks eelistab enamik ettevõtteid võrgusuhtlust.

Miks on videokonverents ettevõttele kasulik?

Ärikohtumised on võimas tööriist ettevõttesisese töö juhtimiseks (mis tahes tasemel) ja turu iseärasuste uurimiseks. Videokonverentsi abil saate tagada sise- ja välissuhtluse kõige tõhusama ajahalduse abil. See aitab säästa aega ja raha reisimisel, üürimisel, organiseerimisel ja muudel probleemidel. Seetõttu on veebikohtumised nii kiiresti arenenud isegi pärast pandeemia ohu taandumist.

Peamised videokonverentsi tüübid

Ärilisi videokõnesid on nelja tüüpi.

  • tete-a-tete koosolek - populaarne konverentsivorm mis tahes ärivestlusteks, sealhulgas projektiaruteludeks, ülesannete selgitamiseks ja tööintervjuudeks;
  • kliendi videokonverents (või videovestlus) - suhtlusviis klientidega nende vajaduste ja eelistuste väljaselgitamiseks (vajab spetsiaalset tarkvara);
  • meeskonna videokonverents - üritus, mis võimaldab juhtida meeskonna tööd, jagada ülesandeid, teha kokkuvõtteid ja saada tagasisidet;
  • Ettevõtte videokonverents on mõeldud info edastamiseks eelseisvate sündmuste ja muudatuste kohta ettevõtte töös.

Kõik need on sarnased, kuid nende konverentside erinevad eesmärgid nõuavad mitmesuguseid videokõnerakenduste funktsioone.

Videokonverentsi tarkvara

Konverentsitarkvara valite vastavalt oma vajadustele. Ettevõtted kasutavad erinevate probleemide lahendamiseks erinevaid tarkvaralahendusi: üht programmi klientidega suhtlemiseks, teist sisedialoogiks. Mida suurem on ettevõte, seda rohkem funktsioone see vajab. Seega on universaalsed rakendused nagu iMind mugavad kaugtööks.

Videokonverentsid erinevatele tööstusharudele

Iga ettevõte saab oma töös videokonverentse kasutada. Tööstus määrab ainult selle tööriista kaasamise taseme. Mida spetsiifilisem on rakenduslik töö, seda vähem on kaugsuhtluse kasutamise võimalusi. Seega võime kohata ettevõtteid, mille töövoog on täielikult üles ehitatud kaugtegevusele, ja ettevõtteid, kus videokonverentsi kasutavad ainult juhid.

Lõpuks peaksite vastavalt oma vajadustele valima meeskonna koosoleku vormi. Olge ettevaatlik, millist tüüpi videokonverentsi kasutate, sest see määrab teie koosolekute tarkvara ja riistvara. Enamiku eesmärkide jaoks on rakendus iMind ideaalne lahendus, seega proovige tasuta rakendust kohe, et näha, kas see sobib teie vajadustega.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles