Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 6, 2022·3 min reading

5 küsimust hommikuse veebikohtumise alustamiseks

Inimesed seisavad silmitsi igapäevaste tööga seotud väljakutsetega. Mõned viitavad oma isiklikele probleemidele, mida töövoog põhjustab, teised. Kuid tõsiasi on see, et inimesed võtavad kaugtöö eest rohkem vastutust, mis on praegu eriti levinud.

Hübriidkaugtöö

Hübriid- (kaug)töö väljakutsed

Alates pandeemia algusest 2020. aastal on paljud ettevõtted rakendanud oma ettevõtetes hübriid-kaugtöö mudelit. Kui nad nägid selle mudeli eeliseid ja selle tulemuseks olevaid tulemusi, hakkas see silma ja sai laialt levinud. Kuid milliste väljakutsetega seisavad need ettevõtted oma teel tõhususe poole silmitsi?

  • tehnilised probleemid – mida rohkem sõltub teie töö seadmest, seda suurema vastutuse võtate selle kasutamise eest kodus (või kõikjal, kus te töötate);
  • iseorganiseerumise küsimused - paindlikkustunne annab võimalusi, kuid nõuab samas isikliku igapäevarutiini loomist ja järgimist;
  • psühholoogilisi probleeme on lõputult, kuid ükski neist ei tohiks teie tootlikkust mõjutada.

Videokonverentsi kasutamine on selle mudeli abil muude äriprotsesside korraldamise vahendite hulgas erilisel kohal.

Kaugtööl hommikurutiin ja hea tuju

Enesekorralduslike ja psühholoogiliste probleemide lahendamiseks kasutatakse hommikuseid rituaale, mis seavad teid produktiivseks tööpäevaks. See rituaal peaks teid rõõmustama või vähemalt natuke paremaks muutma. Iga inimene muudab oma ajakava ainulaadseks, kuid veebikohtumise õige alustamine on tööpäeva pöördepunkt.

Erinevus hommikuste koosolekute ja teiste vahel

Hommikuste meeskonnakoosolekute eripära on see, et inimesed on tundlikud emotsioonide suhtes, mida teised väljendavad. Nii et kui kohtumine oli algusest peale negatiivne, on ka ülejäänud päev ette rikutud. Tõsi on ka vastupidine. Seega on hea mõte kasutada küsimusi oma hommikustel koosolekutel suhtlemise parandamiseks.

Kuidas alustada hommikust veebikoosolekut

See, kuidas te rühmakoosoleku küsimusi kasutate, sõltub sellest, millist tulemust soovite saavutada. See võib olla lühike vestlus meeskonna soojendamiseks või võite kasutada küsimusi väikesteks aruteludeks. Omamoodi jäämurdjaks saavad nad igal juhul. Need on kasulikud juhul, kui teie meeskonnaga liitub uus kaugtöötaja. Koosoleku lihtsaimaks alustamiseks võite kasutada järgmisi küsimusi.

  • "Mis huvitavat teiega nädalavahetusel juhtus?" - see on esmaspäeva hommikuste kohtumiste jaoks mugavam, kuna võimaldab jagada nädalavahetusel saadud meeldivaid muljeid.
  • "Milline on teie hommikune rituaal tööle keskendumiseks?" — see paneb inimesi tähelepanu pöörama ja ideid jagama, kuidas oma rituaale veelgi paremaks muuta.
  • "Milliste möödunud nädala sündmuste üle olete uhke?" Nädalaga väikeste saavutuste päheõppimine ja kokkuvõtete tegemine teeb inimese enesetunde paremaks ja tekitab soovi saavutada rohkem. Seega tõuseb motivatsioon ja tootlikkus.
  • "Mida kavatsete järgmise nädala jooksul saavutada?" - suurepärane, kui see järgneb eelmisele küsimusele. Selgitab meeskonna meeleolu nii isiklike kui meeskondlike plaanide osas.
  • "Mis on teie lemmikajakiri või ajakiri, mis teid inspireerib?" on abstraktsem küsimus, mis võib kehtida nii töö- kui ka vaba aja tegevuste kohta. Inimesed ei pea ajakirjadest või ajakirjadest inspireeritud saama, seega muutke küsimust oma äranägemise järgi.

Sõltuvalt sellest, kuidas soovite neid küsimusi rakendada, saate kasutada ainult heli või täiustada seda mõne videomeediumiga.

Mida rohkem täidate oma hommiku meeldivate asjadega, seda edukam on teie päev. Kasutage videokonverentsirakendust iMind ja nautige hommikuse koosoleku algust veelgi eredamalt!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles