Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 15, 2022·2 min reading

9 videokonverentsi etiketi nõuannet

Aeg muudab meie elusid ja kui tulevad uued äritegemise viisid, tulevad ka uued reeglid. Videokonverentsi tulekuga ja selle laialdase kasutamisega on etikett saanud uue kuju. Millised on siis mõned videokõnede näpunäited inimestele, kes soovivad näidata oma parimat külge ja järgida kaasaegseid sisekujundusstandardeid?

Interneti-kohtumispaik äritegevuses

Interneti-kohtumised on kõiges äris toimuvas silmapaistval kohal. Tänapäeval on peaaegu võimatu vältida videokonverentsi kasutamist. See vajadus tuleneb üldisest olukorrast maailmas ja elurütmist. Inimesed vajavad probleemide kiiret ja tõhusat lahendamist ning videokonverentsid on parim viis selle nõude täitmiseks.

Arvestades, et videokonverentsirakendustel on palju sisseehitatud funktsioone, mis muudavad dokumentide töötlemise ja liikumise lihtsamaks, on seda tüüpi suhtlus ja meeskonnahaldus end äris hästi tõestanud.

9 videokonverentsi etiketi nõuannet

Kui oluline on etikett videokonverentsi ajal?

Muidugi, nagu otsesuhtlus, nõuab ka virtuaalne suhtlus teatud reeglite järgimist. Videokonverentsi etikett näitab austust inimeste vastu, kellega koos töötate, ja näitab teie tõsidust.

Mõnes olukorras on väga oluline säilitada suhtlus videoetiketi reeglite piires. Esimene asi, mida inimesed esimest korda kohtudes märkavad, on see, kuidas te kohtumiseks valmistusite. Kas sa oled hoolitsetud? Kas video heli on hea? Mis on taustal? Nagu te ütlete? Need küsimused loovad erilise mulje, mis ütleb sinu kohta palju rohkem kui CV.

Videokonverentsi etiketi nõuanded

Videoetiketi reeglite põhiprintsiipide järgimiseks peate mõistma, mida teha ja mida mitte.

Mida teha:

  • kontrollige video ja heli kvaliteeti, katkestusteta;
  • korraldage rahulik keskkond nii, et miski ei segaks teid ja teie meeskonda;
  • riietuge nii, nagu oleksite kontoris – hoidke tööõhkkonda;
  • ühenduma konverentsiga oma ajakavas määratud aja jooksul (pluss-miinus 1 minut);
  • seadke udune või hämar taust;
  • rääkige mõõduka helikõrgusega (parem küsige konverentsil osalejatelt, kas nad kuulevad teid hästi, kui te pole kindel);
  • lülitage mikro välja, kui te ei räägi;
  • andke inimestele teada, kui teil on vaja mõneks ajaks välja minna, kuid proovige mitte segada (saatke vestlussõnum).

Mida mitte teha:

  • ärge ühendage, kui te pole üldse valmis (valmistage vähemalt põhiasjad: veebikaamera, peakomplekt ja nägu);
  • ära lahku videokonverentsi ajal oma kohalt ja ära kutsu inimesi raamidesse (kui midagi on kiireloomuline, lülita veebikaamera välja);
  • ära vasta mobiilikõnedele, kui konverents on pooleli (kiire kõne korral vaigista mikrofon).

Kasutades parimaid videokonverentsi tavasid, saate saavutada parima võimaliku kaugtöökogemuse. Tarkvara iMind peaks aitama teil oma töövoogu tasandada, et süsteem oleks tõhus isegi siis, kui kasutate ainult tasuta valikuid.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles