Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 8, 2022·5 min reading

Juhend edukateks müügikohtumisteks

Professionaalid, kes on omandanud tõhusa müügikohtumise oskused nii olemasolevate kui ka tulevaste klientide ja partneritega, saavutavad sageli edu äris ja peaaegu kõigis valdkondades. Ja viljaka arutelu oskus on müügivaldkonnas töötavate inimeste jaoks kahtlemata ülioluline. Arutame, kuidas müügikoosolekut läbi viia.

Edukate müügikoosolekute juhend

Mida on vaja müügikohtumistest teada?

Äriläbirääkimised kaugtöö ajal on ainulaadne ettevõtetevahelise suhtluse vorm, mis on hoolikalt reguleeritud väljaütlemata eetikakoodeksitega. Virtuaalse müügikohtumise peamine eesmärk on leida mõlemale poolele kasulik ühine alternatiiv.

Me kõik osaleme ühel või teisel tasemel ärivestlustes. Kuid mitte kõik ei tunne end kogu läbirääkimisprotsessi jooksul enesekindlalt ja läbirääkimiste tulemus ei ole alati soodne. Mis on produktiivne virtuaalne kohtumine?

Edukad äriläbirääkimised on need, kus teil õnnestus enne nende algust püstitatud eesmärk täielikult või peaaegu täielikult saavutada või võib-olla saada palju rohkem, kui soovisite. iMind on teie parim abiline kaugläbirääkimistel. Teie müügikohtumiste ideed on selle rakenduse kasutamisel kindlasti edukad.

Suurimad vead müügikoosolekul

Kõige tavalisem põhiviga läbirääkimistel, nagu igas ettevõttes üldiselt, on passiivsus, mis tuleneb hirmust saatusliku vea tegemise ees.

  1. Kohustuste rikkumine. Kui olete kliendiga kohtumise kokku leppinud, peate end ohtu seadma, kuid olema õigel ajal. Juhised puuduvad; on lihtsalt suhtlemispsühholoogia.
  2. Ebakompetentsus. Kui läbirääkimisi kliendiga peab ebapädev töötaja, siis ärge oodake selliselt töölt positiivseid tulemusi. Läbirääkimised võivad toimuda telefoni teel, kauplemisplatsil, juhataja laua taga, teel ja igal pool.
  3. Kommunikatsiooni selgus ja struktuur. Klienti vaadates on vaja määrata tema isiksusetüüp ja kohaneda tema suhtlusstiiliga. Sõltumata kliendi tüübist peate läbirääkimisi juhtima, mis tähendab, et peate määratlema reeglid.

Mis on müügikohtumiste eesmärk?

Müügikohtumiste peamine eesmärk on tõhus suhtlus töötajate, juhtide ja klientide vahel. Selle tulemusena suurendavad nad müüki ja tootlikkust.

Teie võime tõhusalt suhelda võib aidata teil saavutada mitmesuguseid eesmärke, alates väikestest kuni olulisteni, jõuda oma erialal edasi, tulla rasketes oludes esikohale, luua suhteid õigete inimestega ning leida uusi sõpru ja tuttavaid.

Kuidas võivad müügikohtumised teie ettevõttele kasu tuua?

Süstemaatiline töö koosolekute ja koosolekute planeerimise osas viib selleni, et teie ettevõte, müügiosakond ja teised osakonnad arenevad pidevalt. Seega on iganädalaste ja kuueesmärkide seadmine, nende saavutamine ja positiivsete või negatiivsete tulemuste jälgimine ülioluline. See aitab kaasa äärmise sooritusvastutuse kultuuri kujunemisele. Kui kasutate seda strateegiat, laieneb teie ettevõte pidevalt.

Edukate müügikoosolekute juhend ➤ 2

Milliseid funktsioone ja eeliseid saavad virtuaalsed müügikoosolekud pakkuda?

Tänapäeva maailmas on paljud ettevõtete tegevused täielikult või osaliselt kolinud veebi: koosolekud, värbamine, turundus, tarneahela juhtimine ja müük. Näib, et ärikohtumine eeldab iga osaleja otsest kohalolekut ühes füüsilises kohas. Kuid tänu kaasaegsele tehnoloogiale on nüüd võimalik veebikoosolekuid pidada.

Isiklik suhtlus personaliga on muidugi fantastiline. Lisaks toodavad nad kindlasti rohkem kui virtuaalseid. Kuid ärge jätke veebikoosolekuid mõttetuks prügiks. Oletame, et kui töötate hajutatud meeskonnaga, peate sünkroonis ja suhtluses hoidmiseks regulaarselt suhtlema kõnede ja videokonverentside kaudu.

Näpunäiteid tõhusaks virtuaalseks müügikoosolekuks

Veebikohtumised muutuvad töökohal igapäevaseks. Töötajad seisavad silmitsi väljakutsetega, et jagada tööks vajalikke andmeid. Siin on mõned parimad näpunäited veebimüügikohtumiste korraldamiseks.

Isikupärastage oma koosolekuruumi

Kui koosolekul osalejad ei kuule ega näe üksteist selgelt, katkeb suhtlus ja te peaksite koosolekut pidama ajaraiskamiseks. Vältige tasuta rakenduse kasutamist. Aseta kvaliteet esikohale. Lisaks peate koosoleku korraldamiseks muutma ruumi omadusi.

Valmistage ette oma toote esitlus

Valmistuge läbirääkimisteks hoolikalt. Viige läbi esitlus. Kasutage 1:3 reeglit, mis õpetab meile, et iga läbirääkimistunni kohta peaksime kulutama vähemalt 3 tundi selleks valmistumiseks. Samal ajal täiustage süstemaatiliselt oma läbirääkimistehnikat, tutvuge uute meetoditega ja omandage uusi oskusi.

Kasutage jutuvestmist

Kindlasti tuleb kasutada kõiki võimalusi meeskonnasidemete tugevdamiseks, et keegi ei tunneks end üksikuna. Naljad ja jutud peavad aga sobima. Enne näiteks koroonaviiruse üle nalja tegemist uurige, kas mõnel koosolekul osalejal on haigeid lähedasi sõpru või sugulasi.

Loo jutustamine hoiab publiku huvi, muutes teie kõne intrigeerivamaks. Nii et olge selle lubamisel ettevaatlik.

Ühendage lugu ja visuaalid

Kaasa võtta paberid, tabelid ja graafikud. Laske osalejatel eelnevalt ette valmistada piltide ja esitluste valik, samuti väidete teemad. Hääl, video, emotsioonid ja huumor sisaldavad nüüd kasulikku graafilist teavet, mida on lihtne õppida ja kopeerida.

Seadistage oma järg

Nagu tavaliste koosolekute puhul, on oluline koostada veebikoosolekust kokkuvõte, parandada põhipunktid, kokkuvõtted ja mõtted ning seejärel edastada see kõigile osalejatele.

Kui see juhtub meeskonnas, saate need CV-d huvitavamaks muuta, lisades neile GIF-id, naljakaid fotosid ja nii edasi. Selle tulemusena on seda lihtsam mõista ja meelde jätta.

Veebikoosolekud on uusim viis hoida oma meeskond tugevana ja produktiivsena. Veebikoosoleku tõhususe tagamiseks vajate kvaliteetset koosolekuruumi, hoolikat korraldust ja reeglite ranget järgimist.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles