Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 11, 2022·4 min reading

Virtuaalkontori eelised: kaugtöö juhend

Kui ettevõte alustab tööd välismaal või tuleb Covid, ei ole alati võimalik korraldada oma kontori tööd teises riigis. Sellega kaasnevad mitmed kulud, näiteks: sobiva pinna leidmine, üür, kommunaalkulud, mööbli ja kontoritehnika ostmine, töötajate palkamine jne. Tõepoolest, sellises päris kontoris on alati vaja millegi eest maksta. Seetõttu on parim võimalus avada kaugtööks virtuaalne tööruum ja kasutada tõhusaks videosuhtluseks veebirakendust iMind.

Virtuaalkontori eelised: kaugtöö juhend

Mis on virtuaalkontor?

Probleemi optimaalset lahendust pakuvad ettevõtted, kes pakuvad nn "virtuaalset võrgukontorit". Nad annavad aadressi teie ettevõtte registreerimiseks, sissetulevate kirjade vastuvõtmiseks ja selle teile edastamiseks. Mõnel juhul võib selline kontor pakkuda ka virtuaalset konverentsi, suhelda reguleerivate asutustega, pakkuda teile reaalset ruumi töökoosoleku või läbirääkimiste pidamiseks.

Virtuaalsete kontorite põhikomponendid

Kui olete ettevõtte omanik ja soovite laieneda uutele turgudele, saate luua oma ettevõtte virtuaalse esinduse mis tahes riigis. Kõnedele vastatakse kohalikus keeles, mis suurendab usaldust ja selle tulemusena parandab teie ettevõtte mainet. Ametlik tööaadress on seadusega nõutav ka kirjavahetuseks nt maksuametiga jne.

Virtuaalne kontor võimaldab omanikul virtuaalse koosoleku kaudu äri ajada, ilma et tekiks tarbetuid kulusid, mis on seotud reaalse kontoripinna ülalpidamisega. See teenus võimaldab teil kiiresti saada ettevõtte tegevusega seotud olulist teavet ning vältida arusaamatusi ja probleemseid olukordi suhetes töövõtjate ja ametiasutustega, mis on tingitud kirjavahetuse puudumisest ettevõtte juriidilisele aadressile.

Mis kasu on virtuaalsest kontorist?

Kui otsustate avada virtuaalse kontori, vähendate oluliselt eraldiseisva kontori rentimise, vajaliku tehnika soetamise kulusid, elektrikulusid ja mis kõige tähtsam - teil on aadress ettevõtte registreerimiseks!

Te peaksite teadma, et sellises kontoris on ka inimene, kes teenindab ettevõtteid ning vastab telefonikõnedele ja kirjadele. Lisaks on kontor teie ettevõtte jaoks varustatud uute funktsioonide ja tööseadmetega. See tähendab, et te ei pea kulutama raha tavaprinteritele ega palkama lisatöötajat, kes kulutaks aega oma kirjade ja telefonikõnede kontrollimisele.

Paindlikkus

Virtuaalse kontori kasulikkus on lõputu; teenuse pidev täiustamine parandab ettevõtja elu ja lihtsustab asjaajamist. Virtuaalkontoreid eelistavad nüüd mitte ainult väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted, vaid ka suured ettevõtted. Ärimehed on kohanemisvõimelised isikud, kes võtavad riski investeerida vähem ja saada rohkem.

Koostöö laiendamine

Inimesed töötavad lihtsalt täna ühes riigis, homme Euroopas ja seejärel USA-s. Tänapäeval on alustavatel ettevõtetel ja väikeettevõtetel, kes alles alustavad, lihtsam oma kohaloleku geograafiat laiendada. Arenenud riikides aitavad ettevõtjad ja investorid uutel ettevõtetel saada nende mentoriks. Kõik see avab idufirmadele ja väikeettevõtetele suurepärased võimalused areneda ja siseneda uutele turgudele.

Laiendage oma äri

Virtuaalkontor võib olla üks lahendusi ettevõtetele, kes soovivad oma äri laiendada. See tööriist aitab arendada tegevust nii riigisiseselt kui ka välismaal ilma pikaajalisi büroorendilepinguid sõlmimata.

Virtuaalse kontori eelised: Kaugtöö juhend ➤ 2

Tootlikkuse tõus

Töötajad ei raiska aega teel tööle ja tagasi, mis säästab neid täiendavast stressist, annab lisaaega, parandab keskendumist tööprotsessidele. Kodus töötades on töötaja tema jaoks mugavas keskkonnas, saab rohkem tähelepanu pöörata perele ja paremini planeerida oma vaba aega. See tõstab töömotivatsiooni ja vähendab pidevast töötamisest tulenevat stressi.

Laiem valik värvatavaid

Virtuaalses kontoris saavad töötada inimesed erinevatest riikidest, mis avardab oluliselt õige spetsialisti leidmise võimalusi.

Kuidas valida õige virtuaalkontor?

Spetsiaalne server on populaarne lahendus kaugkontori korraldamiseks. Kui paigutate oma ettevõtte taristu teenusepakkuja andmekeskuses asuvasse spetsiaalsesse serverisse, ei pea te muretsema selle turvalisuse pärast. Loomulikult on oluline valida õige pakkuja, kellele usaldate väärtuslike äriandmete säilitamise.

Kaugtöö jaoks spetsiaalse serveri rentimine on tulus ja usaldusväärne. Riistvara toe ja värskendustega tegeleb teenusepakkuja, mitte teie süsteemiadministraator. Teil on ka vabadus valida tarkvara: saate kasutada tavalisi litsentsitud programme või rentida tarkvara litsentse teenusepakkujalt.

Mõelge ka territoriaalsetele kriteeriumidele. Valige riik, mis vastab teie vajadustele kõige paremini.

Seega on otsus registreerida oma tegevus virtuaalkontoris parim viis oma ettevõtte tingimuste elluviimiseks. Kui te ei saa füüsilist kontorit luua, peaksite avama virtuaalse kontori. Tee oma äri korda!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles