Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 20, 2021·4 min reading

Videokonverentsid ettevõtetele: kuidas valida, luua ja läbi viia?

Mis on ettevõtte videokonverents?

Ettevõtete jaoks mõeldud videokonverentsid ei erine palju vanematele video kaudu helistamisest. Sisuliselt on sama - videosuhtlus, milles näete ja kuulete vestluskaaslasi. Ärisuhtlusele kehtivad siiski täiendavad nõuded:

  • ohutus esirinnas

Kui helistate kuurordist sõbrale, et näidata seal palmipuid ja öelda, millist maitsvat mangot sõid, ei pea te tõenäoliselt muretsema, et ründajad võivad kõne pealt kuulata. Olukord muutub 180°, kui konverentsi teemaks on arutada järgmise aasta tooteuuendusi. Sellisel juhul võib andmete lekkimine põhjustada raha ja maine kaotust.

iMind kui ettevõtte videokonverentside platvorm võtab turvalisust tõsiselt.

  • vaja rohkem funktsioone

Tõenäoliselt soovite mälestuseks salvestada "rannakõne" sõbrale. Olgem ausad – pigem teete lihtsalt fotosid ja videoid. Ärivälisel konverentsil on kõik, mida tarkvarast vaja läheb, et see oleks selgelt nähtav ja kuuldav.

Ettevõttekeskkonnas muutub kõik. Sageli on vaja kõne salvestamist, ekraaniülekannet. Aruandeid, tervitusesitlusi uutele tulijatele, olekuaruandeid saab salvestada edaspidiseks kasutamiseks. Selles artiklis rääkisime ekraani jagamise võimalikust mõjust.

Kuidas valida programmi ettevõtte koosolekuteks?

Kuna praegu on turul nii palju videokonverentsitarkvara, võib õige valiku tegemine olla keeruline. Seetõttu soovitame esimese asjana mitmes rakenduses helistada! Forbes Insighti aruande kohaselt kasutab 62% ettevõtetest 3 või enamat videokõnede tarkvara.

Aitame teil otsustada, mida ja millal kasutada. Vaadake oma päringule vastavat veergu ja valige 4 populaarse programmi hulgast.

Turvalisus Hind kasutaja kohta (kõne korraldaja) Maksimaalne osalejate arv
iMind AES-256 krüptimine - USA valitsuse standard, ei salvesta paroole, kasutab ühekordseid võtmeid, "ooteruumi" funktsioon 9,99 dollarit sada
Suumi Täielik krüpteerimine, kõnede salvestamise kaitse, paroolide salvestamine 199,90 dollarit 300
MS meeskonnad Täielik krüptimine, mitmefaktoriline autentimine, turvalised lingid 60 dollarit 300
Google Meet Ei mingit täielikku krüptimist – Google saab hõlpsasti vestlusesse imbuda; Piltidel kasutatakse avalikke linke – igaüks võib leida Tasuta sada
Ettevõtete jaoks pakutavate videokonverentsiteenuste võrdlus

Kui otsite odavamat võimalust, on Google Hangouts ideaalne, kuna see on tasuta. Ettevõtluskeskkonnas sobib see vaid hommikusteks püstitõusmisteks ja ka siis mitte alati. Hangoutsi turvalisus jätab palju soovida.

Kui otsite turvalist tarkvara, on iMind teie valik. Konverentsid on krüpteeritud ja arendajad mõtlesid ka suumimise peale, võttes kasutusele "ooteruumid" .

MS Teams on hea keskväljak - suhteliselt madala hinna eest pakub see kõige rohkem osalejaid koos videoga. Kuigi pole päris selge, kas 300 videot näha saab.

Kuidas korraldada ettevõtte jaoks videokonverentsi?

Veebikoosoleku korraldamiseks iMindis looge konto.

Looge selles ruum – ja ongi valmis! Kolleegide koosolekuga liitumiseks saatke neile kutselink. Piisab, kui nad klõpsavad lingil üks kord - ja nad on teiega.

Kuidas arvutada ettevõtte videokonverentsi efektiivsust?

Soovitame teil tagasisidet koguda. Prinditud voldikud, nagu võrguühenduseta, ei tööta, nii et Google'i vormid tulevad teile appi. Saada link eelnevalt ettevalmistatud küsitlusele konverentsivestluses.

Kui salvestasite konverentsi, vaadake see üle ja pöörake tähelepanu sellele, kuidas publik teie ettekandele reageeris – kui kaasatud nad olid või vastupidi, hakkasid nad mõtlema millegi omaette.

Rohkem näpunäiteid veebikohtumiste produktiivsuse suurendamiseks leiate artiklist „5 viisi, kuidas muuta videokonverentsid reaalajas koosolekutest tõhusamaks”.

Kui palju see maksab?

iMindil on 3 tüüpi tellimusi: tasuta, pro ja äri.

  • Tasuta

Tasuta liitumine - 100 osalejat (4 koos videoga), maksimaalne kohtumise aeg - 4 tundi. Konverentsi salvestisi saab alla laadida 30 päeva jooksul.

  • Pro

Kohtumiste maksimaalne kestus on 24 tundi. Osalejatele on ruumis saadaval 12 aktiivset videot. Laadige alla koosolekute protokollid aastaringselt.

  • äri

Kohtumiste maksimaalne kestus on 24 tundi. Osalejatele on ruumis saadaval 12 aktiivset videot. Koosoleku protokolle ei kustutata. Kontrolli hinda siit.

Selgitasime välja korralduslikud probleemid. Kas videokonverentsil on mingeid erilisi käitumisreegleid? Jah, jah ja veelkord jah. Et mitte hätta sattuda, lugege artiklit videosuhtluse etiketist .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles