Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 28, 2022·4 min reading

Joonised meeskonna kaugloomiseks

Covidi seadusi on rakendatud meeskonna loomisele ja meeskonnatöö kaugtööle. See tähendab, et suurem osa suhtlusest toimub endiselt veebis läbi virtuaalkohtumiste ning traditsiooniline meeskonnatöö ja sellest tulenevalt ka äritegevus lükkub taas määramata ajaks edasi.

Kuid me mõistame, et praegu on oluline meeskond kokku panna ja motiveerida, et see toimiks tõhusalt. Et Sul oleks edukas ja põnev meeskonnatöö ka kaugemas keskkonnas, pakume Sulle väikese valiku online-joonistusharjutusi ja virtuaalseid joonistusmänge.

Joonised kaugmeeskonna moodustamiseks

Miks on meeskonna loomine oluline?

Meeskonda tugevdavad tegevused soodustavad osalejate koostööd, toetamist ja usaldust ettevõtte vastu. Meeskonna loomist saab teha erinevate mudelite abil, millest igaühel on ainulaadsed omadused ja eesmärgid.

Arutagem esmalt, millal on kriitiline planeerida meeskonna loomist, eriti kaugmeeskonna loomist virtuaalsete koosolekute kaudu. Kõige levinumad väljakutsed, mida meeskonnaarendus kaugtöötajate jaoks lahendab, on järgmised:

  • suhtlemishäire;
  • usu puudumine;
  • meeskonnatöö puudumine;
  • kolleegide töö tähtsuse alandamine;
  • tulemuse eest vastutuse "üleandmine" kellelegi teisele.

Meeskonna juht on juba ärevil, kui kasvõi üks neist "sümptomidest" on olemas. Neid puudusi saab sageli lihtsalt ja valutult parandada, kui need õigeaegselt tuvastatakse.

Kuidas saate oma meeskonna tulemuslikkust parandada?

Millised on veebipõhise meeskonna loomise harjutuste parimad strateegiad? Esiteks otsustage oma eesmärgid ja eesmärgid. Näiteks võite soovida arendada oma projektijuhtimise või läbirääkimisoskusi. Teie ühised jõupingutused peaksid viima tulemusteni, mis aitavad teil eesmärke saavutada ja toovad kasu nii kogukonnale tervikuna kui ka igale üksikule liikmele.

Treeningu planeerimisel arvestage aega, mille olete nõus igale harjutusele kulutama. Harjutused, mis nõuavad rühmaprobleemide lahendamist, nõuavad pikemaid tegevusi kui lühikesed jäälõhkujad.

Samuti pidage meeles kultuurinorme, millest osalejad ja inimesed peavad kinni pidama. Introvertide jaoks võib grupivestluste ajal sõna rääkimine olla keerulisem.

Meeskonna joonistamise kontseptsioon

Kunstiteraapia on korduvalt tõestanud oma efektiivsust stressi leevendamisel, emotsioonide väljendamisel ja meeleolu parandamisel. Alati pole võimalik värvide või pliiatsitega joonistada, kuid see alternatiiv on saadaval Internetis, kus tööriistakast on palju suurem ja sisaldab liiva, tuld, piksleid, geomeetrilisi kujundeid ja taimeosi. Kõiki teie loodud kunstiteoseid saab alla laadida oma arvutisse või jagada sõpradega sotsiaalvõrgustikes.

Millised mängud sobivad visandite tegemiseks?

Kui te ei tea, kuidas veebikohtumisi meeldivamaks muuta ja kolleegide seas meeskonnatööd julgustada, proovige virtuaalseid meeskonnasketše.

Doodle mäng

See lõbus mäng julgustab dialoogi, meeskonnatööd ja originaalset mõtlemist. Kui kasutate konverentsitarkvara nagu tasuta vestlusrakendus iMind, mis võimaldab meeskondadel virtuaalseteks ruumideks jaguneda, töötab see suurepäraselt.

Joonistage võitlev meeskond, joonistage mäng

Lõbusat tegevust, mis võimaldab meeskondadel distantsilt koos mängida, nimetatakse Draw Battle’iks. Seda mängu peavad mängima kaks võistkonda, millest kummaski peab olema vähemalt kaks mängijat. Seejärel tõmmatakse välja sama sõna ja kaks meeskonda hakkavad seda ära arvama. Ülejäänud mängijad peavad ära arvama nime viigi teinud mängija järgi. Teised liikmed saavad sisestada oma parimad oletused ja rakendus näitab, kas need olid õiged või mitte. Boonuspunkte saab meeskond, kes suudab kiiremini ennustada.

Näed, mida ma mõtlen?

Lauamäng piiramatult lõbusaks, leidlikuks, naljakaks ja sõltuvust tekitavaks. Sellises olukorras peate võistlema meemide kuninga tiitli nimel. Mängijad peavad looma kõige naljakamad meemid, sobitades kaarte Internetist pärit kuulsate meemidega, millel on lõbusad laulusõnad.

Online illustratsioon

Kirjutage spetsiaalse pliiatsiga õhus ja vaadake, kuidas see oma seadme ekraanil realiseerub! Selleks installige programm lihtsalt oma nutitelefoni või tahvelarvutisse. Suunake oma seadme kaamera maalija poole ja tema looming ilmub teie ekraanile. Neid pildisoovitusi kasutades peab teie meeskond selle sõna ära arvama.

Mida ma pean mängimiseks tegema?

Teie kaugmeeskonnaga mängimiseks pole palju tarvikuid. Siiski on mõned asjad, millest võib abi olla. Allpool on nimekiri.

Kuva jagamine

Selleks, et jagada teiste meeskonnaliikmetega endast fotot või midagi muud, mida mängureeglid nõuavad, vajate oma videokonverentsiteenuses teatud funktsioone.

valge tahvel

Kui soovite, et meeskond arvaks ära, mida te joonistate või kirjutate, on teil vaja valget tahvlit. Internetis on palju saite, mis seda pakuvad. Nii et valmistage see ette.

Statsionaarne

Isegi kui loote ja mängite võrgus, võib teil siiski vaja minna märkmete tegemiseks või piltide visandamiseks paberit ja pliiatsit.

Online-mängude platvorm

Kõik mänguteenused, mida kavatsete kasutada, tuleks eelnevalt ette valmistada, seega jagage linke oma meeskonnaga.

Virtuaalsete meeskonnakoosolekute abil saate hoida oma töötajaid pidevalt killustatud töökohas ühenduses.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles