Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 30, 2022·4 min reading

Lõbusad videokõned oma meeskonnaga mängimiseks

Töövoog on üsna pingeline. Kuid selle nauditavamaks muutmiseks on olemas meeskonna loomise praktika. See aitab näidata, et inimeste tööd on hinnatud ja väärtuslik nii meeskonnajuhile kui ka ettevõttele. Kuid selleks, et meeskonna loomise strateegiad oleksid tõhusad, peavad need sisaldama lõbusaid tegevusi, mis muudavad meeskonna õnnelikumaks.

Videokõned mängudes

Mis on meeskonnatöö?

Meeskonna moodustamine on praktika, mis hõlmab tegevusi, kus sama meeskonna liikmetel on koos lõbus. Nad saavad vestelda mitteärilistel teemadel, mängida mänge või koos lõõgastuda. Selline suhtlus on eriti oluline kaugmeeskondade jaoks.

Meeskonna loomise üritusi saate korraldada siis, kui olete kuskil kokku saanud või eemalt, kasutades veebikohtumiste võimalusi. Virtuaalsetel meeskonnatöö koosolekutel on oma plussid ja miinused, kuid seadmete kasutamine võib neutraliseerida enamiku võrguvormingu miinuseid.

Mitteametlike kohtumiste tähtsus

Mõnikord peavad inimesed oma meeskonnakaaslastega mitteametlikke tegevusi korraldama. See on vajalik meeskonna psühholoogilise kliima jaoks ja tulevase töö tulemuste parandamiseks. Kui inimesed saavad oma kolleegidega meeskonnatööks kokku, asetatakse nad konteksti, mis pakub rohkem võimalusi enda väljendamiseks.

Näiteks, kui inimesed mängivad koos mänge, kogevad nad põnevust ja soovi võita. Tugevad tunded muudavad inimesed siiramaks ja näitavad oma iseloomu, mis aitab meeskonnakaaslastel üksteist paremini mõista ja kiiremini ühisosa leida. Seega aitavad videokonverentsi ideed parandada meeskonnasiseseid suhteid ja toovad kaasa produktiivsema töö tulevaste ülesannete kallal.

Psühholoogilisest vaatenurgast mõjuvad lõbusad tegevused nagu laadimine. Inimesed ei kasuta oma aega pingete ja stressi kogemiseks, vaid lõõgastumiseks ja mõnuga koos aega veetmiseks. Hästi korraldatud üritus paneb töötajad tundma oma juhendajate heakskiitu. Ja kui inimesed mõistavad, et nende ülemused pööravad tähelepanu ning hindavad nende pingutusi ja tööd, tekitab see kõigis kasuliku tunde. Seega tõstavad motivatsiooni mänguvideokõned ja muud meeskonna loomise tegevused.

Ideid tegevusteks videokõnede ajal

Kui otsite seda videokõne ajal, leiate palju lõbusaid asju. Kui aga kõik muu ebaõnnestub, on alati võimalus kasutada videokonverentsimänge. Enamik neist on sama vanad kui kuld, nii et teie meeskonnakaaslased on nendega tõenäoliselt tuttavad. Mängud, mida saab videokõne ajal mängida, võivad hõlmata järgmist:

  • arvake ära, kes – ükskõik, kas eemalt või kohapeal, on see alati naljakas;
  • never I never ... - on olemas variatsioonidena kainete ja alkohoolsete pidude jaoks, nii et mõelge, mis on teie juhtumi jaoks parim;
  • charades – kasutage võimalust oma meeskonnatöö proovilepanekuks, kuid naljakas kontekstis;
  • selgitage sõna (pseudonüüm) - alati mugav valik, mille hulgast saate oma erialast terminoloogiat kasutades muuta;
  • näita sõna – šaraadi variant;
  • arva laulu ära – uuri lähemalt meeskonnakaaslaste muusikalisi eelistusi ja näita oma;
  • fonogrammilahing – võistle karismas, loovuses, näitlemises ja paroodias;
  • veebipõhise meeskonna loomise bingo – saate inimeste kohta rohkem huvitavaid fakte.

Üksteise kohta lisateabe saamiseks võib mõni neist või teistest teie valitud valikutest olla kasulik. Kui soovite, olge loovam ja muutke mis tahes mängu, mis teile kõige rohkem meeldib. See värvib vanad klassikud uute värvidega ja värskendab teie ideed meeskonna loomisest.

Kuidas mõjutavad lõbusad mängud suhteid kaugmeeskondades?

Mida rohkem teie mitteametlik videokonverents nõuab teie meeskonnaliikmete kohta teabe otsimist, seda paremini mõistate inimeste elu. Mida rohkem ta teid suhtlemisse kaasab, seda paremaks muutuvad teie suhtlemisoskused. Valige tegevus, mis vastab järgmistele kriteeriumidele:

  • Asjakohane teie praeguse meeskonna loomise ülesandega. Kas teil kõigil on vaja üksteise elu kohta rohkem teada saada? Või on parem suhtlemisoskusi treenida meeskonnas? Määrake kõne ja järgige seda.
  • Enamikule teie meeskonnaliikmetest meeldib see idee. Kui oled tegevuse valinud, aga meeskond peab seda ajaraiskamiseks, ei too see tulemust.
  • Kõik on varustatud osalemiseks vajaliku varustusega (vajadusel). Enamik mänge ei nõua neid asju, kuid kui leiate midagi erilist, veenduge, et kõigil oleks vajalikud esemed.

Kui teie valitud tegevus vastab kõigile ülaltoodud kriteeriumidele, suurendab see suure tõenäosusega järsult teie meeskonna tootlikkust. Igal juhul, isegi kui teil jäi põhiülesanne tegemata, on esimene asi, mida vajate, pakkuda rõõmustavat ajaviidet positiivsete emotsioonide ja rõõmsate mälestustega.

Meeskonna loomise istungid ja muud mitteametlikud tegevused on töövoo jaoks kasulikud. Need võimaldavad teil õppida uut teavet ümbritseva kohta, leida sõpru, luua tugevamaid suhteid ja luua vastastikust mõistmist.

Lõpuks on mitteametlikud üritused kõigile võimalus lõõgastuda ja eemalduda probleemidest ja probleemidest, mis meid kõikjal vaevavad. Rakendust iMind kasutades saate tagada oma meeskonna konverentside jaoks parima kõnekvaliteedi ja nautida protsessi segamatult.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles