Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 24, 2022·3 min reading

Kuidas saab videovestlus teie ettevõtet ja kliente aidata?

Inimesed kasutavad erinevaid vahendeid, et äri toimima panna, tehnoloogiat massiliselt. Kaugtöö on pärast maailma levikut pandeemia laialt levinud, kuid see ei tööta ainult sisemise organisatsiooni jaoks. Samuti areneb klienditugi ja sellised asjad nagu videovestluse tugi on nüüdseks tavalised.

Videovestluse klienditeenindus

Kaasaegse võrgusuhtluse omadused

Tänapäeval kasutame veebisuhtlusvahendeid rohkem kui kunagi varem. Kiirsuhtlusrakenduste, videokonverentsitarkvara ja muude vahendite kaudu on palju eeliseid. See aitab säästa aega ja raha reisimisel, otsimisel, otsuste tegemisel, arutlemisel jne. Ja tänu kaasaegsele elustiilile kasutavad inimesed seda võimalust suhtluse veelgi tõhusamaks muutmiseks.

Eriline hetk on heli- ja videokanalite kasutamise tasakaalu muutus. Üha enam nõuavad meie partnerid, kolleegid ja kliendid helisuhtluse asemel ainult videot. See võimaldab produktiivsemalt suhelda ja aega säästa. Seetõttu pole klienditoe ja muude vajaduste jaoks telefonikõned mugavamad.

Mis on videovestlus?

Videovestlus on väga sarnane videokonverentsiga. Peamine erinevus seisneb selles, et videokonverents võib tähendada veebikohtumist, veebiseminari, videokõnet jne. Videovestlus on kahe inimese vaheline näost näkku suhtlus. Seetõttu kasutatakse sageli terminit "videotelefoni".

Kuidas ettevõtted videovestlust äritegevuses kasutavad?

Inimesed kasutavad sageli videovestlusi sõprade või pereliikmetega suhtlemiseks, kuid videovestluse ärirakendused saavad tänapäeval rohkem tähelepanu. See võimaldab inimestel kiiresti ühendust luua, arutada jooksvaid probleeme ja kiirendada otsuste tegemist. Turunduses ja partnerlustes on aeg ülitähtis, nii et inimesed kasutavad iga võimalust selle säästmiseks.

Näib, et veebikohtumised teenivad sama eesmärki, kuid see on vale. Veebikohtumised sobivad pigem ärikohtumisteks, et arutada korraga mitut teemat: projekti kallal töötamine, nädala ülevaade, ettekande tegemine jne. Samas võib äriline videovestlus kiirendada kiireloomuliste küsimuste lahendamist. tuleb viivitamatult tegeleda. Just sel põhjusel on videovestlusteenused klientide jaoks nii laialt levinud.

Videovestlus klienditoe jaoks

Kliendid saavad oma muresid selgelt selgitada ja näidata, kasutades võimalust video kaudu toega ühendust võtta. Ilmselgelt suurendab see järsult töö tulemust, nii et ettevõte saab pakkuda oma klientidele paremaid tooteid ja teenuseid.

Aja kokkuhoid avab rohkem võimalusi teenindatavate klientide arvu jaoks. Aga selleks, et pakkuda klienditeenindajatele paremat psühholoogilist keskkonda, on parem palgata sellele tööle rohkem töötajaid. Seega suurendavad veebipõhised videovestlusteenused tootlikkust ja säästavad mõistlikku tasakaalu.

Videovestluse eelised ettevõtetele ja klientidele

Seoses kõigi ülalnimetatutega sisaldab eeliste loend:

  • kiirendada tugiteenistuse tööd;
  • muuta see produktiivsemaks;
  • säästab aega;
  • paremate tulemuste saavutamine ettevõtte toote või teenuse täiustamisel;
  • püsiklientide baasi loomine;
  • bränditeadlikkuse suurendamine.

Mida paremini pakute kliendituge, seda tõenäolisem on teie ettevõtte arendamine. Ja kaasaegsete seadmete kasutamine on veel üks võimalus seda kasutada.

Videovestluste tulevik

Kaasaegse tehnoloogia tulevik tundub mõnikord tume. Videovestlused on veel väljatöötamisel, kuid usume, et need on palju levinumad kui praegu. Võib-olla on see kunagi ainus viis tugiteenusega ühenduse võtmiseks. Lisaks saavad need virtuaalreaalsuse tehnoloogiate nii kiire arengu juures kaugemas tulevikus tõenäoliselt veel üheks tugivahendiks.

Videovestluse tugi on kahtlemata üks peamisi klientidega suhtlemise valdkondi. See on kiire ja tulemuslik, nii et selle kasutamine ainult kasvab. Tutvuge iMindi rakendusega nende ja muude jaoks ning muutke oma töövoog veelgi sujuvamaks.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles