Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 1, 2022·3 min reading

Kuidas hoiate oma kaugmeeskonda koosoleku ajal kaasas?

Publikuga töötamine on üsna keeruline. Videokoosoleku formaadile üleminekuga muutus see veelgi keerulisemaks. Teie esitlus, kasutatava videoplatvormi funktsioonid ja võimalused ning lisamaterjalid mõjutavad koosoleku lõpptulemust. Aga kõigepealt asjad kõigepealt.

Miks on hangoutid tänapäeval nii olulised?

Veebivideokohtumise korraldamise ja läbiviimise teadmise tähtsus sõltub asjaoludest, millega maailm on viimasel ajal silmitsi seisnud. Pandeemia saabudes pidid ettevõtted kohanema ja juhtima oma äri kaugjuhtimisega. Alguses osutus see katastroofiks, kuid inimesed suutsid neid asjaolusid ära kasutada ja kohandasid töövoo tänapäevase reaalsusega.

Miks tähelepanu kaob?

Videokonverents on tavaline, kuid raskesti teostatav. Elussuhtluses kasutad rühti ja liikumist, kuid virtuaalsel kohtumisel jääd nendest vahenditest ilma. Kompenseerige see puudus oma esitlusstiili ja teie käsutuses olevate tehniliste vahenditega.

On kolm peamist viga, mis võtavad vaatajatelt keskendumisvõime:

  • Vähene keskendumine – mõjub mõlemale suhtluses osalevale poolele, kuid määravat rolli mängib reporteri vähene tähelepanu.
  • Teema ei ole huvitav – kui publikul pole arutlusteema vastu huvi, siis pole ka tähelepanu. Muutke seda või esitage seda teie soovitatud viisil, et muuta see kuulajatele huvitavamaks.
  • Teie selgitus on keeruline – parim lähenemine on rääkida keerulistest asjadest lihtsate sõnadega. Küsige rühmavideokõne ajal tagasisidet, et näha, millest nad aru saavad. Alustage dialoogi.

Need aspektid on peamised, mida tuleb arvesse võtta.

Kuidas hoiate oma kaugmeeskonda koosoleku ajal kaasas?

Mõelge spetsifikatsioonidele

Tagage parim heli- ja videoühenduse kvaliteet. See aspekt mõjutab ka kontsentratsiooni taset. Kui kõnelejal pole videot või tal on võrgurühmakoosolekul probleeme, mis põhjustavad kehva suhtluse, on see tüütu ja häirib.

Kuidas hoiate oma kaugmeeskonda koosoleku ajal kaasas? ➤ 2

Katsetage erineva videokonverentsi tarkvaraga, valige õige peakomplekt ja vaadake, kas see töötab korralikult. Pidage meeles, et tarkvara peab olema universaalne kõigi seadmete jaoks, kuna inimestel võib olla erinev varustus. Platvorm iMind vastab nendele nõuetele suurepäraselt.

Lisage interaktiivseid elemente

Teie ettekande (loengu) sisu täiendavate materjalidega on esitlusel veel üks eelis. Hääle ja pildi lahjendamine interaktiivsete elementidega uuendab huvi ning võimaldab saada teemast laia nägemust, üldistada ja süstematiseerida infot. Võite kasutada järgmisi tööriistu:

  • kasutada lühikest videot, mis sisaldab näiteid, selgitusi;
  • töö virtuaalse tahvliga materjalide ja ühisuste graafiliseks esitamiseks;
  • muuta konverentsiruumid erilisemaks: kujundage ümber, looge kohandatud ruumi link. Nii tunneb meeskond end hinnatud.

See suurendab motivatsiooni, leevendab meeskonnakonverentsil suhtlemist ja on seega tõhusam.

Mõnikord tundub, et kaugmeeskonnaga töötamine on keeruline. Kuid tasuta iMind äpi abil ja esitluse kõige olulisemaid aspekte arvesse võttes muutuvad töökoosolekud kollektiivseks suhtlemise naudinguks.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles