Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 8, 2022·3 min reading

Kuidas valida videokõne tausta?

Ettevõtted seisavad praegu silmitsi paljude uute väljakutsetega, millega nad peavad kohanema. Viimastel aastatel esile kerkinud kaugtöö paradigma loob uusi ärietiketi reegleid. See puudutab veebikohtumiste erilist aspekti.

Mis on videokoosolek?

Videokonverents või videokoosolek on sobiva tööriista abil korraldatud üritus, mis võimaldab kasutada videokõnesid ettevõtete ja eraisikute kaugkoosolekuteks. Need muutusid ettevõtete jaoks populaarseks pärast pandeemia algust 2020. aastal, kui kogu maailm oli sunnitud kaugtööd tegema.

Videokoosolekute üldreeglid

Nagu reaalajas koosolekutel, on ka videokoosolekutel oma reeglid. Peamised on järgmised:

  • täpsus - parem on järgida ajakavas märgitud täpset aega;
  • ole hoolitsetud – kodus töötades tuleks siiski jääda äri- või smart casual stiili juurde;
  • video – tee oma nägu nähtavaks, säti valgustus nii, et video vaatamine oleks mugav;
  • heli - kontrollige peakomplekti enne ruumi sisenemist; lülitage mikro välja, kui te ei räägi;
  • taust – hoia oma isikliku elu üksikasjad võõraste silmade eest eemal.

Punkte saab lisada olenevalt oma arvamusest, kuid kõige tõhusam on neid järgida. Kui neid reegleid ei järgita, tõmbate negatiivsest vaatenurgast liiga palju tähelepanu. Sellest tulenevalt, isegi kui oled hea spetsialist, on sinuga koosolekutel lihtsalt ebamugav töötada, sest segad kõiki.

Tausta tähtsus ja eelised

Mõned inimesed arvavad, et videokõne ajal pole vahet, mis nende selja taga toimub, ja nad eksivad. Kui valmistate hangouti tausta ette, näitab see teie viisakust ja austust meeskonna vastu, kes teiega koos konverentsil osaleb.

Iga kord pole vaja koristada, kuid videokonverentsi taustaks saab valida pildi. See säästab aega ja muudab teie video teiste jaoks kenamaks. Siiski sõltub palju sellest, millise veebikaamera taustad seadistate. Kaugemate ärikohtumiste puhul on parem kasutada midagi igavat, mitte detailidega üle koormatud.

Kuidas valida videokõne tausta?

Teenuste põhitaust

Olenemata sellest, millist videokonverentsi tarkvara te kasutate, pakuvad sellised rakendused nagu iMind kasutajatele tavaliselt installimiseks tasuta põhitausta. Hägusus on lihtsaim valik. Võite kasutada ka lihtsat tausta või lihtsaid tekstuuriga fotosid, millel on vähe detaile või üldse mitte.

Kust leida kohandatud tausta

Kui soovite videokonverentsi jaoks tausta kohandada, saate kasutada oma pilti. Tegelikult saab isegi googeldades valida, aga kui on mõni huvipakkuv teema, siis saab kogusid otsida.

Arvestades kõike ülaltoodut, võib kokku võtta, et kasutate oma tõsiduse ja lugupidamise väljendamiseks videokõnede tausta. See on võrreldav sellega, kuidas inimesed teie välimust ja stiili kontoris tajuvad. Seetõttu on parem algusest peale oma taust paika panna ja mitte enam selle pärast muretseda.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles