Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 31, 2022·3 min reading

Kuidas luua iMindis isikupärastatud veebikoosolekuruum?

Kaasaegne äri nõuab veebipõhiste koosolekusüsteemide sagedast kasutamist. Olenevalt sellest, mida valite, saate kasutada erinevaid funktsioone. Kuid enamiku videokonverentsitarkvarade puhul on tavapäraseks saanud võimalus luua koosolekuruum. Saate seda oma külastajatega jagada, kui teil on vaja ärikohtumist pidada.

Kuidas luua iMindis isikupärastatud veebikoosolekuruum?

Mis on veebipõhine koosolekuruum?

Virtuaalne meeskonna koosolekuruum on virtuaalne ruum, kus mitu inimest saavad võrgukonverentsi jaoks ühenduse luua. Privaatruumid aitavad kaugsuhtlust veelgi tõhusamaks muuta, sest te ei pea koosolekuga liitumisel iga kord koosolekuruumi koodi sisestama. Lihtsaim viis ühenduse loomiseks on lisada link järjehoidjatesse ja iMind pakub seda võimalust oma klientidele.

Saame hõlpsalt videokonverentsi teha mis tahes konkreetseks või regulaarseks kasutamiseks. Lihtsustatud loomisprotsess ja turvaline ühendus muudavad meeskonnatöö veelgi produktiivsemaks. Sa ei pea muretsema, et midagi läheb valesti ja mõni võõras inimene kogemata sinuga liitub.

Kuidas luua iMindis veebituba?

Kui teil tekib küsimus: "Kuidas ma saan luua oma koosolekuruumi?", siis on seda iMindi süsteemis üsna lihtne teha. Peate järgima nelja sammu:

1. Logi sisse. See on võimalik teie brauseri kaudu, nii et peate võib-olla isegi installimist ootama. Põhiekraanil näete nuppu "Loo tuba".

Kuidas luua oma koosolekuruum

2. Seejärel sisestage nimi, mida soovite, et veebiaadress sisaldaks. Sisse logides näitab süsteem, kuidas see välja näeb.

3. Kui olete sisestamise lõpetanud, klõpsake nuppu "Loo".

Kuidas luua oma koosolekuruum

4. Lõpuks kopeerige link, et seda oma meeskonnakaaslastega jagada.

Kuidas luua oma koosolekuruum

Seejärel alustage konverentsi ja korraldage tulemuslik koosolek.

Kuidas saan võrgutuba kasutada?

Kõik veebikoosolekud on oma eesmärgi poolest erinevad, seega sõltub kõik sellest, kuidas teil on vaja koosolekuruume kasutada. Internetis saate ruume teha professionaalsetel eesmärkidel, näiteks kui olete õpetaja või rühmajuht. Või võite linki ka oma pere ja sõpradega jagada. Seetõttu teavad nad alati, kuidas teiega ühendust pidada.

Kuidas saate oma ruume brändida?

Potentsiaalsete klientide, potentsiaalsete klientide või äripartneritega kohtumisi korraldades on alati parem kasutada brändingut. iMind annab võimaluse luua individuaalne ruum, mis vastab Sinu soovidele või nõuetele. Saate rakenduses iMind oma ruumile kaubamärgi lisada kahel viisil.

  • kasutage unikaalset URL-i - nagu ülal näidatud, sisestate ruumi loomisel kõik, mida soovite;
  • lisage konkreetne taust – teie logo domineeriv logo või värvide kombinatsioon on parim.

Koosolekuruumi ja ooteruumi tausta lisamiseks tuleb minna enda loodud seadete juurde ja laadida üles soovitud pildid.

Isikupärastatud veebitubade kasutamise eelised

Isikupärastatud ruumide kasutamine ei mõjuta video ega heli kvaliteeti. See lihtsalt juhib inimeste tähelepanu sellele, kellega nad räägivad. See efekt on peaaegu teadvustamata, kuid see, mida inimesed märkavad ja millegi väärilisena hindavad, ladestub nende ajju lihtsalt üsna pikaks ajaks. See on eelis klientide ja potentsiaalsete klientidega suhtlemisel ning jätab partneritele hea mulje. Seega tundub see teiste silmis tõsisem.

Videokonverentsi kasutamine on nüüdseks laialt levinud ja rakendusi eristatakse enamasti nimede järgi. Rakendus iMind pakub sama videokonverentsikogemust, kuid veidi erinevast vaatenurgast. Proovige seda tasuta ja näete, kui väike, kuid oluline see võib olla professionaalseks kasutamiseks. Seejärel valige oma plaan ja kasutage seda maksimaalselt!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles