Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 4, 2022·3 min reading

Kuidas videokõne ajal hea välja näha?

Videokõned on võimas tööriist, mida kasutatakse laialdaselt igas ettevõttes. Alates põhikooliharidusest kuni poliitiliste koosolekuteni on videokonverentsid muutunud universaalseks ja kiireks suhtlusviisiks ettevõtluses. Koos videokonverentsi arenemisega on ilmnenud uus ärikohtumistest tuttav riietuskoodi nüanss.

Miks on videokonverents nii oluline?

Pandeemia algusest peale on inimesed oma äri ja elu elus hoidmiseks pöördunud videokonverentsitehnoloogia poole. Tänapäeval on võimatu ette kujutada ettevõtet, kes neid tehnoloogiaid ei kasutaks ja sellise huvi esimene põhjus on see, et kaugviibimine on palju mugavam. Lihtsam on inimesi kokku tuua, interaktiivseid elemente rakendada ja tootlikku tööd teha.

Kuid kõigi nende eelistega kaasneb probleem, mida inimesed ekraani taga näevad. Ja see aspekt sõltub suuresti teie tehnilistest võimalustest ja pingutustest videokõne pildi parandamiseks.

Varustus, mis näeb videokõne ajal hea välja

Kaugkohtumiseks valmistudes tuleks tähelepanu pöörata oma ideaalsele välimusele. Kõigepealt peate hoolitsema seadmete eest:

  • Esimene asi, mida kaaluda, on stabiilne Interneti-ühendus. Andke endast parim, et kontrollida, kas teie Interneti-ühendus on piisavalt stabiilne, et seda ei katkeks.
  • Hea veebikaamera on kauni pildi pakkumise oluline osa. Kui kõik on hästi ette valmistatud, aga kaamera jõudlus on kehv, pole mõtet.
  • Mõelge helile - see mõjutab visuaalset kogemust suuresti, kuna heli ja pilti tajutakse lahutamatult.

Kuigi tehnilistel aspektidel on märkimisväärne mõju, sõltub lõpptulemus teie korraldatavast keskkonnast.

Kuidas videokõne ajal hea välja näha?

Pöörake tähelepanu valgusele

Peamine reegel, mida peate järgima, on see, et valgus peaks olema suunatud teie näole ja olema väljaspool kaamera vaatevälja. Kõige lihtsam on kasutada loomulikku valgust – päevavalgust aknast. Kuid see pole alati võimalik, seega võib ümmargune lamp olla tõhus alternatiiv. See on hea lahendus ka siis, kui vajate öösel videokõnede jaoks valgustust.

Pidage meeles ka seda, et kui kasutate sülearvutit või pöörlevat veebikaamerat, sõltub palju nurgast. Valed seadistused võivad tasakaalu rikkuda.

Tausta seadistus

Kasutage kunstlikku tausta, et teid ei huvitaks, mis teie taga toimub. Võite kasutada spetsiaalselt selleks otstarbeks loodud ja rakenduste pakutavaid või kasutada oma pilte.

Kuidas videokõne ajal hea välja näha? ➤ 2

Kasutage välimuse parandamiseks seadeid

Videokonverentsirakendus iMind võimaldab teil hea väljanägemise tagamiseks kasutada seadeid. Isegi kui sul ei olnud aega kohtumiseks hästi valmistuda või juhtus midagi muud, parandab läbi kaamera nägemine kõike.

Tehke kokkuvõte

Lõpuks on kolm peamist punkti, mida tuleb järgida, et atraktiivne välja näha:

  1. Vaata ennast.
  2. Seadistage valgusti õigesti.
  3. Hea ühenduse ning heli- ja videokvaliteedi tagamiseks hooldage oma seadmeid.

Saate neid oma eelistustega kohandada ja tasuta rakenduse iMind ulatuslikud funktsioonid aitavad teid.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles