Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 23, 2022·3 min reading

Kuidas valmistada ette esitlus videokoosolekuks?

Kui rääkida kaugtööst, siis on raske öelda, et valmistuda on vähem. Vastupidi, isegi rohkem, sest videokonverentsi tarkvara kasutamine annab rohkem võimalusi. Veebikoosolekuks valmistumine on sama kriitiline, nagu oleks see reaalajas kohtumine.

Interneti-kohtumised kaasaegses äris

Üks peamisi tööriistu, mis aitab teil kohaneda, on veebikoosolekud. Need aitavad säästa aega ja raha tööreisidelt, üürilt, paljudelt töösuhte ja juhtimisega seotud formaalsustelt jms. Tänapäeval ei saa peaaegu iga ärivaldkond hakkama ilma meeskonnasuhtluseta võrgus.

Kaugtöökeskkond erineb aga tavapärasest kontorikliimast. Seega peaksid inimesed parimate tulemuste saavutamiseks hoolikamalt valmistuma kaugüritusteks, mida nad korraldavad.

Kuidas valmistada ette esitlus videokoosolekuks?

Hea esitlus on tõhus hangout

Kasutades esitlusi videokonverentsideks, saate oluliselt suurendada oma koosolekute tõhusust. Täpsemalt on põhjused järgmised:

  • arutlusliini järgides – kui inimestel on visuaalne tugi, on nad rohkem keskendunud;
  • päheõppimine ja märkmete tegemine – hästi koostatud aruanne hea visuaalse saatega aitab luua assotsiatsioone ja viib seeläbi parema meeldejätmiseni;
  • rohkem võimalusi vastata publiku küsimustele;
  • positiivne mulje aitab luua paljutõotavaid ärikontakte.

Mõne sündmuse puhul on väga oluline, kuidas oma toodet või teenust esitlete. Sama kehtib ka töötajate kohta, kes annavad oma tulemustest teada meeskonnajuhile.

Esitluse näpunäited

Konverentsi ettekannete säravaks muutmiseks peate järgima mõnda lihtsat reeglit.

Mis puudutab sisu:

  • Jagage oma aruanne lõputööks ja tõstke esile põhiidee, edastatavad punktid ja lisapunktid. See aitab teil orienteeruda ja sõnumit edastada.
  • Tunnetage erinevust tekstiaruande ja visuaalse toe vahel. Koosolekul esitlusslaidid toimivad visuaalsete abivahenditena, seega peaksid olema graafikud, diagrammid, tabelid, joonised jne, kuid minimaalselt teksti.
  • Koguge lisateavet – olge valmis kuulajate küsimusteks.

Disaini ja vormindamise puhul on peamine kriteerium, mida järgida, lihtsus. Visuaal peab olema selge ja minimalistlik.

Mis puutub ettevalmistusse:

  1. Kontrollige, kas süsteem ja tarkvara töötavad hästi. Kontrollige oma seadmeid, nagu veebikaamera, heli ja kõrvaklapid.
  2. Tehke proovi, et muuta oma esitlus täiuslikuks. Töötage artikulatsiooni, intonatsiooni ja muude kõneomaduste kallal, et end kohtumise ajal enesekindlalt tunda.

Nende näpunäidete järgimine aitab teil saavutada parimaid tulemusi mis tahes esitlusrakendusega.

Rakendused esitluse loomiseks

Internetist leiate erinevaid programme esitluste loomiseks.

See nimekiri aitab teil leida parima lahenduse.

Kuidas valmistada ette esitlus videokoosolekuks? ➤ 2

Hangoutsi mõjutavad täiendavad tegurid

Lisaks sellele, kui valmis olete, juhtub muid asju, mis mõjutavad videokonverentsi protsessi. See ulatub veebipõhise koosoleku tarkvara krahhist kuni halva ilmaga, mis põhjustab Interneti-ühenduse katkemise.

Kokkuvõttes on videokonverentside esitlused väga kasulikud, et muuta töövoog ja teabevahetus interaktiivsemaks ja huvitavamaks. Seega, mida paremini olete ette valmistatud, seda rohkem kasu saate.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles