Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 27, 2022·4 min reading

Kuidas korraldada tõhusaid kõndimiskoosolekuid?

Enamik inimesi veedab suurema osa oma elust tööl. Vabu töökohti on erinevaid, kuid kontoritöötajate osa on üsna märkimisväärne. Istume suurema osa päevast ja tunneme end veidi "roostes". Võime minna pärast tööd jõusaali või otsida muud kehalist tegevust, et end paremini tunda, aga see ei muuda palju. Selles olukorras on jalgsi koosolekud meie pääste.

Kuidas korraldada tõhusaid kõndimiskoosolekuid?

Mis on kõndimiskoosolek?

Kõndimiskoosolek tähendab täpselt seda, nagu see kõlab – see on võrgukoosolek, mille saate kõndides pidada. Jalutavad virtuaalsed koosolekud muutuvad üha populaarsemaks, sest inimestel on vaja liikuda ja oma töö tehtud. See on ebatavaline lahendus, kuid see võib tuua teie töövoogu uusi värve.

Mis kasu on kõndimiskoosolekutest tervisele?

Kui räägite tööl käivatest koosolekutest, tundub see ebamugav. Kuid kui korraldate selle õigesti, võite kogeda järgmisi eeliseid:

  • üldine enesetunne paraneb - jalutuskäigud aitavad hoida keha heas vormis;
  • märkate vereringe ja südametegevuse paranemist – kui liigute sageli, paned vere paremini ringlema, et see jõuaks kõikidesse kehaosadesse;
  • parem ajutegevus - taas, parandades vereringet, saab aju rohkem hapnikku, mis suurendab loovust, mälutööd jne;
  • tervislik isu ja seedetrakti parem toimimine – märkimisväärne füüsiline aktiivsus paneb organismi toitaineid paremini rakkudesse jaotama, mis tähendab, et paranevad kõik süsteemid, sealhulgas seedimine;
  • paranenud hormonaalne tasakaal – liikumine ja õige toitumine muudavad hormoonide sekretsiooni stabiilsemaks.

Tulemus on nähtav selle valiku esmakordsel proovimisel. Telekommunikatsioon ettevõtluses ei tähenda, et pead muutuma kujuks. Saate muuta selle oma tervise ja tootlikkuse jaoks palju tõhusamaks.

Kõndimiskohtumiste tüübid

Korraldada saab mitut tüüpi kõndimiskoosolekuid. Esimene ja kõige mugavam selle vormingu jaoks on üks-ühele veebikohtumine. Sellist asja on lihtsam teostada, sest mida vähem inimesi on kaasatud, seda suurem on võimalus, et neil on võimalus.

Väikeste rühmade valikut saate kasutada ka kõndimiskoosolekute jaoks. Kui teil on vaja korraldada meeskonnakonverents, siis on parem kohtuda väikestes rühmades võrgus ja mitte muuta seda segaduseks. Igaüks teist saab võimaluse osaleda ja maksimaalselt tähelepanu pöörata. Suured rühmad on selleks otstarbeks kõige vähem mugavad, kuid siiski võimalikud.

Näpunäiteid jalutuskäigu korraldamiseks

Produktiivse ja tervisliku kõndimiskoosoleku pidamiseks peaksite arvestama mõne näpunäidetega:

  • Püsige seal, kus side on tugev – kui kahtlete oma marsruudi koostamises, otsige esmalt teavet ja proovige oma sõbra või sugulasega "proovi teha". Asukoht loeb selles kontekstis palju, sest kui sa järsku halva ühendusega valele teele sõidad, on sellest rohkem kahju kui kasu.
  • Pange pähe oma parimad kõrvaklapid – erinevalt vaiksest ruumist, kus saate end võõrast mürast isoleerida, on seda tänaval võimatu teha. Seetõttu hoolitsege oma varustuse eest, et kuuleksite kolleege hästi ja muudaksite oma hääle arusaadavaks.
  • Koostage koosoleku päevakava – liikvel olles on raskem keskenduda, seega peab teil olema plaan, et koosolek oleks produktiivne ja rahuldust pakkuv.
  • Kasutage kõndimise koosolekurakendust – kuna see tava pole ärimaailmas nii uus, võite kasutada võimalust oma koosolekut täiustada kõndiva koosoleku videokonverentsirakendusega.

Esmakordsel kõndimiskoosoleku planeerimisel pidage meeles, et isegi õige videokonverentsi varustuse ja ülesehitusega on konverentse, mida on liikvel olles ebamugav pidada. Seetõttu kasutage selle tegevuse kasutamiseks rohkem vestlusvorminguid, näiteks ajurünnakut.

Kõndimiskoosolekud on märkimisväärsed tööriistad, mis muudavad teie töövoo lõbusamaks ja mitmekesisemaks, kuid peate neid aktiivselt kasutama. Kui kõik on hästi korraldatud, on teil võimalus nautida kasu tervisele ja suurendada oma tootlikkust. Kaasake oma kolleegid ja kasutage iMindi rakendust, et viia oma meeskonnatöö järgmisele tasemele.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles