Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 16, 2022·2 min reading

Hübriidse ärisuhtluse juhend

Suhtlemine on iga inimelu valdkonna võti. Loomulikult mängib ärisuhtlus kogu meie edus olulist rolli. Niisiis, uurime: mis on ärisuhtlus, milliseid tüüpe saame eristada ja mis on hübriidsuhtlus.

Mis on ärisuhtlus?

Ärisuhtlus on suhtlusviis, mis toimub tööl ja on seotud tööga. Igasugust tööalase teabe vahetust võime määratleda kui ärisuhtlust: vestlused, videokonverentsid, e-kirjad, märkmed, mida jagame meeskonnakaaslastega jne. Selline teabevahetus nõuab erilist tähelepanu, sest peaaegu iga saadud teave on väärtuslik. Seetõttu on nii oluline valida oma hübriidsidesüsteemi jaoks kvaliteetne veebikonverentsitarkvara.

Hübriidärisuhtluse juhend

Suhtluskanalite tüübid

Inimesed jagavad kõik suhtluskanalid tavaliselt suhtlejate tüübi järgi kahte rühma:

  • sisekommunikatsioon;
  • väliskommunikatsioonid.

Sisemine hõlmab kõiki ettevõttesiseseid infovooge. Need on videokoosolekud, isiklikud vestlused, meeskonnatöö ja muud suhtlusviisid sama ettevõtte töötajate vahel.

Kogu suhtlus klientide, tarnijate ja teiste ettevõtte töötajatega mitteseotud isikutega on väline.

Kuid on veel üks punkt, mida tuleb töövoo juhtimisel arvesse võtta – koht, kus meeskond töötab. See on suhteliselt lihtne, kui meeskond töötab kontoris või kodus. Kuigi kui üks osa meeskonnast on eemal ja teine on kontoris, muutub see palju keerulisemaks. Siin rakendate hübriidset ärisuhtlust.

Mida valida?

Oletame, et teil on ettevõte, mille kontoris töötab mitu juhti ja teisi kaugtöötavaid töötajaid. Sel juhul peate pakkuma virtuaalse tööruumi, kus toimub kogu töösuhtlus. See hõlmab teatud tarkvara dokumentide jagamiseks, veebikoosolekuteks ja pidevaks suhtluseks. Kaaluge ka välissuhtlust, nii et koosolekute ja suhtluse jaoks on parem kasutada mõnda universaalset rakendust.

Ärilistel eesmärkidel on võimatu kasutada ainult ühte tüüpi suhtlust, seega peab olema programm, mis vastab maksimaalsele enimkasutatavate kanalite arvule. Saate eraldada rakendused välis- ja sisekanalite vahel, et kõik oleks korrastatud ja teave ei läheks segamini. Veebikoosolekurakendusi saab kasutada nii välis- kui ka sisesuhtluseks ning iMind rakenduse funktsionaalsus on selliseks kasutamiseks üks mugavamaid.

Parima tulemuse saavutamiseks peate valima need vahendid ja allikad, mis on teie eesmärgi saavutamiseks kõige tõhusamad. Tänapäeva maailmas on parem kohaneda iga päev muutuvate oludega, seega on parem kasutada hübriidtööriistu, mis võimaldavad kasutada teksti kõrval ka heli ja videot.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles