Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 5, 2022·5 min reading

Kaasahaaravad virtuaalse sündmuse ideed publiku kaasamiseks ja inspireerimiseks

Mõnede ürituste korraldajate eesmärk on korraldada kaasahaaravaid virtuaalseid koosolekuüritusi, samas kui teiste eesmärk on lihtsalt luua virtuaalne sündmus. Siin on mõned ideed üritustel osalemiseks ja näited käimasolevatest veebiüritustest, mis teid motiveerivad. See artikkel näitab teile, kuidas tõhusa suhtlusega kaugtöötamise ajal virtuaalset sündmust korraldada.

Oleme hakanud nägema virtuaalsete ürituste ideedes palju loovust ja innovatsiooni, kuna rohkem sündmusi toimub veebis ja tööstus keskendub väärtuse pakkumisele virtuaalses formaadis. Selles postituses on läbi vaadatud mitmed hiljutised veebisündmused, millest paljud olid algselt "tõelised", et koostada soovituste ja parimate tavade loend teie enda idee jaoks tulevase virtuaalse sündmuse jaoks.

Kaasahaaravad virtuaalsündmuste ideed

Mis on kaasahaaravad virtuaalsed sündmused?

Kaasahaaravas saates kogeb vaataja kaasahaaravat efekti. Pealtvaataja funktsioon areneb; nad pole enam lihtsalt virtuaalsed vaatlejad, vaid pigem üks tegevuse peategelasi, kes suudab liikuda, otsuseid langetada ja vahel toimuvat isegi mõjutada. Kõike seda on võimalik saavutada tasuta konverentsirakendusega iMind ning selle tulemuseks on kaugtöötajate ja kolleegide tõeline kaasamine.

Uus formaat on kogunud populaarsust vaatajate ja loomekogukondade seas üle maailma, laienenud ja võtnud uusi vorme.

Mis teeb kaasahaaravad virtuaalsed sündmused nii eriliseks?

See koosolek on identne mis tahes muu võrgukoosolekuga. Peamine erinevus seisneb selles, et enamasti on sellel naljakas kvaliteet. Nendel koosviibimistel ei toimu aruandeid, kõnesid ega riietumisnorme, seega peaksid külaliste toad olema võimalikult pingevabad ja mugavad. Virtuaalsel äriüritusel võib olla kaks eesmärki:

  • kaasamine täis võistlusi, mänge ja mitteametlikku suhtlemist; mis inimesi ühendab;
  • omamoodi meeskonna loomine võrgukeskkonnas.

Korporatiivse meelelahutuse planeerimisel tuleb meeles pidada mõnda olulist detaili. Lisaks kehtivad need nii füüsiliste kui ka veebipõhiste koosolekutüüpide puhul.

Realistlikud virtuaalse kogemuse kontseptsioonid

Tulenevalt ürituse spetsiifikast on vajalik koostada ürituse stsenaarium või vähemalt umbkaudne plaan. Kõige tähtsam on hoida publiku huvi, kaasata see protsessi ja jätta endast hea mulje.

Virtuaalne muusikaline esitus

Te ei pea meelelahutust lõpetama lihtsalt sellepärast, et viisite oma sündmuse võrku. Virtuaalsed sündmused võivad suurepäraselt ära kasutada mõningaid meelelahutusvõimalusi, näiteks muusikalisi etteasteid.

Suure või väiksema sündmuse puhul on mõistlik artistide esinemised enne voogedastamist eellindistada. Elav muusikaline esitus toob tagasihoidlikule üritusele erilise maitse. Inimesed jäävad epideemia tõttu ilma kontsertidest ja üritustest, nii et saate lisamine on suurepärane viis nende tuju tõstmiseks.

Kaasahaaravad virtuaalsündmuste ideed publiku kaasamiseks ja inspireerimiseks ➤ 2

Virtuaalne quest

Need on tegevused, mis nõuavad loogikat, mõtlemist või ajalooteadmisi (geograafiat ja kõike üldiselt). Temaatilisi ülesandeid võib leida ka teist tüüpi mängudest, näiteks mõrvamüsteeriumitest, kus peate kasutama oma loogilist mõtlemist, loovust ja assotsiatsiooni, et lahti harutada intriigide võrku, leida pahalane või täita muid ülesandeid. Ülesanded võivad hõlmata ka lauamängukomplekte, nagu Dungeons & Dragons. Igal juhul sunnivad sellised tegevused osalejaid ülesande täitmiseks kõvasti tööd tegema ja takistusi ületama.

virtuaalne mustkunstietendus

Kogu programm peab olema veebis kättesaadav ja otseülekanne. Osalemiseks on vaja kaamera ja mikrofoniga videokonverentsi tööriista ning püsivat internetiühendust. Virtuaalsed maagilised etteasted annavad võimaluse geograafiliselt eraldatud inimestel kokku tulla, maagilisse maailma sukelduda ja tähistada.

Virtuaalne komöödiaetendus

Hea variant väikesele ettevõttele. Videokonverents, mis toob kokku kogu meeskonna (sh juhid). Saatejuhi ja koomiku abiga saavad kõik koos või eraldi esinemistel ja vempudel osaleda. Kõnet tuleks mitmekesistada mitme aktuaalse monoloogiga.

Näpunäiteid põnevate virtuaalürituste korraldamiseks

Oleme koostanud mõned näpunäited ümbritsevate virtuaalsete sündmuste edukaks korraldamiseks.

Edetabeli väljakutse

Konverentsitegevustes osaledes ja sellise atraktsiooni ajal teiste osalejatega suheldes võivad virtuaalsed osalejad võita auhindu edetabelivõistlusel. Näiteks loositakse viie parima osaleja vahel välja auhinnad. Tänu sellele kaasatakse kõige rohkem publikut.

Virtuaalne fotokabiin

Fotoboks on üks populaarsemaid meelelahutusi igal üritusel. Miks sellest loobuda, kui sündmused lähevad veebi?

Teie külastajatel on juurdepääs paljudele kaameratele. Rakendusi ei pea selle kasutamiseks telefoni installima. Kõik toimib iseenesest! Külastaja saab kiiresti posti teel stiilses raamis foto.

Aumärgid

Kingitused ja märgid on virtuaalse sündmuse lõbus funktsioon ning tavaliselt on see suurepärane viis külaliste osalemiseks. Peale üritust saad ikka päris kingituse postiga saata või virtuaalse kingituse koostada.

Miks on publik huvitatud virtuaalsetest sündmustest?

Virtuaalsete sündmuste aeg on alles algamas, nii et mida aeg edasi, seda kindlasti tuleb rohkem sündmusi, millele tähelepanu pöörata.

Veel on aega seda maksimaalselt ära kasutada ja virtuaalsetest sündmustest kasu lõigata, kuigi need paar aastat pole läinud nii, nagu keegi oleks tahtnud või oodanud. Sündmuste planeerimise jätkamiseks mugavalt oma kodus kasutage mõnda neist soovitustest viitena.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles