Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 20, 2021·3 min reading

5 viisi, kuidas muuta videokonverentsid reaalajas koosolekutest tõhusamaks

5 viisi, kuidas muuta videokonverentsid reaalajas koosolekutest tõhusamaks

See, et videokonverentsi koosolekud tulevad meie ellu, on juba ammu selge ja koroonaviirus on seda protsessi ainult kiirendanud. Kuidas tõsta konverentside efektiivsust võrreldes elava suhtlusega? Meeletiim annab teile 5 näpunäidet pandeemia korral suhtlemise parandamiseks.

Kuidas saab videokõne olla tõhusam kui näost näkku kohtumine?

Kui teil on Interneti-ühendus, olenemata sellest, kas olete Los Angelese ärikeskuses, Hawaiil palmi all, külmas Siberis, Jaapanis hommikujooksul või isegi 10 km kõrgusel maapinnast, saate osaleda videos. koosolekul. See on veebikohtumiste peamine eelis: te ei ole üksteisega geograafiliselt seotud. Maksimaalse mobiilsuse tagamiseks töötab Venemaa videosuhtlusplatvorm Mind arvutitest, tahvelarvutitest ja nutitelefonidest.

  • Loo teadmistebaas

Salvestage koolitusi, aruandeid ja esitlusi, mida viite läbi videolingi kaudu. Uutel töötajatel piisab tööga liitumiseks salvestuste vaatamisest, mis säästab oluliselt teadmuskandja aega sisseelamisel

  • Ekraanide jagamine

Kas teil on aruandekoosolek? Helistada disainiosakonda ajakava koostamiseks? Ideid häkatoni jaoks? Ekraani jagamine võib säästa palju aega, mis kulub toimuva selgitamisel. Elu häkkimine: jagage Google Doci või mõnda muud veebipõhist tekstiredaktorit, kirjutage ideid kõik koos ja näidake ekraani neile, kes ainult vaatavad. Võrguühenduseta koosolekul pole see nii mugav. Saate rakenduses Mind korraga voogesitada mitut ekraani, nii et kasutage seda maksimaalselt!

  • Veeda oma hommikused peod

Parim aeg päevaplaani meeskonnaliikmetega läbi arutada on hommik. Suurtes ettevõtetes on nende pidamine problemaatiline: see on väga lärmakas ja mõne meeskonna jaoks võib ralli lõppeda varem kui teistel. Ja kui programmeerijad istuvad aktiivsete müügiinimeste või väga loominguliste disainerite kõrval, on koodile peaaegu võimatu keskenduda. Läbirääkimisi pole nii palju, mida teha? Võtke ühendust videokõne kaudu! Kasutage telefone, kui olete harjunud stand-up formaadiga. Varuge lihtsalt mürasummutavaid kõrvaklappe, kui töötate vabas ruumis 😉

  • Salvestage kõned

Kahju, kui kolmetunnise konverentsi arutelud kaotsi lähevad. Videokonverentsi saab salvestada ja seejärel üle vaadata, kui idee ununeb. “Reaalajas” kohtumist pole nii lihtne kaameraga salvestada. Kuidas videokonverentsi salvestada? On Mind, klõpsake lihtsalt nuppu 1 - ja salvestamine algab 🙂 Ärge unustage hankida kõigi osalejate nõusolek. Vaata salvestamise juhiseid siit: kuidas salvestada, kuidas alla laadida, kuidas vaadata. Minge üks samm edasi ja salvestage konverentse korraga mitmes Mind kontoruumis!

Kus veel saab videokonverentsi kasutada?

  • Kohtus

Videokonverentsid on leidnud rakendust kohtutes. Luba mikrofoni sisse lülitada, teie austusavaldus!

  • Kliinikus

Videokonverentsi vahendusel uuringuid ja analüüse muidugi (veel) teha ei saa, kuid esmase konsultatsiooni andmine patsiendi ja arsti tervist ohustamata on täiesti võimalik!

  • Selle asemel, et kinno minna

Filmiäri kannab kahju ning peaaegu kogu sisu on kolinud voogedastusteenustele. Jälgige, kuidas sõpradega filmi vaadata. Alustate videokonverentsi, avate filmi ja samal ajal vajutate Esita. Hurraa, oled seltskonnaga kinos kodust lahkumata!

Parandage oma töövoo tõhusust Mind kasutades. Kas te pole ikka veel kursis 2021. aasta ettevõtete jaoks mõeldud veebisündmuste trendidega ? Valik on kasulik ettevõtete juhtidele ja omanikele.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles