Return to portrait mode to see the content
To main page
Okt 4, 2022·3 min reading

Üleminek kaasaegsele sõnumitoojale

Tänapäeval läheb üha enam inimesi üle kaugsidevahenditele. See kehtib äri- ja isikliku elu kohta, kuid olenevalt eesmärgist tuleks neid tööriistu kasutada erineval viisil. Me kõik teame meeskonnajuhtimise videokonverentsidest, kuid mida veel on meeskonnatöö hõlbustamiseks?

Kaasaegne sõnumside
Kaasaegne sõnumivahetus

Mis on meeskonnatöö?

Meeskonnatöö on protsess, kus erinevad inimesed, keda ühendab mingi ühine eesmärk, teevad selle nimel koostööd. Meeskonnatöö on ettevõtte eesmärkide saavutamiseks hädavajalik, kuid probleem on selles, et kaugmeeskonnatööd on palju keerulisem seadistada ja hooldada.

Erinevused meeskonnatöö kontoris ja kaugtöö vahel

Välikoosolekud on peamine vahend koostöö tagamiseks kontoris. Inimestevahelised vestlused, lühikesed vestlused ja jagatud töörutiinid aitavad luua tugevaid sidemeid, mis aitavad meeskonnaliikmetel üksteist paremini mõista ja olla seeläbi produktiivsemad.

Seevastu võrgukohtumistel puudub enamik neist elementidest. Näiteks ei kohtu te oma meeskonnakaaslasega kohvipausil ega alusta teel oma laua juurde juhuslikku vestlust, kui töötate eemalt. Keskendute igaühe oma ülesandele ja täidate need eraldi ning seejärel ühendate tulemused. Kuid tõhusaks tööks tavalistest videokõnedest ei piisa.

Kuidas sõnumside tänapäeva maailmas muutub?

Kiirsuhtlusplatvormide tulekuga saate pidada vestlust, mis sarnaneb otseülekandega. Kaasaegne sõnumside pakub isegi hääl- ja videosõnumeid, mis võimaldab meil saada paremat kogemust. Nüüd on meil võimalus jagada andmeid, faile, arvamusi ja ideid privaatselt, praktiliselt ilma piiranguteta.

Suhtlusvõrgustiku loomine meeskonnas või ettevõttes üldiselt

Sõnumsidesüsteeme on lihtne kasutada, nii et saate luua rühmi, lisada ja eemaldada inimesi nende loenditest, muuta rühma seadeid ja teha muud. Lisaks kiirsõnumitele ja videokonverentsitarkvarale saate kasutada ka muid teenuseid, kus meeskonnaliikmed saavad redigeerida ja lisada failid, mida jagate. Need kolm komponenti loovad ökosüsteemi teie mugavaks meeskonnatööks.

Millist suhtluskanalit meeskonnatöös kasutada?

Kasutatavate tööriistade täpsemaks kirjeldamiseks soovitame:

  • videokonverentsi tarkvara;
  • kiired sõnumitoojad - kiireks teabevoo jaoks;
  • pilveteenus - failide salvestamiseks;
  • grupikontod - välissuhtluseks ja muudel eesmärkidel (näiteks kollektiivne meil).

Neid kanaleid saab integreerida digitaalse tööruumi platvormiga või kasutada eraldi.

Teie ettevõtte või meeskonna sõnumite tüübid

Sõltuvalt sõnumi eesmärgist saate sõnumite tüüpe muuta. Näiteks teabesõnumeid on kõige parem saata e-posti teel, kiireid küsimusi või vastuseid kiirsõnumite kaudu ning ülesandega seotud sõnumeid tööplatvormi või pilveteenuse kommentaaride kaudu. Valige targalt, et inimesed saaksid teavet kõige mugavamal viisil säilitada ja tajuda.

Suhtlemine meeskonnatöös on võtmekriteerium teel eduni. Õige sõnumside aitab teil luua süsteemi, mis edastab teavet õigeaegselt. Parema sõnumivahetuse ja suhtluse tagamiseks videokonverentside ajal proovige iMindi rakendust ja valige enda jaoks parim lahendus!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles