Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 12, 2021·8 min reading

4 2021. aasta veebisündmuste trendi: ärinõuanded

4 Interneti-ärisündmuste suundumust 2021

Analüüsisime, kuidas veebisündmuste trendid on viimase 10 aasta jooksul arenenud, ja selgitasime välja peamised suundumused 2021. aastal.

Google Trends hindab päringu "veebisündmused" populaarsuse muutumist kogu maailmas alates 2004. aastast. Järsk hüpe toimus 2020. aasta mais.

4 2021. aasta veebisündmuste trendi: ärinõuanded ➤ 2
Päring „videokonverentsid” populaarsuse tipus 2020. aasta mais

Mis on 2020. aastal muutunud?

Pandeemia on seadnud massikogudele tabu. Paljud riigid on isegi keelanud inimestel oma kodudest lahkuda. Näiteks Hispaanias oli võimatu kõndida , kui see polnud reis lähimasse toidupoodi, arsti või juuksurisse. Kogu maailmas polnud isegi küsimus “nagu vanadel headel aegadel” kokku saamine, kas see oli koosviibimine vahuklaasi taga paari sõbraga baaris või suurüritus. Siin on mõned valitsuste poolt keelatud sündmuste kategooriad:

  • spordiüritused

2020. aasta jooksul lubasid mõned riigid mängida jalgpalli, tennist ja muid spordialasid, kuid kas pealtvaatajateta või rangete piirangutega.

  • kontserdid
  • konverentsid

Elu jäi seisma. Raske on öelda, mis oleks juhtunud, kui pandeemia oleks juhtunud 50 aastat tagasi, kui tehnoloogilise arengu tase ei olnud praegusele lähedalgi. Tänapäeval tulevad appi videokõned. Enamik "otsetest" sündmustest on muutunud digitaalseks, muutudes 2021. aasta trendideks.

Veebisündmuste suundumused

Monetiseerimine

4 2021. aasta veebisündmuste trendi: ärinõuanded ➤ 3
Interneti-äriürituste monetiseerimisskeem

Füüsilisele näitusele sisenedes kontrollid piletit ja lased inimese sisse, teades, et raha sissepääsu eest on juba sinu kassas. Internetis üritustel osalemise eest maksmise süsteemi paigaldamine, petturitest ja häkkeritest mööda minnes, on keerulisem kui saali sissepääsude paigaldamine.

Asjade müük punktis, lisavõimalused külastajatele, kohvikukoha rentimine – seda kõike ei ole internetis saadaval või esitletakse väga halvasti.

Parimad viisid veebisündmuse raha teenimiseks:

  • sponsorlus

Otsige ettevõtteid, mis pakuvad tooteid või teenuseid, mis teie sündmusega kattuvad. Paku neile reklaame. Võtke neilt raha.

  • müük

Varajane juurdepääs või mõne teenuse eksklusiivne kasutuskogemus ei ole mitte ainult viis veebiüritusel raha teenimiseks, vaid soojendab ka huvi teie toote vastu. Kas teil pole midagi sellist? Pole probleemi, sest saate müüa tasulist juurdepääsu saidile ja veebikursust (kui teil on haridusüritus) ja isegi füüsilisi kaupu!

  • reklaami sidusprogrammid

Pole midagi müüa? Pole hullu, sest kellelgi on kindlasti midagi, mis teie ürituse teemaga haakub! Leppige kokku sidusprogramm ja pakkuge üritusel osalejatele, et nad ostaksid teie partnerilt toote. Meie nõuanne: ärge reklaamige liiga agressiivselt. Uurige enne sündmust, mida reklaamite, ja andke seejärel aus ja täielik ülevaade. See lähenemine huvitab rohkem kuulajaid kui 30-sekundiline kõne, mis koosneb sõnadest "kiiremini" ja "osta".

  • maksa-siis-vaata mudel.

Kui sündmusest saavad kasu ka teised peale otseste osalejate, tasub esmalt vaadata tasulise vaatamise vormingut. See hõlmab juurdepääsu otseülekandele ja salvestusele.

Võrgustiku loomine võrgus

4 2021. aasta veebisündmuste trendi: ärinõuanded ➤ 4
Ärivõrkude loomine: näpunäiteid sündmuste veebimajutamiseks

Kohvipausil otse-eetris potentsiaalsele partnerile või tööandjale lähenemine on palju lihtsam ja tõhusam kui veebis tutvumine. Vaatamata sellele võib ka virtuaalne võrgustik olla edukas. Selle jaoks:

  • kutsuda õigesti

Me ei soovita helistada rohkem kui 10-12 inimesele. Samal ajal kutsuge erinevaid inimesi ja hoidke tuttavate ja võõraste külaliste suhtumist, et mõni üksik James ei tunneks end vilistlaste kokkutulekul või vanade sõprade kokkutulekul kõrvalejäetuna

  • vali alustamiseks sobiv aeg

Kui sündmus on mõeldud konkreetsele läheduses asuvate inimeste rühmale, hoidke seda siis, kui hoiaksite seda võrguühenduseta. Kui on plaanis külalisi üle maailma, soovitame alustada kella 17-19 teie aja järgi. Siis on suur võimalus, et keegi joob juba viskit ja keegi teine ainult kohvi, kuid magavaid külastajaid ei tule

  • teenused eelnevalt kokku leppida

Skype, Zoom, iMind – vestelge kõikjal. Kontrollige ühendust eelnevalt ja saatke osalejatele kutsed. Skype'i ja Zoomi jaoks peavad osalejad rakenduse alla laadima, iMind töötab ilma allalaadimisteta – saatke neile konverentsi link ja ongi kõik! Lisaks saate iMindis osta täiendavaid ruume, et osalejad saaksid hajutada ja üks-ühele vestelda

  • üritus ei tohiks olla liiga pikk

Poolteist tundi on piisav. Siis väsivad inimesed videosuhtlusest, neil on vaja puhata.

  • boonusnõuanne: saatke füüsilised kingitused varakult!

Võrgustiku loomine toimub tavaliselt lõuna ajal, suupistete, kohvi ja magustoitudega. Looge see õhkkond osalejate seas uuesti ja teie ürituse õnnestumise võimalus suureneb! Kas keegi tuleb hommikul? Saada neile kohvi! Õhtul? Natuke head alkoholi ei tee paha! Tellige osalejatele väike toitlustusteenus - see meeldib neile, mis aitab teie konverentsil. Uuri kindlasti eelnevalt, kes mida sööb, muidu võid sassi minna.

Turvalisus

4 2021. aasta veebisündmuste trendi: ärinõuanded ➤ 5
Ettevõtte turberikkumiste statistika 2019. ja 2020. aasta kohta (IBM Security)

Panused on tõusnud. Varem helistati aeg-ajalt video vahendusel ja olulisi otsuseid tehti isiklikel kohtumistel. Nüüd kaugemal – paljud ettevõtted kohtuvad iga päev ainult videokõne teel, seal arutatakse kogu nende konfidentsiaalset teavet.

Pöördume statistika poole: IBMi teabe kohaselt on 2020. aastal turvamurde keskmine maksumus korralik: 3,86 miljonit dollarit. Samal ajal kulus rikkumise tuvastamiseks 207 päeva ja seejärel veel 73 päeva. paranda see ära. Rohkem kui 9 kuud! Suure tõenäosusega lekib kogu selle aja teie töötajate, partnerite ja klientide isikuandmeid – nii oli see 58% häkkimise juhtudest . Ettevalmistumata ettevõtete jaoks võib see olla katastroof.

Turvaliste videokõnede korraldamine pole lihtne, kuid kõnede jaoks saate valida toote, mis tõstab selle esirinnas ja kaitseb teid võimalikult palju. Meie iMindis hoolime turvalisusest ja leiame lihtsaid mittestandardseid lahendusi, nagu ooteruum : vaadake, kes konverentsi uksele koputab, ja laske siis sisse.

Ka ärimehed on inimesed või kuidas võrgus lõõgastuda

Vaadake filme kaugemate sõpradega

Lifehacker tegi valiku 13 saidi hulgast, kus saate sünkroonida nendega, keda pole läheduses ja vaadata filme "nagu vanadel headel aegadel". Arutlege ekraanil toimuva üle, märkake süžeevigu, naerge naljade üle. Kodu võib olla veelgi parem! Kinos vannituppa joostes võite jääda vahele Sherlock Holmesist, kes räägib Michael Bay filmis mõttelõngast või järjekordsest plahvatusest. Võrgus – lihtsalt peatage.

Külastage muuseume

4 2021. aasta veebisündmuste trendi: ärinõuanded ➤ 6
Ekraanipilt Louvre'i 3D-ülevaatest

Planeedi kuulsaimad muuseumid, nagu Louvre, Ermitaaž ja Ameerika loodusloomuuseum, on juba pikka aega pakkunud veebiekskursioone. Pandeemia sundis isegi veealuseid muuseume digitaalseks minema! Nende nimekiri on Unesco veebisaidil. Jah, ajalugu ei hinga täiel rinnal, mille jaoks on paljud muuseumid teinud oma eksponaatidest 3D-mudeleid. Ajaloo aardeid, mida otse-eetris puudutada ei saa, saab arvutiekraanil meelepäraselt väänata ja keerata.

Veebiürituste plussid

Veebiüritused pole nii halvad, kui võib tunduda. Oma olemuse tõttu – osalejad istuvad kodus ja käivad samal ajal üritusel – on neil võrguühenduseta kolleegidega võrreldes mitmeid eeliseid.

  1. säästab korraldajate aega ja raha

Ja mitte ainult, sest veebisündmused avavad paljudele inimestele tee sinna, kus nad füüsiliselt olla ei saa. Kujutage ette, et teie lemmikkõneleja rääkis New Jerseys ja te elate Saksamaal ja peate homme kontoris olema. Nõuetekohase oskuse ja suure armastusega esineja vastu saab muidugi üle ookeani edasi-tagasi sõita ja igal pool õigel ajal kohal olla, kuid kodust etendust külastada on palju mugavam.

  1. järjekordi pole

Saidid võivad kokku jooksma (sellest lähemalt allpool), kes ei suuda koormusega toime tulla, kuid selle otsustavad korraldajad ja külastajal tuleb lehte vaid paar korda värskendada. Sissepääsu juures sellises kunstlikus järjekorras seistes saab poodi jalutada või hambaid pesta. Palju vähem meeldiv on seista tundide kaupa elavas järjekorras.

  1. rohkem võimalusi puuetega inimestele

Võimalus külastada kauaoodatud näitust, kui olete puudega või raskelt haige, on alati suurepärane uudis. Istuge arvuti taha, minge saidile - ja siin olete Comic Conil. Liikumine isegi linna sees, mis võib olla proovikivi, pole enam vajalik.

Me ei ole välja toonud kõiki 2021. aasta veebisündmuste suundumusi: neid on liiga palju, nii et siin on vaid peamised. Proovige iMindit ja saage oma trendiloojaks!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles