Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 22, 2022·5 min reading

Kuidas valida oma väikeettevõtte jaoks parim videokonverentsitarkvara?

Enamik ettevõtteid kasutab virtuaalsete koosolekute läbiviimiseks Interneti-videokonverentse. Ettevõtete juhid usuvad, et videokonverentsid võivad tõsta töötajate moraali ja kaasatust, eriti kaugtöötajate seas. Enamik kaugsuhtlust toimub nüüd mitteverbaalsete vahenditega, näiteks video-, mitte helisalvestiste kaudu. Selles artiklis räägime sellest, mis on videokonverentsid ettevõtluses ja kuidas valida parim veebikoosolekutarkvara.

Parim videokonverentsi tarkvara

Millised on suhtluse omadused väikeettevõttes?

Noored väikesed projektid sünnivad sageli mõne sõbra entusiasmist huvi ja nende endi entusiasmi pärast. Kuid väga kiiresti saabub aeg, mil on vaja jõuda uuele tasemele ning leida rohkem aega, ressursse ja teadmisi, et juhtumit arendada ja tõhusat suhtlemist harjutada.

Covidiga sarnane kriis on see, kui kõik peavad plaani ümber kirjutama, lõpetamata brändistrateegiaid uuesti läbi vaatama, oma sihtrühma veelgi paremini tundma õppima ja lõpuks nendega ühendust looma, mitte ainult müüma.

Samas ärge üle pingutage: korraldage liiga palju otseülekandeid ettevõtte asutajate ja iga töötajaga, annetage seda, mida kõik on juba näidanud.

Parim videokonverents väikeettevõtetele – iMindi tasuta videokonverentsirakendus on teie viis suurepärasete suhtlusstrateegiate rakendamiseks oma väikeettevõttes, kuna see rahuldab kõik ettevõtte eeldused ja annab teile rohkem.

Kuidas saab videokonverents parandada väikeettevõtete kohtumisi?

Muidugi sõltub kaasaegne ühiskond suuresti palju keerukamatest tehnoloogiatest. Uurime: kuidas kasutatakse videokonverentsi ettevõtluses ja mis on selle tulemus?

Uskumatu, kuidas suudame taskusse mahtuvaid ekraane kaasas kanda ja ühel teisel kontinendil toimuval ametlikul ärikonverentsil ühtäkki ühe liigutuse või klõpsuga ühendada juhtkondi täis koosolekuruumiga. See näitab selgelt, millises suunas ettevõtte suhtlus praegu liigub. Videovestluse tulekuga on meil nüüd eesõigus olla piirkondlik autonoomia, säilitades samal ajal kõrge efektiivsuse ja mitmekülgse koostöö, mis avab uusi võimalusi mitmes globaalses ettevõttes.

Milliseid tegureid tuleks videokonverentsi tarkvara valimisel arvestada?

Videokonverentsid ja veebiseminarid on pikka aega olnud turundusstrateegiate osa. Need mitte ainult ei aita harida töötajaid ja tellijaid, vaid tutvustavad kasutajatele ka kaubamärke ja nende tooteid. On palju teenuseid, mis pakuvad videokõneteenuseid. Oleme koostanud tegurid, mille alusel peaksite oma ettevõtte jaoks teenust valima.

Eesmärk ja tööstus

Peaksite valima platvormi valdkonna ja kõnede eesmärgi alusel. Hariduse, meditsiini ja turunduse valdkonnas võib vaja minna erinevaid funktsioone.

Tarkvara funktsioonid

Esmalt koostage vajalike funktsioonide loend ja seejärel valige oma vajadustele vastav platvorm. Vaatame põhifunktsioone, nagu ekraani jagamine, vestlus, grupikõned ja otseülekanded.

Kasutatavus

Pange tähele, kas tööala on lihtne või keeruline ja kas osalejatele on vaja ekspertide nõu.

Video ja heli kvaliteet

See on kõige olulisem tegur, kuna peate nägema osalejaid ja olema nähtav ning helikvaliteet peab olema täiuslik. Vastasel juhul ei ole kohtumine tulemuslik ja tulemuslik.

Hinnad

Peate mõistma, mille eest maksate ja millistel tingimustel tariife arvutatakse. Samuti peaksite hindama platvormi tasuvust.

Tugiteenus

Kuidas tehniline teenindus töötab ja kas nende töötajad saavad süsteemi kiiresti korda teha, kui veebiseminari ajal midagi valesti läheb? Uurige välja.

Millistele programmi omadustele tuleks tähelepanu pöörata?

Tänapäeval kasutatakse videokonverentsi sageli ühtsete side- ja videokoostöösüsteemide komponendina, millel on ka funktsioonid projektijuhtimiseks, ekraani jagamiseks, slaidiseanssideks, salvestamiseks, kiirsõnumite saatmiseks ja telefoniside integreerimiseks. Vaatame, millised tarkvarafunktsioonid peaksid teie ideaalsel platvormil olema.

Üks-ühele kõned

Üksikvestlused tuleks lisada kohustuslike asjade loendisse, sest kahtlemata peate iga inimesega eraldi rääkima.

Grupikõned

Kui palju kasutajaid saab kutsuda ja kui palju ühendusi server toetab, määrab osalejate arvu. Proovige korraldada veebiseminari ja vaadake, kui palju inimesi saab osaleda, kas voog on saadaval ja kas esineb heliprobleeme.

Turvalisus

Teenuse kasutamine peab olema ohutu. Paroole ja konfidentsiaalsust tuleb hoida. Seega analüüsige iga valitud teenuse turvaaspekti.

Kõnede kirjed

Kas saidil on võimalik saateid salvestada? Määrake, kas salvestist saab kohe alla laadida ja kellele see vaikimisi kättesaadav on: ainult teile või kõigile osalejatele.

reaalajas vestlus

Osalejad ja esinejad peaksid saama vestelda, et igaüks saaks esitada küsimusi ja saada vastuseid. See võimaldab saatejuhil jälgida veebiseminari ajal publiku infotaju ja saada tagasisidet.

Failide jagamine

Määrake, kuidas esitlus osalejatele kuvatakse: kas tuleb lisaaknaid, kas pilti kuvatakse samaaegselt heliga jne.

Ekraani demonstratsioon

Peaks olema võimalik näidata õpilastele oma arvuti ekraani ja seeläbi tõsta treeningute efektiivsust mitu korda.

Konverentsiruumid

Kas on võimalik omada korraga mitu koosolekuruumi? Valige teenus, mis seda funktsiooni toetab.

Videokonverentsitarkvara on tänapäeva ühiskonnas kriitilise tähtsusega – lai valik eeliseid ettevõtetele, õpetajatele, õpilastele ja teistele sihtklientidele. Seega valige kindlasti oma ettevõtte jaoks ideaalne.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles