Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 7, 2022·5 min reading

Põhjused, miks kaaluda oma ettevõtte jaoks mikroürituste korraldamist

Kuna maailm väljub koroonakriisist, kasvab nõudlus offline äriürituste järele. Kuid see ei vähene - virtuaalseteks. Hübriidsündmused liiguvad aeglaselt, kuid kindlalt tipu poole. Mida valida kohe? Kas peaks ikkagi veebis mikroüritusi korraldama?

Väikeste sündmuste mõiste: mis see on?

Ürituste ja virtuaalsete koosolekute turundus on suurepärane veebitööriist peaaegu iga ettevõtte jaoks. Üritused võivad tõhusa meeskonnatöö jaoks lahendada palju probleeme alates ettevõtte maine tugevdamisest, kaubamärgi tuntuse ja toote tuntuse tugevdamisest kuni müügivihjete genereerimise ja otsemüügini.

Mikroüritused võivad hõlmata mis tahes üritust, mis toimub piiratud arvule inimestele. See võib olla näiteks veebiseminar, mastermind, videokonverents või isegi elava muusika kontsert äripartneritele. iMind on võimsaim tasuta kaugtöö ja virtuaalse koosoleku rakendus.

Põhjused, miks kaaluda oma ettevõtte jaoks mikroürituste korraldamist

Millised on mikroürituste omadused?

Esiteks on ilmunud sündmuste hübriidformaat. Alus on sama, vaataja ühendub kaugsaatega, kuid kõlarid ja saatejuhid asuvad spetsiaalselt ülekande jaoks loodud ja spetsiaalselt ettevalmistatud platvormil. Täna on see ürituse kõige populaarsem formaat. Organisatsiooni suhteline lihtsus ja arvukad võimalused vaataja tähelepanu enda käes hoida. Näiteks on erinevaid võimalusi osalejatega suhtlemiseks küsimuste ja hääletamise, viktoriinide ja muude interaktiivsete võimaluste kaudu.

Meelelahutuse ja kaasahaaramise taseme tõstmiseks on klassikaline äriüritus lõpuks pööranud tähelepanu seotud valdkondadele. Seejärel hakkasid inimesed läbi viima täielikult veebipõhiseid mikroüritusi piiratud ringile, mis tõi palju kasu.

Tihtipeale ei käsitleta turundusteoorias mikroüritust üldse, kuna see on suunatud minimaalsest arvust inimestest koosnevale sihtrühmale. Mikroüritus ei karju, vaid sosistab vaikselt brändi sõnumit. See on asjakohane, kui on vaja luua kontakt mõne olulise isiku või mikrogrupiga ja edendada brändi väärtust selle sihtrühma silmis.

Mikroürituste kategooriasse võib omistada ärikohtumise, romantilise kohtingu ja juhusliku kokkulangemise. Mikroüritust kasutatakse sageli persoonibrändi kujundamise praktikas ja see piirneb kaasaegsete tehnoloogiatega, kuna see segab ülejäänud sihtrühma – purustades oma brändisõnumiga selle igapäevaelu enne ja pärast.

Mikroürituste peamised eelised

Kuidas aru saada, et veebivorming tõesti aitab teid ja "tulistada"? Kas vajate veebiüritusi spetsiaalselt teie jaoks? Mis kasu on sellisest üritusest?

Tervis ja ohutus

Internetis toimuv mikroüritus pole mitte ainult mõne äriprobleemi lahendus, vaid ka oluline raviefekt. Selle eesmärk on näidata töötajatele, et vaatamata eraldatusele ja üksteisest kaugenemisele oleme endiselt olemas ning ettevõte ja selle juhid mäletavad ja hoolivad teist. Siiski on nakatumise oht väga piiratud.

Vähendage kulusid

Mikroüritus on odavam kui suur või pealegi offline. Siin ei pea te maksma saali või tohutu konverentsiruumi eest, printima kutseid, tellima sööke ja jooke jne.

Kvaliteet kvantiteedi ees

Väikeses grupis saavad osalejad esinejatelt vajalikku infot, jagavad teadmisi ja kogemusi kolleegidega, loovad uusi ja säilitavad vanu sidemeid, juhivad ja õpivad suhtlema, naudivad õhkkonda ja meeldivat suhtlust, saavad motivatsiooni ellu viia ideid ja lahendusi, mis on üritusel tekkinud.

Täiustage oma hübriidürituste kogemust

Internetis saab üle kanda sõna otseses mõttes kõike: näitust, konverentsi, ettevõtte pidu, kontserti ja isegi auhinnatseremooniat. Ja see suurendab tõesti hübriidürituste kogemust. Eelarve soovitud tulemusega vastavusse viimise küsimus.

Mis on mikroürituste läbiviimise põhjused?

Vaid ühe aastaga on ürituste tööstus teinud tohutu hüppe ja see, kuidas veebisündmused praegu välja näevad, oli isegi aasta tagasi kujuteldamatu. Paljud ettevõtted on juba mõistnud online-ürituste väärtust ja tõhusust, näinud nende potentsiaali, hakanud selle formaadi võimalusi maksimaalselt ära kasutama ning osa oma traditsioonilistest offline-üritustest viinud üle online- või hübriidvormingusse.

Põhjused, miks kaaluda oma ettevõtte jaoks mikroürituste korraldamist ➤ 2

Sihtrühma katmine

Online võimaldab teil leviala suurendada - laiendada osalejate arvu, meelitades laiemat sihtrühma (teistest linnadest ja riikidest). Veelgi suuremat huvi tekitavad välismaised väljapaistvad esinejad, kelle kaasamisele nende kauguse ja kõrge hinna tõttu mõned isegi ei mõelnud. Seega hägustab veebis piire ja muudab teabe kättesaadavamaks.

Lisage kogemusele väärtust

Veebisündmusel on sama väärtus kui võrguvälisel üritusel, kui see on õigesti planeeritud ja korraldatud. Sisu on siin kõige tähtsam – lavastus, kontseptsioon, stsenaarium. Inimene saab täiesti uue kogemuse, erinevalt kõigest varasemast.

Ole kogemustega paindlik

Virtuaal- ja liitreaalsusturg kasvab kiiresti ning selle tööriistu on üritustel juba ammu kasutatud. Täieliku digitaliseerimise ajastul on aeg liikuda edasi nn "figitaalsele" – digitaalse ja füüsilise ruumi ristumiskohas olevale integreeritud kommunikatsioonile, mis pakub tarbijatele uut kogemust.

Olge sündmuste sisuga loominguline

Online on tänapäeval palju enamat kui lihtsalt saated ja videokonverentsid – see sukeldub vaatajad atmosfääri ja selle piiramatutesse videosisu võimalustesse. 3D-stuudiotes saate realiseerida kõik kõige julgemad fantaasiad ja puuduvad kaadrid, millega peate pidevalt võrguühenduseta tegelema.

Pange "eksklusiivsus" oma kaubamärgi heaks tööle

Võrgus ei piira teid miski, välja arvatud tehnilised võimalused, mis võimaldavad teil võrgusündmusi võrku edastada. See on üsna märkimisväärne veebiboonus, mis võimaldab teha märkimisväärsemaid ja eksklusiivsemaid sündmusi.

Suurendage publiku osalust ja kaasatust

Oma osaleja jäädvustamiseks ja hoidmiseks tehke temast sündmuse peategelane. Las ta räägib, küsi küsimusi, koostab midagi, saadab foto, lase tal tunnetada oma tähtsust ja kaasatust.

Online-üritused on tööriist, mis algselt purskas meisse võimalusena “ellu jääda” ja ajutiselt asendada offline-üritusi, kuid nüüd on sellest saanud tõeliselt täisväärtuslik alternatiiv ning selle mittekasutamine on turunduspatt.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles