Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 12, 2021·2 min reading

Kuidas iMind Waiting Rooms videokoosolekute turvalisust parandab?

Kuidas iMind Waiting Rooms videokoosolekute turvalisust parandab?

Eelmises turvapostituses arutasime, kuidas iMind kasutajaid sissetungijate eest kaitseb. Täna räägime "ooteruumi" funktsioonist, mis kaitseb juurdepääsu videokonverentsile, sulgedes selle võõrastele.

Mis on "ooteruum"?

Kujutage ette, et tellisite pitsa. Tavaliselt jõuab kuller kohale poole tunniga, aga uksekell heliseb 10 minuti pärast. Mis see on? Kuller möödus lihtsalt ilma ummikuteta või pole see tema? Enne ukse avamist vaatad läbi piiluaugu. Pärast seda arenevad sündmused ühes kahest suunast:

  • Näed tuttavat Jacki pizzeria kujul, oma pepperoni käes. Rõõmustage, et ta saabus varem, avage uks
  • Näete tundmatuid tüüpe, kes vahetavad sarkastiliselt pilke. Sa ei tee neile kohe ust lahti

"Ooteruumid" meeles toimib sarnaselt. Sina, konverentsi juht, näed, et keegi koputab sinu uksele. Koputaja veebikaamera teeb tema näost ekraanipildi. Kui tunnete seda inimest, laske ta sisse, vastasel juhul lükake ta tagasi.

Mille eest "ooteruum" kaitseb?

  • Soovimatutelt külastajatelt. Arutades ettevõtte plaane erakohtumisel, siis kindlasti ei taha, et juhuslikud inimesed või konkurendid neid pealt kuulaksid.
  • Konverentsi lingi, ID ja parooli kompromiteerimisest. Jah, isegi EL-i kaitseministrite konverentsile saab häkkida pelgalt andmeid vaadates
  • Suumi pommitamisest. Suumipommitamine – kui grupp inimesi tungib videokonverentsile ja hakkab oma ekraane häiriva sisuga näitama.

"Kellele peaks olema juurdepääs, kui ma kõiki nägemise järgi ei tunne?"

Oletame, et korraldate konverentsi 100 inimesele. Paluge neil eelnevalt sõna paberile kirjutada või koosolekuga liitudes teha teatud žest ja näidata seda kaamerale.

Videokõne on turvaline. Mis järgmiseks? Lubage mitme ekraani samaaegne jagamine ja arutage projekti kolleegidega.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles