Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 1, 2021·5 min reading

Kuidas müüa veebis võrguühenduseta ettevõttele suunatud videolingi kaudu?

Kuidas müüa veebis võrguühenduseta ettevõttele suunatud videolingi kaudu?

Räägime sellest, kuidas saate video abil oma veebimüüki suurendada.

Artikkel sobib teistele linnadele ja riikidele keskendunud ettevõtetele; väikeettevõte metropolis; kallite esemete, käsitsi valmistatud ja muude kaupade müüjad, mida ostja soovib kõigepealt igast küljest vaadata ja seejärel osta. Videovestlusteenuste müüjate jaoks on eluhäkkisid.

Esiteks anname 6 põhjust, miks video kaudu müüa, seejärel - millised platvormid selleks on. Lõpus - boonus: link kullerteenuste ülevaatele - et pärast imelist videoesitlust oleks kauba ostjani lihtsam toimetada :).

Kuidas müüa veebis videokonverentsil? See aitab, kui teil on võrguühenduseta ettevõte

6 näpunäidet veebimüügiks

Hankige kliente, kes oleksid liiga laisad tulema

Hea, kui teie kauplused asuvad igas linnakvartalis. Pole vaja mõelda, kuidas veebis kaubelda: kliendid tulevad ja valivad toote. Toidupoode on aga igal pool ja enam kui pooled suurlinnade elanikest tellivad ikka kohaletoomise . Ja kui teil on linnas vähe punkte, ei lähe paljud ostjad teie juurde: nad on hõivatud või lihtsalt laisad.

Näide: lastekeskused, kus peetakse sünnipäevi. Eelise saavad need, kes viivad läbi videoringkäigu ja hoiavad kokku kliendi aega.

Laiendage oma kliendibaasi, rääkides ostutingimuste üle video kaudu

Kui teie valdkonna kliendid ei osta palju küsimusi esitamata, säästke nende aega ja korraldage videovestluskoosolek.

Näide: ekskursioonide müümine. Helistage kliendile, ärge sundige teda linna teise otsa teie kontorisse minema. Näidake oma ekraanil kauneid fotosid turistide kohtadest ja vajadusel leppige kokku isiklik kohtumine.

Näidake videol kalleid kaupu, et klient ei kardaks osta “siga kotis”

Ostjal ei ole alati võimalust toodet vaadata. Kui me ei räägi sibulast, vaid millestki olulisemast ja kallimast, ei osta keegi “siga kotis” .

Näide: kallid ostud nagu maja või auto. Kuidas neid Internetis müüa? Cadillac vastas Cadillac Live teenuse loomisega. Kaameraga müüja läheneb autole ja näitab seda üksikasjalikult väljast ja seest, vastates videovestluse kaudu küsimustele.

Korraldage rohkem koosolekuid lühema ajaga

Veebimüügiga vähendate riski, et klient hilineb kohtumisele. Kui päeva alguses 1-2 kohtumist ei lähe graafiku kohaselt, võivad kõik päevaplaanid puruneda, algab “lumepall” - keegi tuleb homseks ümber ajada. Videokoosolekule on raskem hiljaks jääda. Enne alustamist kontrollige varustust – ja ongi valmis!

Müüa teistesse riikidesse ja linnadesse

Kui teie toode on saadaval ainult ühes linnas või riigis, ei ole rahvusvahelisele turule sisenemine lihtne. Vaatamata selliste veebipoodide olemasolule nagu Amazon, Aliexpress, Ebay, maksavad vähesed inimesed tõsiste ostude eest suurt raha, ilma et nad oleksid kauba kvaliteedis veendunud. Sul on võimalus saada konkurentsieelist, kui tutvustad toodet ostjale video vahendusel. See kehtib eriti kallite esemete müüjate või käsitsi valmistatud esemete müüjate kohta. Kuidas müüa veebis omatehtud asju, mis on iga kord erinevad? Juhtige klienti käepidemest läbi iga punkti ja sälgu.

Teenige covid-võitleja kuvand

Kui ettevõtet peetakse „roheliseks” – oma äritegevuse keskkonnamõju minimeerimiseks – tõstab see tema väärtust tarbijate silmis. Kaasaegses maailmas on koroonaviirus uus õnnetus. Hoolitsedes sotsiaalse distantsi eest ja mitte sundides inimesi veel kord korterist lahkuma, saate hea kuvandi.

Millise videokonverentsi kaudu veebis müüa?

Teenused veebis video kaudu müümiseks

Amazon Live

Amazoni loodud teenus, mis ühendab müüjaid ja ostjaid. Kasutage voogesituste loomiseks Amazon Live Creatorit . Kliendid leiavad toote videopleieri kõrvalt ning brändi voogusid kuvatakse tootelehtedel ja Amazon Live'i kodulehel.

Osta koos

Ekraani jagamise kaudu müümise platvorm. Seda kasutavad mõjutajad (suure vaatajaskonnaga sotsiaalvõrgustike kasutajad) oma jälgijatega veebiostudeks. Platvormil on teksti- ja videovestlus.

Mõistus

Kasutage mitme ekraani samaaegset demonstratsiooni, et näidata erinevatest müügikohtadest pärit tooteid kõrvuti või treeningul.

Näide : sisekujunduse kursused. Kujutage ette, et õpetate noortele disaineritele ArchiCADi kasutama. Alustage ekraani jagamist ja paluge õpilastel sama teha. Nüüd saate näidata "kuidas see peaks olema" ja nemad saavad näidata "kuidas see välja tuli" :).

Teades, saavad 12 kõnes osalejat korraga ekraani jagada.

Edasi liikudes on teie õpilased suureks kasvanud ja töötavad nüüd teiega koos. Ostja on saabunud. Näidake talle üheskoos korraga kuni 12 kujundusega ekraani – tõstke esile, kui kaunilt eri ruumide detailid omavahel kombineerivad.

Ja kui kliendil on vaja perega nõu pidada, kuid kedagi pole kodus, salvestage see seanss koos demonstratsiooniga. Ostja näitab oma perekonda ja annab teile lahenduse tagasi.

Meele videokonverentsi saate siseneda ühe klõpsuga, mis säästab teie ja ostja aega: saatke lihtsalt koosoleku link.

Boonus: kohaletoimetamisteenuste ülevaade

Toote esitlemine ja selle eest raha saamine on pool võitu. Nüüd peame selle ostjale tarnima. Oleme leidnud teile ülevaate kullerteenustest . Võrrelge vastavalt teie jaoks olulistele parameetritele.

Miks peaks võrguühenduseta ettevõte müüma tooteid video kaudu?

Kuidas suurendada veebimüüki? Videokõned aitavad teil saada uusi kliente, kes ei saa või ei taha teie kontorisse tulla, et enne ostmist tingimusi kiiresti läbi arutada või toodet üle vaadata. Tõsised ostud, mis tehakse sageli eemalt (maja, auto), on soovitav ostjale ette näidata, muidu läheb lahti.

Ka teie protsessid ja kuvand astuvad sammu ülespoole, sest videomüük säästab aega ja teeb teist hooliva ettevõtte.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles