Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 6, 2021·2 min reading

Mitme ekraani üheaegne demonstratsioon iMindis

Jagage videokonverentsil korraga mitut ekraani

Miks on vaja ekraani jagamist

Kujutage ette, et teil on tööl videokoosolek . Iga kõneleja räägib oma osa ja näitab ekraani. Kui kõlarid vahetuvad, algab see alati: “Nüüd hakkan ringi tuhisema”; "Oota, las ma peatan kõigepealt oma"; "Ja kuidas ekraani jagamise õigust üle anda?". See on ebamugav ja võtab palju aega. Ja kui teil on vaja võrrelda paigutust disainiga, pidevalt nende vahel vahetades? Sellised probleemid lahendatakse mitme ekraani jagamisega korraga.

Kuidas grupiekraani jagamine töötab

iMindis valib igaüks, mida edastada: oma videot või avatud saadet. See osutub intuitiivselt lihtsaks: näete sama ruudustikku koos videoga, kuid mõne näo asemel on video nende ekraanidelt. Ja kui saadet alustab uus osaleja, ei lõpeta eelmine jagamist, nagu Skype’is.

Erinevalt Zoomist ei pea te ootama, kuni host lubab paralleelsaate. Käivitage ekraanipilte igal ajal, kui soovite. Demonstratsiooni laiendamiseks klõpsake osalejate videotel. Ülejäänud videod vähenevad. Teise osaleja saatele lülitumiseks klõpsake paremal oleval eelvaatel. Samas suumis ei näe te, kas teised osalejad midagi edastavad. Erinevalt iMindist, kus näete, kas teine inimene on demonstratsiooni lubanud. Täisekraanil vaatamiseks klõpsake sellel! Te ei pea sisenema sügavalt peidetud menüüdesse.

Saate jagada kõike, mis teie arvutis on avatud, või ainult ühte rakendust, näiteks brauserit. Kõik videokonverentsil osalejad saavad ekraane korraga jagada: alates 4 kasutajast põhipaketis kuni 12 kasutajani professionaalsete ja äriplaanide puhul.

Grupis töötamine ei too oodatud tulemusi? Suurendage oma videokoosolekuid iMindi viie näpunäide abil.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles