Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 13, 2022·4 min reading

Püsige iMindis pere ja sõpradega ühenduses

Inimkonna ajaloo igal perioodil on ette tulnud olukordi, kus inimesed ühel või teisel põhjusel lahkusid oma perekonnast ja sugulastest. Need võivad olla töökoha nõuded, haigus või globaalsed sündmused, nagu sõda või looduskatastroof. Igal ajal ja igas kohas peame hoidma ühendust kõige kallima ja lähedasemaga. Ja tänapäeval on see videokonverentsitööriistade ja rakendustega, nagu iMind, palju lihtsam.

Perekonna ja sõpradega ühenduse pidamine on nüüd lihtne

Püsige ühenduses pere ja sõpradega

Kaugsuhtlus pole enam probleem. Meil on nii palju seadmeid, mis aitavad inimestega probleemideta suhelda. See tehnoloogia on osutunud tõhusaks ja tänapäeval kasutatakse seda laialdaselt äris, poliitilistes küsimustes, hariduses ja loomulikult perega sidepidamiseks.

Videokõnesid saame teha läbi nutitelefoni ja kuna need on levinud isegi eakate seas, siis pole sugugi raske ühendust saada ühegi lähikondlasega. Tänu videokonverentsirakendustele saate neile saata kiirsõnumi, helistada heli ja video abil ning isegi korraldada kaugüritust.

Videokonverentsiseadmete abil saate mitte ainult näha ja kuulda oma perekonda, vaid ka muuta pildi piisavalt suureks, et jäljendada nende kohalolekut teistele üritusel osalejatele. Seega on isikliku kasutuse valik üsna suur.

Veebikoosolekute kasutamise eelised

Muidugi mõistame, et loomulikku näost näkku suhtlemist ei asenda miski. Kuid sõprade või perega ühenduse pidamiseks on veebis suhtlemise oskus hädavajalik. See annab teile järgmised eelised:

  • See säästab aega ja raha. Mõnel meist on pered kaugel ja neil on harukordne võimalus külastus kokku leppida.
  • See võimaldab teil oma asju ajada. Kui vaba hetke on raske leida, siis ära leiuta jalgratast ja võta eesmärgiks mõni kahtlane võimalus. Tehke seda, mida vajate, ja hingake vabalt, kuna saate nendega veebis kohtuda.
  • See annab teile võimaluse oma pere kokku viia. Kui teil on kaugeid sugulasi, võite nendega ühendust võtta ja oma juurte kohta rohkem teada saada.
  • See aitab keskenduda suhtlemisele sõpradega üle maailma, kas üks-ühele või kollektiivselt.

Saate seda loendit täiendada vastavalt oma tunnetele. Põhimõte on aga see, et virtuaalne ühenduse loomine on suurepärane alternatiiv näost näkku kohtumistele, kui te seda ei saa.

Võimalused perega suhtlemiseks iMindis

Rakenduse iMind abil on perega võrgus ühenduse pidamine palju lihtsam. See tagab usaldusväärse ühenduse ja töötab vastavalt, et saaksite oma aega nautida. Siin on mõned asjad, mida saate videokõne ajal teha.

  • Üks-ühele kohtumised on alati asjakohased. Rääkige oma lähima sõbra või pereliikmega, jagage oma mõtteid, küsige nõu või tehke midagi muud, mida vajate, et tunda toetust. Pidage meeles, et isegi kaugemal on kõige kallim inimene alati teiega.
  • Saate korraldada grupivideokõne sõprade või perega. Kas soovite, et keegi osaleks, kuid teil on takistusi? Kasutage oma probleemi lahendamiseks iMindi ja ärge jätke hetkegi käest.
  • Mänguõhtud on ka suurepärane idee koos aja veetmiseks. Valige oma lemmikmäng ja käivitage koostöörežiim, et kõik kaasata.
  • Sukelduge nostalgiasse, vaadates mälestusi uuesti. Kasutage seda võimalust, et värskendada oma vanu fotosid või videoid, jagada oma mõtteid nende sündmuste kohta ja mõelda tulevastele kohtumistele, mida saate sama palju nautida.

iMindi funktsioon võimaldab teil kõnedest maksimumi võtta. Peamine eelis teiste sarnaste programmide ees on see, et rakendus võimaldab katkestusteta ühenduses olla kuni neli tundi. Lisaks on see saadaval töölaua-, veebi- ja rakenduste versioonides, nii et kasutage seda igas soovitud seadmes. Jagage ideid selle kohta, kuidas soovite oma aega veeta ja mida soovite jagada, ning kasutage võimalust need ellu äratada. Kas soovite broneerida aja järjekordseks nostalgiaseansiks? Salvestage koosolek ja jagage seda hiljem.

Muud võimalused perega ühenduse pidamiseks

Kuna iMindi rakendus on nii rikkalik, saate hangouti manustada mis tahes sündmusesse või seiklusesse. Näiteks koos reisimine veebikohtumiste kaudu. Muutke kaameravaadet, jagage oma ekraani, et näidata oma asukohta kaardil, ja jagage oma asukohta. Korraldage virtuaalne õhtusöök nendega, kes on teises kohas – sünkroonige oma lõunasööke, et tunneksite, nagu oleksite kõik koos. Tähistage koos pühi ja isegi pulmi, hoolimata teid lahutavast vahemaast.

Hangouts on lihtne viis perega distantsilt ühenduse loomiseks. Ja mida rohkem funktsioone kasutate, seda vähem vahemaad tunnete. Rakenduse iMind põhifunktsioonid on tasuta. Ja see on isiklikuks kasutamiseks enam kui piisav. Nii et naudi murede ja piiranguteta koos ajaveetmist, sest neid on tänapäeval nii palju.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles