Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 19, 2022·3 min reading

2022. aasta parim videokonverentsi varustus

Iga ettevõte vajab tänapäeval veebikohtumiste jaoks raha. Viimaste aastate sündmused määravad selle suundumuse. Küsimus on aga selles, millist videokonverentsiseadet valida ja miks. See artikkel räägib peamistest aspektidest, millele tähelepanu pöörata ja milliseid videokonverentsisüsteeme kaaluda.

Videokonverentsid ettevõtetele

2022. aasta parim videokonverentsi varustus

Videokonverentsil on tänapäeval töövoo korraldamisel suur roll. Viimaste aastate kogemused on näidanud positiivseid tulemusi kaugtööle lähenemisel, nii et üha enam ettevõtteid eelistab palgata spetsialiste erinevatest riikidest ja täiskohaga meeskondi, mis näitavad maksimaalset efektiivsust.

Veel üks punkt, mis muudab veebikonverentside korraldamise tungivaks vajaduseks, on koostöö riigis või kogu maailmas asuvate kontorite ja osakondade vahel. See tõstatab veel ühe küsimuse videokonverentsilahenduste kohta.

Tänapäeval on laialt tuntud tarkvaralahendused nagu rakendus iMind, mis võimaldab grupikoosolekuid läbi viia. Kuid enamik neist lubab üksikisikutel koosolekuga liituda. Need ei ole piiratud funktsionaalsuse ja tehniliste omaduste tõttu kaugmeeskondade vahelises suhtluses mugavad. Nii et paindlikuma kaugsuhtluse jaoks on olemas videokonverentsiseadmed.

Põhilised tehnilised nõuded videokonverentsidele

Palju sõltub teie kasutatavatest videokonverentsiseadmetest ja parima suhtluskvaliteedi tagamiseks peaksite teadma, et teie seadmed vastavad järgmistele nõuetele.

  • Videokonverentsi kaamera peab olema kõrglahutusega. Üksikisikute jaoks pole see nii kriitiline, see aspekt on ülioluline meeskonna jaoks, kes on samas ruumis ja mida näidatakse läbi kaamera. Automaatse kärpimise ja suumimise funktsioonide puhul on videokonverentsi veebikaamera pildikvaliteet äärmiselt oluline.
  • Töötlemiskiirus peab olema kõrge jõudlusega. Kui soovite kvaliteetset videot ja heli edastada oma kolleegidele teisel pool, hoolitsege selle eest juba ette.
  • Kiire internetiühendus on sama oluline kui eelmine punkt. Sujuv ühendus nõuab suurt jõudlust.
  • Hea heliga mikrofon aitab kiiresti luua vastastikust mõistmist ja produktiivset suhtlust. Mõnel juhul võib see olla peakomplekti osa (koos kõrvaklappidega).

Paljusid neist aspektidest võetakse arvesse veebipõhistes koosolekusüsteemides, mis ühilduvad kõige populaarsemate tarkvaratoodetega.

TOP videokonverentsi seadmed

Allolevas tabelis näete 2022. aasta kõige populaarsemaid ja ajakohasemaid riistvaratooteid.

Need erinevad hinna ja funktsionaalsuse poolest, seega võtke enne ostmist aega üksikasjade uurimiseks.

2022. aasta parim videokonverentsi varustus ➤ 2

Kuidas valida endale sobiv varustus?

Mis tahes varustust otsides tuleks arvestada oma töö spetsiifikaga. Kas töötate tahvlitega või redigeerite dokumente? Kas osalete meeskondades või rohkem kui ühe veebikaamera kohta? Kas konkreetse toote hind on taskukohane? Koostage selliste küsimuste loend, mis kirjeldavad süsteemi põhinõudeid, ja seejärel valige.

Kokkuvõttes pole teie vajadustele kõige paremini sobiva videokonverentsi riistvara valimine sugugi keeruline. Kuid enne valiku tegemist koostage nende vajaduste kohta täpne ülevaade ja tehke väike turu-uuring.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles