Return to portrait mode to see the content
To main page
Sept 13, 2022·3 min reading

2022. aasta virtuaalkohtumiste täielik juhend

Videokonverentsitehnoloogiate kiire arenguga on neist saanud veel üks ärieelis. Veebikonverentsid on äris äärmiselt kasulikud meeskonna juhtimiseks, töö korraldamiseks, klienditeeninduseks jne. Miks siis mitte kasutada seda kaugsuhtlusrežiimi oma kaubamärgi tuntuks tegemiseks?

Virtuaalne konverents
Virtuaalse konverentsi planeerimine

Virtuaalse konverentsi kontseptsioon

Virtuaalsed konverentsid erinevad veebikoosolekutest väga palju. Viimane on tõhus aeg-ajalt ja korrapäraselt kaugkohtumistel, siseruumides toimuvatel ettevõtteüritustel ja isegi mõnel väljas toimuval üritusel.

Virtuaalkonverentsid võimaldavad kõike seda, mida videokõnedega pole võimalik teha: ulatuslik avalik suhtlus, sponsorite meelitamine, põhjalik andmete analüüs jne. Need sarnanevad veebiseminaridele, kuid annavad rohkem võimalusi suhtlemiseks, ärisuhete loomiseks jne.

Miks virtuaalkonverents?

Virtuaalkonverents võimaldab külastajate taset tõsta. Reisimine võtab aega ja kulusid ning osalejate jaoks on palju parem, kui nad ei pea raiskama aega ja raha mõnele küsitavale tegevusele. Ja on kahtlane, kui te ei paku kaugosalemise võimalust), kui neil on alternatiive.

Virtuaalkonverentsi eesmärgid

Virtuaalsete konverentside planeerimise üldised eesmärgid on järgmised:

  • potentsiaalsed ärieesmärgid – müügivihjete genereerimise, bränditeadlikkuse suurendamine, kogukonna kaasamine, tulude genereerimine;
  • sotsiaalsed eesmärgid - isiklikust arengust kuni vaba aja veetmiseni.

Virtuaalkonverentsi korraldajal on alati parem seada ülaltoodud kategooriatest kaks peamist eesmärki. See sunnib keskenduma millelegi mõõdetavale ja teostatavale.

Organisatsiooni etapid ja ülesanded

Isegi iga organisatsioon pakub mõningaid põhietappe, mida järgida. Virtuaalkonverentsi puhul saad paremaid tulemusi saavutada alltoodud samme järgides.

  1. Loo kontseptsioon – põhiidee, mille ümber sinu plaan üles ehitatakse.
  2. Koostage strateegia – milliseid elemente kasutate oma eesmärkide saavutamiseks.
  3. Valige tarkvara ja riistvara – sellega võivad kaasneda mõned kulud.
  4. Mõelge andmete kogumiseks registreerimisele ja publikuküsitlustele.
  5. Koguge pärast veebikonverentsi tagasisidet, et saada teavet oma publiku kohta ja võtta arvesse võimalikke vigu.

Need sammud aitavad eraldada kohustused ja töö, sest ettevalmistus nõuab paljude aspektide hoolikat läbimõtlemist. Lõpuks võimaldavad need pärast sündmuse möödumist paremini analüüsida ja võrrelda.

Sponsorlusfunktsioonid

Veebikonverentside ajakava sponsoreerimine annab võimaluse kulusid kärpida ja näeb välja väga sarnane võrguühenduseta üritusega. Ainus erinevus on reklaami rakendamise viisis. Lisaks võite sattuda sponsoritesse, keda on raskem veenda. Siin peate kasutama kõiki positiivseid andmeid (prognoosiarvutustest ja varasemast analüüsist).

Milliseid andmeid ja analüüse saate

Peamised andmetüübid on:

  • sündmuse andmed - mida, kus, kuidas ja millal korraldati;
  • profiiliandmed - teave osalejate kohta;
  • kaasamisandmed – interaktsiooni dünaamika ja tulemused.

Esiteks aitab see teil korraldada võrdlust eelmiste sündmustega. Teine eesmärk on teie potentsiaalsete klientide profiilide täiendamine või loomine. Viimane näitab teie strateegia tõhusust.

Virtuaalsed konverentsid nõuavad läbimõeldud organisatsioonilist lähenemist. See on mitmekihiline sündmus, mis nõuab teatud tööriistade kasutamist. Et sellest maksimumi saada, tuleb detailidele palju tähelepanu pöörata.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles