Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 17, 2022·5 min reading

Virtuaalse võrgu juhend

Pandeemia on aidanud kaasa virtuaalse võrgu tüüpi suhtluse veelgi suuremale levikule. Suure osa 2020. aastast ja suurema osa 2021. aastast on isiklikud kohtumised tühistatud, kuid õnneks on virtuaalsed kohtumised olnud võimalikud. Sellest sai tõeline pääste, kui inimesed ei saanud kuhugi minna ja tõhusalt töötada. Pandeemia on peaaegu möödas, kuid mitte veebisündmused. Oleme teile koostanud juhendi tõhusa virtuaalse võrgu loomise ettevalmistamiseks, mis kõigile meeldib.

Virtuaalvõrgu juhend

Mis on virtuaalne võrk?

Võrgustiku loomise olemus on Interneti-ruumi kasutavate tutvusringkondade laiendamine ja vastastikku kasulike töösuhete hoidmine tulevikus.

Kaugvõrgustamisüritustel osalemise eesmärk on laiendada kontaktide ringi, leida äripartnereid ja leida mõttekaaslasi. Võrgustiku loomise tulemusena loovad inimesed sageli uusi ettevõtteprojekte, genereerivad ideid startupidele, loovad isiklikke sidemeid, leiavad tööd ning õigeid spetsialiste eluks ja äriks.

Millised on virtuaalse võrgustumise sündmuste vormid?

Kui soovite, et virtuaalne koosolek õnnestuks, peate selle planeerima koosoleku eesmärki silmas pidades. See on suurepärane koht alustamiseks ja aitab teil teha otsuseid, et mõista oma publikut ja seda, mis neid motiveerib.

Breakout istungid

Kohtumised on tasuta (neile kutsutakse erinevate elukutsete inimesi) või konkreetsele auditooriumile suunatud, näiteks äriinimeste ja rahastajate võrgustike loomine.

Selline võrgustik on kasulik olemasolevate ettevõtjate või oma ettevõttega alustada soovivate inimeste professionaalseks ja isiklikuks arenguks.

Meeskonna loomise tegevused, mis panevad inimesed rääkima

Parim võrgustiku loomine meeskonna loomisel on kahepoolne protsess: räägite inimestega, sest saate neile abiks olla ja nad saavad teid hiljem aidata, andes teile nõu, tutvustades teid või lihtsalt koostades meeskonda, kellega koos töötate. tugevamaga. Teisisõnu, otsustate olla inimeste läheduses, kes äratavad teie uudishimu ja huvi. Suhtlete pingevabas õhkkonnas, vahetate ideid, töötate koos projektidega või lihtsalt räägite.

Peakõned ja paneeldiskussioonid

Ärivõrgustiku loomine aitab laiendada tööalaste tutvusringkonda ning võimaldab mõnusalt aega veeta mõttekaaslastega. Sellised võrgud on tavaliselt tasulised.

Sageli osalevad nendel koosolekutel kutsutud esinejad: ärimehed, müügitreenerid, rahastajad, oraatorid, rakenduste arendajad ja restoranipidajad.

Kuidas seda õigesti struktureerida?

Kuigi virtuaalsed võrguüritused erinevad muud tüüpi ärikohtumistest, sealhulgas veebikonverentsidest, vajavad need siiski planeerijat – ideaaljuhul asjatundlikku.

Mõelge nendele sündmuste planeerimise ideedele lähtepunktiks:

  1. Koguge külastajaid kokku: külastajate ettevalmistamiseks eelistatud virtuaalse võrguplatvormi kasutamiseks on võimalik, et nad ei tunne seda. Saate seda teha, saates neile e-kirjaga juhised, näidisvideo või mis tahes teile sobiva meetodi. Saatke neile sündmuste ajakava, et nad teaksid, mida oodata.
  2. Alustuseks tehke algatus: kui teie külalised saabuvad, võtke aega, et neid paremini tundma õppida. Muutke see huvitavaks, esitades selliseid küsimusi nagu "Milline on teie lemmik jäätise maitse?" mis võiks vestluse esile kutsuda. Kui sul oleks selles elus rohkem aega, mida sa teha tahaksid? Selle tulemusena muutub vestlus tulisemaks.
  3. Osalege kohtumisel: parimad veebiürituste korraldajad on alati hõivatud. Ärge lihtsalt jälgige, mis juhtub. Vajadusel liituge vestlusega, et seda edasi viia. Andke osalejatele teada, kui kaua üritus kestab. Veenduge, et saate kõik tehnilised probleemid lahendada.

Millised on inimeste kutsumise sammud?

Järgmine samm on veebisündmuse avaldamine. Järelikult saab rohkem inimesi üritusel osaleda ja teiste valdkonna spetsialistidega suhelda.

Lisateavet oma vaatajaskonna kohta

Võrgustikuürituste edukaks muutmise kaks elementi on õigete inimeste olemasolu ruumis ja oma sihtturu õige tundmine.

Osalege sotsiaalsetes võrgustikes

Alustage oma lähima pere ja sõprade kutsumisega. Need võivad olla praegused ja endised töötajad, ärikontaktid, mille olete loonud eelmistel võrgustike loomise üritustel, teie ettevõtte parimad kliendid ja palju muud. Alustuseks kutsuge sotsiaalmeedia platvormidel, nagu LinkedIn, loonud kontaktid.

Meilikampaaniate käivitamine

Saada potentsiaalsetele osalejatele kutse- ja juhiskiri. Selle eesmärk on aidata osalejatel ürituseks valmistuda. See on eriti kasulik ambivertse ja introvertse vaatajaskonna jaoks.

Kõik konkreetsed teemad, mida soovite kirjas käsitleda, tuleks mainida. Ahvatlev tervituskiri suurendab osavõttu ja tutvustab külalisi ürituse ressursside ja organisatsioonilise struktuuriga.

Kirjutage sihtmärksõnu

Reklaamikampaaniat saab käivitada mitmel viisil. Kuid sel juhul peate oma valitud märksõnu aktiivselt kasutama.

Kuidas valida konverentsisüsteemi?

Järgmine samm on platvormi valimine. Sellises olukorras tuleb arvestada mitmete teguritega. Oleme koostanud teie ideaalse platvormi jaoks nõuete loendi.

  • Vaatajaskonna juurdepääsetavus: piiratud arvu tegevustega platvormid, mida on suhtluse vähenemise kajastamiseks muudetud.
  • Lisafunktsioonid: funktsioonide keelamine / lisamine, kaubamärgiruumid, võimalus publikut ja osalejaid platvormiga eelnevalt kurssi viia.
  • Suhtlemise lihtsus: liidese intuitiivsus ja selgus, toe korraldamise võimalus.

Soovitame kasutada tasuta videokonverentsi tööriista iMind, kuna selles on kõik edukaks võrgustamiseks vajalik olemas.

Virtuaalsete võrgustike loomise üritused on tänapäeval väga populaarsed ja hädavajalikud. Selle kõrgeimal tasemel korraldamiseks järgige meie lihtsat juhendit.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles