Return to portrait mode to see the content
To main page
Sept 29, 2022·3 min reading

Hübriidkonverentside plussid ja miinused

Videokonverentsi võimalusi kasutavad inimesed nüüd laialdaselt isiklikuks eluks ja õppimiseks; ettevõtteid ettevõtluse arendamiseks. Kui kuulete videokonverentsidest, räägivad nad enamasti nende eelistest ja harva tehnilistest probleemidest, mis vajavad lahendamist. Ja kuidas on millegi virtuaalse ja live vahepealse kohta?

Hübriidkonverents
Hübriidkonverents

Mis on hübriidkonverents?

Hübriidkonverents on sündmus, mis toimub füüsilises kohas ja millel on tavaliselt kõik tavalisele väljaspool saiti toimuvale koosolekule iseloomulikud tunnused, kuid mis sisaldab veebis kohaloleku elementi. Seega, kui tegemist on mingisuguse esitlusega, võivad inimesed näiteks mõnda saali koguneda, esinejad räägivad lavalt või kaugvormingus ning sina vaatad seda veebis. Meenutab ringhäälinguorganisatsioone, kuid enamasti on võimalus küsimusi esitada ja osaleda.

Miks on hübriidkonverentsi korraldamine hea mõte?

Integreerides veebikonverentsi otseürituseks, leiate palju võimalusi teabe esitamiseks. Näiteks isegi kui salvestate eelnevalt mõne paneeldiskussiooni hübriidvormingus ja alustate seejärel veebiülekannet, on see tähelepanuväärne. Pärast pandeemiat kasutavad seda formaati ka telesaated (näiteks prantsuskeelne "C Dans l'Air").

Hübriidkonverentside eelised

Hübriidsündmusi eristavate eeliste hulgas on järgmised:

  • füüsiliste ja virtuaalsete ürituste parim – ühelt poolt liikuvus ja paindlikkus ning teiselt poolt vahetu suhtlus;
  • mitmesuguseid teenimisvõimalusi - tõhus juhtimine pöörab sponsorluse teie poolele;
  • Liikmevõimalused – mis tahes tüüpi liikmele sobivate võimaluste pakkumine;
  • see on midagi uut – selliste sündmuste uudsus on osa suurejoonelistest tulemustest.

Pöörake nendele punktidele tähelepanu, kui otsustate, kas korraldate hübriidüritust või mitte.

Hübriidkonverentside miinused

Hübriidkonverentside plusse ja miinuseid uurides peaksite alati olema teadlik mõnest tüütusest - reaalsest või potentsiaalsest. Seega kaaluge:

  • vajadus kahe konverentsi järele ühes - formaatide kombinatsioon tähendab suuremat vastutust;
  • kõrge eelarve nõuded - tagada mugavus nii isiklikult kui ka kaugosalejatele;
  • üldise kogemuse moonutamise oht - hoolitsege programmi eest, mis hõlmab mõlemat tüüpi osalejate osalemist;
  • vaid mõned edulood, millest inspiratsiooni ammutada – kuluka korralduse ja keerulise planeerimise tõttu ei ole inimestel palju kollektiivset kogemust edukate näidete loomiseks.

Lähenemisviiside kombineerimine hõlmab taktikate tasakaalustamist ja konverentsi läbiviimiseks kasutatavate vahendite ühtlustamist.

Kas hübriidkonverentsi formaat sobib teile?

Et teada saada, kas saate korraldada hübriidkonverentsi, peaksite kaaluma oma eelarvet, koosoleku teemat, suhtluse vormingut (ärikohtumine, turundusettepanek, veebiseminar jne) ja oma päevakava. Kui leiate, et teie ressursid on organisatsiooni jaoks piisavad, proovige seda. Kui aga teie tarkvarastrateegia või videokonverentsitarkvara pole piisavalt tugev, annavad videokonverentsi eelised teile tagasi. Ja lõpuks on rakendamine segadus.

Lõpptulemus on see, et teil on suurepärane võimalus kasutada mõlema vormingu kõige kasumlikumaid funktsioone: eemalt ja isiklikult. Kuid see toimib ainult hoolika ettevalmistuse ja täpse planeerimise korral. Kasutage oma ressursse targalt ja jõuate tippu.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles