Return to portrait mode to see the content
To main page
Sept 20, 2022·3 min reading

Näpunäiteid konverentskõne korraldamiseks avatud kontoris

Videokonverentsitehnoloogia on tohutu eelis ettevõtetele, kes kasutavad täielikult või osaliselt kaugmudeleid. Kuid kontorid on endiselt traditsioonilised tööruumid. Lisaks ei välista avatud kontseptsiooniga kontorid vajadust veebikohtumiste kaudu suhelda, seega võib selle funktsioonidega tegelemine olla keeruline.

Avatud kontseptsiooniga kontor
Avatud kontorites on videokonverentsi pidamine keeruline

Mida tähendab töötada avatud planeeringuga kontoris?

Avatud planeeringuga kontorid on kontorid, kus töötajate vahel puuduvad tõkked. Mõned tingimuslikud partitsioonid võivad olla, kuid need ei paku vaikust ja privaatsust. Need tööruumid on populaarsed nende koostööeeliste tõttu. Need võimaldavad teil kiiremini ja lihtsamalt suhelda, nii et te ei pea kellegagi rääkimiseks ühest toast teise kolima. Seetõttu kasutavad ettevõtted neid loominguliste aspektide parandamiseks ja meeskonnatöö tõhususe suurendamiseks.

Kuid sellistes kontorites on videokonverents endiselt kaugsuhtluse vahend.

Avatud planeeringuga kontori funktsioonid

Avatud planeeringuga kontoritel on mitmeid funktsioone, mis võimaldavad suhtlust hõlbustada:

  • kogu ruumil pole seinu - eraldatud on ainult juhataja kabinet;
  • tööliste lauad on paigutatud saartele või ridadesse – olenevalt interjöörist ja vabast ruumist;
  • lauad on eraldatud lihtsate puidust (või plastikust) vaheseintega või üldse mitte.

Seega on need kontorid tavaliselt mürarikkad ja see on normaalne.

Konverentsiprobleemid avatud ruumis

Efektiivseks videokonverentsi pidamiseks peab kontoris olema vaikne ja rahulik keskkond, mida avatud ruumis on võimatu saavutada. Mõned inimesed kõnnivad pidevalt, räägivad ja hajutavad teie tähelepanu. Seetõttu on mõnikord raske keskenduda, kuulata vestluskaaslast või iseennast, keskenduda arutlusel olevale teemale.

Näpunäiteid selliseks konverentsiks

Mainitud probleemide vältimiseks või kõrvaldamiseks peaksite järgima järgmisi näpunäiteid:

  • Kasutage vaigistuse/vaigistuse tühistamise funktsiooni. See võib aidata teie kolleegil teisel poolel oma sõnumit paremini edastada.
  • Kasutage peakomplekti. Suule lähemal asuvad kõrvaklapid ja mikrofon muudavad suhtlemise lihtsamaks. See annab teile ka rohkem võimalusi taustmüra summutamiseks.
  • Salvestage ja transkribeerige oma kõne. Seejärel tänate ennast, vaadates läbi ja analüüsides arutletud punkte.

Mugavuse suurendamiseks peate hoolitsema videokonverentsitarkvara eest, mis aitab teil toime tulla avatud planeeringuga kontori väljakutsetega.

Videokõnede tarkvara mugavaks töötamiseks avatud kontoris

Avatud ruumi jaoks valige videokonverentsi tarkvara, mis pakub parimat suhtluskogemust. See tähendab probleeme veebikaamera ja heliga. Kui täiendate oma peakomplekti taustamüra summutamise rakendusega, annate teisele inimesele rohkem võimalusi teid kuulda.

Kui kasutate veebikohtumisi videoga, oleks mõistlik pöörata tähelepanu ka visuaalsele taustale. Otsige selle probleemi lahendamiseks hägususe valikut või valige pilt.

Avatud planeeringuga kontorid soodustavad isiklikku mõttevahetust ja ergutavad leidlikkust. Kuid selleks, et tagada sellistes tingimustes videokõnede jaoks parim kogemus, hoolitsege selle eest, millist riist- ja tarkvara kasutate. Oma põhiliste tasuta ja täiustatud professionaalsete funktsioonidega on iMind rakendus teie avatud keskkonda parim valik!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles