Return to portrait mode to see the content
To main page
Sept 28, 2022·3 min reading

Tõhusa meeskonna-hangouti jaoks lülitage sisse video

Inimesed kasutavad videokonverentse erinevatel eesmärkidel ja üks ihaldusväärsemaid on ärikohtumised. Kuid koosolekute formaadi määravad erinevad aruteluteemad. Mõnikord võite arvata, et te ei pea veebikaamera videot lubama. Kuid me oleme siin, et tõestada teile vastupidist.

Virtuaalse meeskonna koostöö
Koostöö virtuaalses meeskonnas

Videokonverentsi tähtsus kaasaegses äris

Kaasaegne äri nõuab pidevat suhtlemist, et töövoogu säilitada ja seda parandada. Regulaarselt peetakse rühmavideokõnesid või erakohtumisi, et vajadusel näost näkku suhtlemist asendada. Need muudavad ideede ja failide jagamise lihtsamaks, säästavad aega ja ressursse, pakuvad puuetega inimestele võimalusi ja palju muud. Lõpuks annavad need teile võimaluse leida üle maailma spetsialiste, kes teie ettevõtet kõige produktiivsemalt juhiksid.

Mis on meeskonnatöö?

Meeskonnakoostöö tähendab ühiste jõupingutuste suunamist juhi seatud eesmärgi saavutamisele. Virtuaalse meeskonna koostöö on tõhus vaid siis, kui see pöörab tähelepanu regulaarsele kaugsuhtlusele ja ülesannete jagamisele. Lisaks, kui meeskonnad ei töötanud alguses isiklikult koos, on neil raske luua sidemeid paremaks meeskonnatööks. Siiski saate selle ebameeldivuse kõrvaldada, kui kasutate mõnda näpunäidet. Video sisselülitamine koosolekute ajal on üks neist.

Miks on oluline lisada oma video meeskonnatöösse?

Ühised videokõned peaksid tagama parima vastastikuse mõistmise. Veebikaamera sisselülitamisega annate oma kaaslastele võimaluse tajuda teid kui inimest, mitte ainult häält teiselt poolt.

"Video sees" eelised inimesele

Veebikaamera sisselülitamise eeliste hulgas on:

  • jäta mulje avatud ja tähelepanelikust inimesest;
  • teabe selgem esitamine;
  • austust kolleegide vastu üles näitama.

Need prillid parandavad oluliselt suhtumist sinusse.

Video sisselülitamise eelised meeskonnale

Hangouti meeskonnad, kellel on abiks video:

  • luua parem suhtlus;
  • luua sõbralik õhkkond;
  • parandada meeskonna loomist.

Kõike arvesse võttes saate meeskonnatööst palju parema ettekujutuse kui siis, kui te ei kasutaks videot.

Kuidas mõjutab videosuhtlus tõhusat meeskonna koostööd?

Veebikohtumised hõlmavad video kasutamist, kuna need jäljendavad otsesuhtlust. Kujutage siis ette, kui teie kontorikaaslasel oleks peas must kott. Kummaline? Absoluutselt. Kuid see on siiski tõhusam kui kaamera väljalülitamine, sest saate kehakeelt isiklikult lugeda.

Sama kehtib ka videokõnede puhul. Ja teie meeskonna suhtumine muutub sõltuvalt sellest, kuidas te oma fotot kasutate: kas olete hoolitsetud, mis on teie taustal, kas video on lisatud.

Probleemid videomeeskonna koosolekul

Rakendus iMind võimaldab teil nautida kõiki videokonverentsi eeliseid mõistliku hinnaga. See aitab vältida rikkeid, rikkeid, vigu ja muid probleeme. Kõrvaldage halva ühenduse tagajärjed, salvestades oma koosolekud ja kasutage tarkvarast maksimumi.

Kui kasutate funktsioone tähelepanelikult, võib videokonverentsitarkvara pakkuda teie töös muljetavaldavaid tulemusi. Kuid palju sõltub teie valitud platvormist. Kasutage iMindiga parimat koostöövideokoosoleku kogemust.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles