Return to portrait mode to see the content
To main page
Juuli 8, 2021·3 min reading

Videokonverentsi salvestamine: 4 põhjust koosolekute veebis salvestamiseks

Videokonverentsi salvestamine: 4 põhjust koosolekute veebis salvestamiseks

Suhtle video teel alluvaga, anna ülesandeid. Ülesandeid on palju, igaühel on veel 10 kommentaari. Seda on raske õigeks saada. Nädal hiljem kontrollite rakendamist - kuid kõik on tehtud halvasti ja puudulikult. Levinud olukord? Selle vältimiseks soovitame videokonverentse salvestada .

See artikkel on mõeldud ärimeestele, kes suhtlevad palju video kaudu. Kogusime kokku 5 nõuannet videokoosolekute salvestamiseks : millises olukorras ja miks seda teha.

Miks videokonverentsi salvestada?

Videokonverentsi salvestamine: 4 põhjust koosolekute veebis salvestamiseks ➤ 2
Videokoosolekute salvestuste eelised organisatsioonidele ja ettevõtetele
  • Et mitte midagi unustada

Nagu ülaltoodud näites. Pärast kõne salvestamist saate sellest midagi unustada ainult siis, kui ... unustate kõne salvestada :). Kas annate ülesandeid? Kas arutada kliendiga nõudeid? Koos meeskonnaga ajurünnak? Kirjutage see üles, et mitte unustada!

  • Algajatele mõeldud õppematerjali valmistamiseks

Sobib eriti hästi kasvavatele ja suurtele ettevõtetele. Onboarding (töötajale ettevõtte kultuuri ja toote tutvustamine) muutub kiiremaks, kui sa ei vii seda läbi täiesti isiklikult, vaid näitad uustulnukale videot, nagu tippfirmad juba teevad .

Kui suurt videot teha ei taha või ei saa, on konverentsi salvestamine, kus tegevjuht või osakonnajuhataja kõnetab uustulnukat, suurepärane võimalus aja kokkuhoiuks ja töötaja kursis toomiseks. Jääb vaid küsimustele vastata – ja ongi valmis.

  • tooteid müüa...

Video kaudu müük kogub hoogu, kuid pole veel tavaks saanud. Olge kurvist ees ja laske konkurentidel endale järgneda! Salvestage oma esitlused tulevastele klientidele. Salvestage suhtlust praeguste inimestega – et nad vaataksid koos partneritega üle ja langetavad otsuseid koos.

  • … või kursused

Kas õpetate inimestele programmis, võõrkeeles töötamist? Saatke kliendile videokõne salvestis, et ta ise materjali uuriks

Kas soovitate teise riiki kolida? Klientidega suhtlemise salvestamine võib teie ettevõtte raha säästa. Võib-olla avate klientidele uue pakkumise!

Kas ma saan konverentsi salvestada ilma Internetita?

Olukord: korraldasid tähtsa videokoosoleku ja hakkasid salvestama, aga siis tuli sama kass, kes juhtmeid näris. Jääd ilma internetita.

Testisime Skype, Zoom, Whereby – neis on videokonverentsi salvestamine katkenud. Teine inimene võib seda uuesti alustada, kuid siis tuleb liimida või läbi lasta erinevaid faile. Ja kui palju aega kulub kõigil konverentsil osalejatel otsimisele, kellele on korraldaja õigused üle antud ja kus ta peaks nüüd “salvestama” vajutama? Isegi kui see on 5 minutit ja teid on ainult kuus, on see juba pool tundi.

Mõistus leidis olukorrast väljapääsu. Kui võõrustaja konverentsilt lahkub, võib ta salvestuse sisse lülitada.

Kuidas korraldada veebikonverentsi salvestust?

Korraldaja saab konverentsi meeles pidada. Klõpsake lihtsalt salvestusnupul – punast ringi. Ärge unustage vestluskaaslastelt küsida, kas nad on selle vastu.

Salvestamine lõpeb, kui kõik osalejad koosolekult lahkuvad või kui võõrustaja peatab selle, vajutades uuesti salvestusnuppu.

Lugege meie tugisaiti, et saada teavet selle kohta, kuidas salvestist alla laadida ja kuidas seda vaadata .

Videokonverentsi salvestamine lühidalt: milleks, miks ja milleks?

Salvestage koosolekuid, et keegi midagi ei unustaks ning säästate oma töötajate aega ja ressursse. Ja veel, videokonverentsi veebis salvestamine tõstab teie müügi uuele tasemele ning muudab õppimise lihtsamaks ja nauditavamaks.

Teenus Mind pakub koosoleku salvestamist, mis ei peatu, kui korraldajal on probleeme Interneti või arvutiga.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles