Return to portrait mode to see the content
To main page
Sept 14, 2022·3 min reading

Videokonverentsi sotsiaalsed tegevused

Kaasaegne elu hõlmab aktiivset elustiili. Sa pead olema igal pool ja tegema kõike. Sellest vaatenurgast on videokonverentsitehnoloogia see, mida vajate. See on mitmekülgne tööriist, mis muudab teie elu ja töö lihtsamaks.

Sotsiaalne tegevus Internetis
Videokonverentsid on hea vahend võrgusuhtluseks

Mis on videokonverents?

Videokonverents on üldnimetus mitmesugustele võrgukoosolekutele, mis nõuavad arvutit (või muud seadet), veebikaamerat, kõlareid ja mikrofoni. Kodumasinad sõltuvad kasutatavast seadmest. See tehnoloogia võimaldab tõhusat kaugsuhtlust, teabe- ja andmevahetust. Pärast pandeemia puhkemist tõusis selle populaarsus hüppeliselt ja seda kasutatakse nüüd laialdaselt mitmesugustes veebipõhistes sotsiaalsetes tegevustes.

Äri ja tegevus kaasaegsetes tingimustes

Kasutusjuhtumite täpsemaks muutmiseks on videokonverentsid eriti kasulikud ärilistel ja hariduslikel eesmärkidel. Meeskonna juhtimine, müügiläbirääkimised ja turundusürituste korraldamine on vaid mõned ärirakendused. Õppetegevuste hulka kuuluvad jooksutunnid, kursused, koolitused, iseseisvad veebiseminarid jne.

Kuid videokonverentsi tarkvara funktsioonid võimaldavad seda kasutada ka isiklikel eesmärkidel. See kehtib sõprade ja perega suhtlemise, puhkuse korraldamise jms kohta.

Millised on videokonverentsi peamised omadused

Peamised funktsionaalsed omadused hõlmavad järgmist:

  • virtuaalsed taustad – aitavad määrata koosoleku tooni;
  • ekraani jagamine – paremaks mõistmiseks, visuaalseks abiks ja üldiseks infovahetuseks;
  • tahvel - lõputööde kirjutamiseks ja diagrammide joonistamiseks;
  • veebivestlus – selgem mõttevahetus;
  • puhkeruumid - interaktiivsete rühmatundide ja võistluste jaoks;
  • küsitlused - erinevatel eesmärkidel, tagasisidest kohese kaalumiseni;
  • korduvad kohtumised – ajakava ja ajastamise võimalused;
  • videosalvestised – eelmiste koosolekute vaatamiseks, jagamiseks ja analüüsimiseks.

Nüüd soovivad võrgukonverentside pakkujad ja rakenduste arendajad luua spetsiifilisi funktsioone, mis täiustavad ühte või mitut ülaltoodud funktsiooni. Platvorm iMind pole erand, seega uurige selle eeliseid ja kasutage oma sotsiaalsete tegevuste korraldamiseks tasuta rakendust.

Miks on ühiskondlik tegevus inimestele oluline?

Inimene on sotsiaalne olend. Meie olemus nõuab vähemalt minimaalset suhtlemist, et end mugavalt tunda. See võib aidata meil lõõgastuda, leida uusi sõpru või lõbutseda. Kas see on teie ajatäitja või elupäästja? See sõltub teist ja inimestest, kellega koos aega veedate.

Sotsiaalsed üritused videokonverentsideks

Inimeste kokkuviimiseks võivad videokonverentsid olla kasulikud:

  • raamatuklubid;
  • kulinaariaklubi;
  • kunstitunnid;
  • meigiklubi
  • spordiklubi;
  • virtuaalne reisimine/meelelahutus.

Need sündmused hõlmavad hobisid, mis on produktiivsemad, kui neid koos harjutatakse. Selle tulemusena saate palju enamat kui lihtsalt teadmised, oskused või muljed – saate rõõmsaid mälestusi.

Mida on vaja heade ühiskondlike tegevuste läbiviimiseks?

Ühiskondliku tegevusega liitumiseks või korraldamiseks on vaja kolme asja: ideed, varustust ja tarkvara. Riist- ja tarkvara puhul tuleks arvesse võtta nende kvaliteeti ja töökindlust. Vastasel juhul katkestavad kogu ürituse soovimatud ebamugavused ja rikked.

Sotsiaalne aktiivsus on psühholoogiliselt ja praktiliselt iga inimese jaoks oluline. Ükskõik, kas inimesed külastavad neid õppima või mõnusalt aega veetma, hoolikas korraldus muudab kõik paremaks. Rakendus iMind aitab teil korraldada ja hallata kõigi aegade parimaid koosolekuid!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles