Return to portrait mode to see the content
To main page
Mai 27, 2021·3 min reading

Videokonverents võrgus mis tahes seadmest iMindis

Videokonverents võrgus mis tahes seadmest rakenduses iMind

Kas eelistate helistada kolleegile 1 kord 100 sõnumi asemel? Veebivideokonverentsid on teie assistent. Seda on lihtne ise korraldada: registreerige profiil , looge oma isiklikul kontol koosolekuruum ja saatke oma kolleegidele selle link. Toimub videokõne.

iMindil on ainult 2 nõuet: teil peab olema Interneti-ühendus ja seade, mis sellega ühenduse loob. Telefon, sülearvuti, arvuti, tahvelarvuti… Kasutage võrguvideokonverentsideks mis tahes seadet, millel on ekraan, kõlar, mikrofon ja Internet. Ka operatsioonisüsteem pole oluline: Windows, Mac, iOS, Android, Linux – iMind töötab kõikjal, kus töötavad kaasaegsed brauserid.

Kas ma pean veebivideokonverentside korraldamiseks alla laadima programmi?

Me ei kirjutanud, et peate rakenduse alla laadima, mitte sellepärast, et unustasime - see pole iMindi videosuhtluse jaoks tõesti vajalik . Ei mingeid täiendavaid allalaadimisi ega installimisi! Helistage brauseri kaudu.

Lülitage osalejad oma telefonis, klõpsates neil. Liikuge vaadete vahel ekraanil pühkides. Nagu eeposes: kui lähete paremale, leiate tekstivestluse, kui lähete vasakule, näete osalejate mosaiiki, kui jääte keskele, näete ennast ja aktiivset kõnelejat.

Rakenduse saab aga alla laadida: mõne jaoks on mugavam hoida käepärast käivitusikoon kui saiti iga kord avada. See töötab samamoodi nagu brauseri versioon.

Kuidas lingi abil videokonverentsile siseneda?

Oletame, et sul on käed tööd täis või sul on kiire: teed süüa, koristad, vallutad Everesti või jooksed lihtsalt kohvriga vihma kätte tööle. Ja siis tuleb kutse videokõnele. Mida teha? Klõpsake lihtsalt lingil !

Jah, see on sama 1 klõps. Järgige kutse linki ja oletegi konverentsil kohal! "Ooteruumi" funktsioon kaitseb kutsumata külaliste eest.

Miks on mul kasulik iMindis registreeruda?

See pole vestluse jaoks vajalik, kuid registreeritud kasutajatel on rohkem võimalusi:

  • Salvestage kohtumised

Ilma registreerimiseta ei saa konverentsi salvestust seostada selle autoriga.

  • Määra nimi

Te ei pea enne iga koosolekut nime sisestama. See täidetakse teie profiililt automaatselt. Registreerimata saad kas suvalise looma nime või pead konverentsile sisenedes enda oma kirja panema.

  • Pane avatar

Ilma registreerimiseta on teie avatariks teie nime kaks tähte. Näiteks kui kirjutasite Bond, on avatariks B ja kui James Bondiks - JB.

  • Looge oma konverentse

Konverentsi korraldamiseks tuleb registreeruda. Nii loote automaatselt ühenduse tasuta tariifiplaaniga. Sellega kaasneb 1 tasuta tuba. Korraldage selles konverentse ja salvestage need!

Laadige alla töölauarakendus

Kinnitage rakendus tegumiribale, et hõlpsasti videokonverentsiga liituda. 1 klõps – ja oletegi iMindis! Lingid macOS -i ja Windowsi jaoks.

Kuidas valida õige programm ja arvutada kohtumise tõhusus veebis, lugege juhiseid .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles