Return to portrait mode to see the content
To main page
Apr 5, 2022·3 min reading

Miks on videokõned hea äriidee?

Tänapäeval on võimatu ette kujutada ühtegi tööd kaugsuhtlusega. Üks tõhusamaid kaugsuhtluse liike on videokõne. See vähendab organisatsioonilisi probleeme, säästab aega ja kiirendab töövoogu. Mis on aga videokonverents ja miks on see kõige mitmekülgsem viis töö korraldamiseks? Teeme selle selgeks.

Mis on videokõned?

Videokõned on võrgusuhtlus, mida kasutatakse nüüd laialdaselt ärikohtumiste korraldamiseks. Veebikohtumised pakuvad võimalusi, mis ühendavad kõik kaugsuhtluse eelised. Oma meeskonnaga veebis kohtumiseks on sisuka suhtluse tagamiseks vaja spetsiaalseid seadmeid, nagu veebikaamera ja peakomplekt. Helistamisel kasutatakse viimaste aastate olukorra tõttu laialt levinud tarkvara.

Pandeemia on loonud äritegevuseks uue paradigma ja paljud eelistavad nüüd teha kaugkoostööd – olenemata sellest, millisest valdkonnast me räägime. Teiste maailma olukorra ebastabiilsusele viitavate uudiste taustal eelistavad inimesed kaugtööd teha. Seetõttu on nii oluline teada videokonverentsi eeliseid ja neid kasutada.

Miks on videokõned hea äriidee?

Ettevõtte eelised

Ettevõtete omanikud peavad mõistma videokonverentsi eeliseid. Videokõnerakendustega saate teha järgmist.

  • vaata oma meeskonda
  • arutada päevakajalisi ja aktuaalseid teemasid;
  • jagage materjale ja töötage nendega koos.

Rahvusvahelise koostöö seisukohast on palju mugavam kasutada selliseid tööriistu nagu iMind, kuna need ei nõua koosolekul füüsilist kohalolekut. Aitab korraldada tööd kiiresti ja tõhusalt. Lisaks pakub iMind platvorm tasuta palju lisafunktsioone. See muudab selle tänapäevase reaalsuse üheks parimaks tööriistaks.

Videokõnede kasutamise põhjused meeskonnatööks

Videokonverentsid äritegevuses on eriti kasulikud meeskonnatööks. Rakenduse iMind funktsionaalsusega saate saavutada projektiga töötamise parima tulemuse, teha kokkuvõtte kvartali või muu perioodi lõpus. Tänu võimalusele jagada oma ekraani korraga kuni 12 inimesega saate vältida arusaamatusi ja tööd koheselt üle vaadata.

Lihtne on töötada rühmades, ülesandeid kontrollida ja neid koos täita. Nii hoiad publiku tähelepanu kõrgel tasemel ja tõstad tootlikkust. See puudutab haridust, projektitööd, ühekordset koostööd jne.

Suhtlemine klientidega

See on veel üks eelis klientidega ühenduse pidamisel. Heli, video, teksti, dokumentide jagamise ja muu abil saate paremini aru, mida klient soovib. Keegi, kes vajab teie teenuseid, oskab ka paremini hinnata, millist tulemust saate pakkuda. See säästab aega vaheväljundite tellimisel ja reguleerimisel mõlema side poole jaoks.

Lõpuks leidke täiuslik pehme

Platvorm iMind näitab head jõudlust mis tahes kaugsuhtluse osas. Rakenduses saab hõlpsasti korraldada äriasju ja see sobib iga tasemega ettevõtetele - üksikkasutajatest ja väikestest meeskondadest suurettevõteteni. Valige oma nõudmistele kõige paremini sobiv ja alustage tööd mõnuga!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles