Return to portrait mode to see the content
To main page
Lie 11, 2022·4 min reading

Virtualaus biuro privalumai: darbo nuotoliniu būdu vadovas

Verslui pradėjus dirbti užsienyje ar atvykus Covidui, ne visada pavyksta organizuoti savo biuro darbą kitoje šalyje. Tai apima nemažai išlaidų, tokių kaip: tinkamo ploto suradimas, nuoma, komunaliniai mokesčiai, baldų ir biuro įrangos pirkimas, darbuotojų samdymas ir kt. Iš tiesų tokiame tikrame biure visada reikia už ką nors mokėti. Todėl geriausias pasirinkimas yra atidaryti virtualią darbo erdvę nuotoliniam darbui ir naudoti iMind internetinę programą efektyviam vaizdo ryšiui.

Virtualaus biuro privalumai: darbo nuotoliniu būdu vadovas

Kas yra virtualus biuras?

Optimalų problemos sprendimą siūlo įmonės, teikiančios vadinamąjį „virtualųjį internetinį biurą“. Jie suteikia adresą, kuriuo galima registruoti jūsų verslą, gauti gaunamus laiškus ir juos persiųsti. Tam tikrais atvejais toks biuras gali suteikti ir virtualią konferenciją, bendrauti su reguliavimo institucijomis, suteikti jums realią patalpą darbo susitikimui ar deryboms.

Pagrindiniai virtualių biurų komponentai

Jei esate verslo savininkas ir norite plėstis į naujas rinkas, galite sukurti virtualią savo įmonės atstovybę bet kurioje šalyje. Į skambučius bus atsakyta vietine kalba, o tai padidins pasitikėjimą ir dėl to pagerins Jūsų įmonės įvaizdį. Oficialus įmonės adresas taip pat reikalaujamas pagal įstatymą susirašinėjant su, pvz., mokesčių institucijomis ir pan.

Virtualus biuras leidžia savininkui vykdyti verslą per virtualų susitikimą nepatiriant nereikalingų išlaidų, susijusių su realios biuro patalpos išlaikymu. Ši paslauga leidžia greitai gauti svarbią informaciją, susijusią su įmonės veikla, ir išvengti nesusipratimų bei probleminių situacijų santykiuose su rangovais ir institucijomis dėl korespondencijos nepriėmimo įmonės juridiniu adresu.

Kokie yra virtualaus biuro privalumai?

Jei nuspręsite atidaryti virtualų biurą, ženkliai sumažinsite atskiro biuro nuomos, reikalingos įrangos įsigijimo išlaidas, elektros sąnaudas ir, svarbiausia, turėsite adresą įmonės įregistravimui!

Turėtumėte žinoti, kad tokiame biure dirba ir verslą aptarnaujantis bei į telefono skambučius ir paštą atsakantis asmuo. Be to, biuras aprūpintas naujomis funkcijomis ir darbo įrenginiais Jūsų įmonei. Tai reiškia, kad jums nereikia leisti pinigų bendriesiems spausdintuvams ir samdyti papildomo darbuotojo, kuris praleistų laiką tikrindamas paštą ir telefono skambučius.

Lankstumas

Virtualaus biuro naudingumas yra begalinis; nuolatinis paslaugos tobulinimas gerina verslininko gyvenimą ir supaprastina verslą. Dabar virtualius biurus renkasi ne tik mažos ir vidutinės įmonės, bet ir didžiulės korporacijos. Verslo žmonės yra prisitaikantys asmenys, kurie rizikuoja investuoti mažiau ir gauti daugiau.

Plečiantis bendradarbiavimas

Žmonės šiandien lengvai dirba vienoje šalyje, rytoj – Europoje, o vėliau – JAV. Šiandien startuoliams ir smulkioms įmonėms, kurios tik pradeda verslą, lengviau plėsti savo buvimo geografiją. Išsivysčiusiose šalyse verslininkai ir investuotojai padeda naujoms įmonėms tapti jų mentoriais. Visa tai atveria puikias galimybes startuoliams ir smulkiam verslui vystytis ir žengti į naujas rinkas.

Išplėskite savo verslą

Virtualus biuras gali būti vienas iš sprendimų įmonėms, norinčioms išplėsti savo verslą. Šis įrankis padeda plėtoti veiklą tiek šalies viduje, tiek užsienyje nesudarant ilgalaikių biuro nuomos sutarčių.

Virtualaus biuro privalumai: nuotolinio darbo vadovas ➤ 2

Produktyvumo padidėjimas

Darbuotojai negaišta laiko pakeliui į darbą ir atgal, o tai taupo juos nuo papildomo streso, suteikia papildomo laiko, pagerina koncentraciją į darbo procesus. Dirbdamas namuose darbuotojas yra jam patogioje aplinkoje, gali skirti daugiau dėmesio šeimai, geriau planuoti laisvalaikį. Tai padidina darbo motyvaciją ir mažina stresą dėl nuolatinio darbo.

Platesnis įdarbinamų asortimentas

Virtualiame biure gali dirbti žmonės iš įvairių šalių, o tai labai išplečia galimybes susirasti tinkamą specialistą.

Kaip išsirinkti tinkamą virtualų biurą?

Dedikuotas serveris yra populiarus sprendimas organizuojant nuotolinį biurą. Įdėję savo įmonės infrastruktūrą į tam skirtą serverį tiekėjo duomenų centre, jums nereikės rūpintis jos saugumu. Žinoma, svarbu pasirinkti tinkamą tiekėją, kuriam patikėsite vertingų verslo duomenų saugojimą.

Dedikuoto serverio nuoma nuotoliniam darbui yra pelninga ir patikima. Aparatinės įrangos palaikymą ir atnaujinimus tvarko paslaugų teikėjas, o ne sistemos administratorius. Taip pat turite laisvę pasirinkti programinę įrangą: galite naudoti įprastas licencijuotas programas arba išsinuomoti programinės įrangos licencijas iš tiekėjo.

Taip pat pagalvokite apie teritorinius kriterijus. Pasirinkite šalį, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius.

Taigi sprendimas registruoti savo veiklą virtualiame biure yra geriausias būdas įgyvendinti sąlygas jūsų verslui. Jei negalite sukurti fizinio biuro, turėtumėte atidaryti virtualų biurą. Sutvarkykite savo verslą!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles