Return to portrait mode to see the content
To main page
Geg 20, 2021·4 min reading

Vaizdo konferencijos verslui: kaip išsirinkti, kurti ir vesti?

Kas yra įmonės vaizdo konferencija?

Vaizdo konferencijos verslui nesiskiria nuo skambinimo tėvams per vaizdo įrašą. Esmė ta pati – vaizdo komunikacija, kurioje matai ir girdi pašnekovus. Tačiau verslo komunikacijai vis dar keliami papildomi reikalavimai:

  • saugumas priešakyje

Jei paskambinsite draugui iš kurorto, kad parodytų palmes ir pasakytų, kokį skanų mangą valgėte, vargu ar jaudinsitės, kad užpuolikai gali perimti skambutį. Situacija pasikeičia 180°, jei konferencijos tema – kitų metų produktų inovacijų aptarimas. Tokiu atveju dėl duomenų nutekėjimo galite prarasti pinigus ir prarasti reputaciją.

„iMind“, kaip verslo vaizdo konferencijų platforma, rimtai žiūri į saugumą .

  • reikia daugiau funkcijų

Tikriausiai norėsite įrašyti „paplūdimio“ skambutį draugui kaip atminimą. Būkime atviri – verčiau tiesiog fotografuokite ir filmuokite. Konferencijoje už verslo ribų viskas, ko jums reikia iš programinės įrangos, turi būti aiškiai matoma ir girdima.

Korporacinėje aplinkoje viskas keičiasi. Dažnai reikalingas skambučių įrašymas, ekrano transliacija. Ataskaitos, sveikinimo pristatymai naujokams, būsenos ataskaitos gali būti įrašytos ateičiai. Šiame straipsnyje kalbėjome apie galimą ekrano bendrinimo galią.

Kaip pasirinkti programą įmonių susitikimams?

Kadangi šiuo metu rinkoje yra tiek daug vaizdo konferencijų programinės įrangos, gali būti sunku teisingai pasirinkti. Todėl pirmas dalykas, kurį rekomenduojame, yra skambinti keliose programose! Remiantis „ Forbes Insight“ ataskaita, 62% įmonių naudoja 3 ar daugiau vaizdo skambučių programinės įrangos.

Padėsime apsispręsti, ką ir kada naudoti. Peržiūrėkite užklausą atitinkantį stulpelį ir pasirinkite iš 4 populiarių programų.

Saugumas Kaina vienam vartotojui (skambučių organizatorius) Maksimalus dalyvių skaičius
Aš prieš AES-256 šifravimas - JAV vyriausybės standartas, nesaugo slaptažodžių, naudoja vienkartinius raktus, "laukimo kambario" funkcija 9,99 USD šimtas
Padidinti Šifravimas nuo galo iki galo, skambučių įrašymo apsauga, slaptažodžių saugojimas 199,90 USD 300
MS komandos Visiškas šifravimas, kelių veiksnių autentifikavimas, saugios nuorodos 60 USD 300
Google Meet Jokio galutinio šifravimo – „Google“ gali lengvai įsiskverbti į pokalbį; Nuotraukose naudojamos viešos nuorodos – kiekvienas gali rasti Nemokamai šimtas
Vaizdo konferencijų paslaugų verslui palyginimas

Jei ieškote pigesnio varianto, „Google Hangouts“ puikiai tiks, nes yra nemokama. Verslo aplinkoje jis tinka tik rytiniam atsistojimui, ir net tada ne visada. „Hangout“ sauga palieka daug norimų rezultatų.

Jei ieškote saugios programinės įrangos, iMind yra jūsų pasirinkimas. Konferencijos yra užšifruotos, o kūrėjai taip pat galvojo apie zoobombavimą, įvesdami „laukiamus kambarius“ .

MS Teams yra geras vidurio rangas – už santykinai žemą kainą siūlo daugiausiai dalyvių su vaizdo įrašu. Nors iki galo neaišku, ar galima pamatyti 300 vaizdo įrašų.

Kaip organizuoti vaizdo konferenciją verslui?

Norėdami surengti internetinį susitikimą „iMind“, susikurkite paskyrą.

Sukurkite jame kambarį – ir viskas! Kad kolegos galėtų prisijungti prie susitikimo, nusiųskite jiems kvietimo nuorodą. Jiems užtenka vieną kartą paspausti nuorodą – ir jie yra su jumis.

Kaip apskaičiuoti įmonės vaizdo konferencijos efektyvumą?

Raginame rinkti atsiliepimus. Spausdinti lankstinukai, kaip neprisijungę, neveiks, todėl Google formos jums padės. Konferencijos pokalbyje atsiųskite nuorodą į iš anksto parengtą apklausą.

Jei įrašėte konferenciją, peržiūrėkite ją ir atkreipkite dėmesį į tai, kaip auditorija reagavo į jūsų pristatymą – kiek jie buvo įtraukti, arba atvirkščiai, jie pradėjo galvoti apie kažką savo.

Norėdami gauti daugiau patarimų, kaip pagerinti internetinių susitikimų produktyvumą, skaitykite straipsnį „5 būdai, kaip vaizdo konferencijas padaryti veiksmingesnes nei tiesioginiai susitikimai“

Kiek tai kainuoja?

„iMind“ turi 3 prenumeratos tipus: nemokamą, profesionalų ir verslo.

  • Laisvas

Nemokamas abonementas – 100 dalyvių (4 su vaizdo įrašu), maksimalus susitikimo laikas – 4 val. Konferencijos įrašus galima atsisiųsti 30 dienų.

  • Pro

Maksimali susitikimų trukmė – 24 valandos. Dalyviams kambaryje yra 12 aktyvių vaizdo įrašų. Atsisiųskite susitikimų įrašus ištisus metus.

  • verslui

Maksimali susitikimų trukmė – 24 valandos. Dalyviams kambaryje yra 12 aktyvių vaizdo įrašų. Susitikimo įrašai neištrinami. Patikrinkite kainą čia.

Išsiaiškinome organizacinius klausimus. Ar yra kokių nors specialių elgesio vaizdo konferencijoje taisyklių? Taip, taip ir dar kartą taip. Kad nepatektumėte į bėdą, perskaitykite straipsnį apie vaizdo komunikacijos etiketą .

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles