Return to portrait mode to see the content
To main page
Bal 1, 2022·3 min reading

Kaip jūsų nuotolinė komanda dalyvauja susitikimo metu?

Dirbti su publika gana sunku. Perėjus prie vaizdo susitikimų formato, tai tapo dar sunkiau. Jūsų pristatymas, naudojamos vaizdo platformos funkcijos ir galimybės bei papildoma medžiaga turi įtakos galutiniam susitikimo rezultatui. Bet pirmiausia pirmiausia.

Kodėl „Hangout“ šiais laikais tokie svarbūs?

Mokėjimo organizuoti ir vesti vaizdo susitikimą internete svarba priklauso nuo aplinkybių, su kuriomis pastaruoju metu susiduria pasaulis. Atėjus pandemijai, įmonės turėjo prisitaikyti ir vykdyti veiklą nuotoliniu būdu. Iš pradžių tai pasirodė nelaimė, bet žmonės sugebėjo pasinaudoti šiomis aplinkybėmis ir pritaikyti darbo eigą prie šiuolaikinės realybės.

Kodėl prarandamas dėmesys?

Vaizdo konferencija yra įprasta, bet sunkiai įgyvendinama. Gyvai bendraudami jūs naudojate laikyseną ir judesius, tačiau virtualiame susitikime jūs netenkate šių priemonių. Kompensuokite šį trūkumą savo pateikimo stiliumi ir turimomis techninėmis priemonėmis.

Yra trys pagrindinės klaidos, kurios atima žiūrovams susikaupimą:

  • Susikaupimo stoka – veikia abiem bendraujant dalyvaujančioms pusėms, tačiau lemiamą vaidmenį vaidina reporterio dėmesio trūkumas.
  • Tema neįdomi – jei auditorija nesidomės diskusijos tema, nebus ir dėmesio. Pakeiskite arba pateikite taip, kaip siūlote, kad klausytojams būtų įdomiau.
  • Jūsų paaiškinimas sudėtingas – geriausias būdas yra kalbėti apie sudėtingus dalykus paprastais žodžiais. Grupinio vaizdo skambučio metu paprašykite atsiliepimų, kad sužinotumėte, ką jie supranta. Pradėkite dialogą.

Šie aspektai yra pagrindiniai, į kuriuos reikia atsižvelgti.

Kaip jūsų nuotolinė komanda dalyvauja susitikimo metu?

Pagalvokite apie specifikacijas

Užtikrinkite geriausią garso ir vaizdo ryšio kokybę. Šis aspektas taip pat turi įtakos koncentracijos lygiui. Kai kalbėtojas neturi vaizdo įrašo arba turi problemų, dėl kurių blogas bendravimas internetiniame grupės susitikime, tai erzina ir atitraukia dėmesį.

Kaip jūsų nuotolinė komanda dalyvauja susitikimo metu? ➤ 2

Eksperimentuokite su įvairia vaizdo konferencijų programine įranga, pasirinkite tinkamas ausines ir pažiūrėkite, ar jos tinkamai veikia. Atminkite, kad programinė įranga turi būti universali visiems įrenginiams, nes žmonės gali turėti skirtingą įrangą. iMind platforma puikiai atitinka šiuos reikalavimus.

Pridėkite interaktyvių elementų

Su medžiaga, kuri papildo jūsų paskaitos (paskaitos) turinį, pristatymas turi dar vieną pranašumą. Balso ir vaizdo skiedimas interaktyviais elementais atnaujina susidomėjimą ir leidžia susidaryti platų temos matymą, apibendrinti ir sisteminti informaciją. Galite naudoti šiuos įrankius:

  • naudokite trumpą vaizdo įrašą su pavyzdžiais, paaiškinimais;
  • dirbti su virtualia lenta, skirta grafiškai pateikti medžiagą ir kurti asociacijas;
  • Padarykite konferencijų kambarius ypatingesnius: perprojektuokite, sukurkite tinkintos patalpos nuorodą. Tai leidžia komandai jaustis vertinama.

Tai padidins motyvaciją, palengvins bendravimo toną komandos konferencijoje, todėl bus efektyvesnis.

Kartais atrodo, kad dirbti su nuotoline komanda yra sunku. Tačiau su nemokamos iMind programėlės pagalba ir atsižvelgiant į svarbiausius pristatymo aspektus darbiniai susitikimai virsta kolektyviniu bendravimo malonumu.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles