Return to portrait mode to see the content
To main page
Bal 18, 2022·3 min reading

Kaip pasirinkti nemokamą vaizdo konferencijų paslaugą?

Kuo daugiau žmonių susiduria su aplinkybėmis, neleidžiančiomis susitikti realybėje, tuo labiau jie renkasi virtualią erdvę darbui ir laisvalaikiui. Internetiniai susitikimai tapo visaverte verslo susitikimų forma, todėl dabar žmonėms reikia prieigos prie nemokamų susitikimų, kad galėtų jais greitai ir paprastai naudotis.

Vaizdo konferencijų vertė?

Vaizdo konferencijos svarbios dėl trijų pagrindinių priežasčių:

  1. Pirma, internetinės komunikacijos naudojimas leidžia žmonėms efektyviau prisitaikyti prie visų pasaulinių ir individualių kliūčių. Tai daro žmones lankstesnius saviorganizavimosi klausimais ir, dar svarbiau, suteikia galimybę užsidirbti nepalankiausiu klimatu.
  2. Antra, vaizdo konferencijų programinė įranga leidžia greitai ir patogiai keistis informacija. Kai tai jūsų technika, kai kuriuos dokumentus ar projektus rasti daug lengviau. Taip pat retai pasitaiko situacija „Pamiršau USB atmintinę“.
  3. Trečia, norint organizuoti internetinę konferenciją, reikia mažiau laiko ir pastangų. Jums nereikia niekur vykti, nėra problemų perjungti projektorių pristatymui ar spausdinti kelias dokumento kopijas – viską galima padaryti nuotoliniu būdu vienoje programėlėje.

Šios priežastys būdingos tiek asmenims, tiek įmonėms.

Populiariausios nemokamos konferencijų programinės įrangos funkcijos?

Kai pirmą kartą pradedame naudotis susitikimų programėlėmis, už prenumeratą ar licenciją nemokame iš karto. Todėl pirmiausia išbandome būtiniausias funkcijas. Jie yra veiksmingiausi visoms veikloms, kurias galima organizuoti internetu, ir apima:

  • ekrano bendrinimas;
  • komandinis pokalbis;
  • keitimasis dokumentais;
  • planavimas;
  • susitikimų įrašymas;
  • mobiliųjų, stalinių ir žiniatinklio versijų palaikymas.

Šias funkcijas naudojame ypač dažnai, ir tai galioja įvairių tipų vaizdo konferencijoms – mokymuisi, darbui ar laisvalaikiui.

Geriausios nemokamos konferencijų platformos: iMind, Skype, Zoom

Geriausios nemokamos konferencijų platformos

Populiariausios vaizdo konferencijų platformos yra Zoom ir Skype. Jie laikomi geriausiais, nes sujungia visas būtinas funkcijas ir gana gerą veikimą. Tačiau yra ir trečia platforma, į kurią verta atkreipti dėmesį – „iMind“ sistema.

Visų pirma, yra didžiulis skirtumas tarp „iMind“ programos ir kitų vaizdo konferencijų platformų, kalbant apie laiką, kurį galima nemokamai. „iMind“ programa leidžia surengti susitikimus iki 4 valandų, o kitos programos palaiko 40 minučių sesijas.

Kalbant apie ekrano bendrinimą, ši funkcija yra visose trijose minėtose platformose. Tačiau ne kas kitas, o „iMind“ palaiko bendrinimą keliuose ekranuose, vienu metu iki 12 ekranų.

Įrašai, galintys reikšmingai paveikti žiūrėjimo patirtį, gali būti daromi be pertrūkių, kai įrašinėjantis vartotojas kuriam laikui yra atjungtas. Jie saugomi iMind debesies saugykloje, iš kur prireikus galėsite jais dalytis.

Kitos šių trijų populiariausių programinės įrangos produktų funkcijos skiriasi, tačiau dėl šių pagrindinių punktų „iMind“ yra geresnis už gerai žinomus produktus, kuriuos naudojome praeityje.

Apibendrinant, pirmas dalykas, kurį turėtumėte padaryti prieš pasirenkant geriausią programinę įrangą, yra nustatyti savo reikalavimus. Tačiau jei abejojate, kurios funkcijos svarbesnės, rinkitės iMind – universalų ir šiuolaikišką.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles