Return to portrait mode to see the content
To main page
Geg 31, 2022·3 min reading

Kaip sukurti asmeninį internetinį susitikimų kambarį „iMind“?

Šiuolaikinis verslas reikalauja dažnai naudoti internetines susitikimų sistemas. Priklausomai nuo to, ką pasirinksite, galite naudoti įvairias funkcijas. Tačiau tai, kas tapo įprasta daugeliui vaizdo konferencijų programinės įrangos, yra galimybė sukurti posėdžių kambarį. Galite pasidalinti ja su savo lankytojais, kai jums reikia surengti verslo susitikimą.

Kaip sukurti asmeninį internetinį susitikimų kambarį „iMind“?

Kas yra internetinis susitikimų kambarys?

Virtuali komandos susitikimų kambarys yra virtuali erdvė, kurioje keli žmonės gali prisijungti prie internetinės konferencijos. Privatūs kambariai padeda nuotoliniu būdu bendrauti dar efektyviau, nes jums nereikia kiekvieną kartą įvesti posėdžių kambario kodo, kai norite prisijungti prie susitikimo. Lengviausias būdas prisijungti yra žymėti nuorodą, o „iMind“ suteikia šią galimybę savo klientams.

Galime lengvai sukurti vaizdo konferenciją bet kokiam konkrečiam ar reguliariam naudojimui. Supaprastintas kūrimo procesas ir saugus ryšys daro komandinį darbą dar produktyvesnį. Jums nereikia jaudintis, kad kažkas nutiks ne taip ir nepažįstamasis prisijungs prie jūsų per klaidą.

Kaip sukurti internetinį kambarį „iMind“?

Jei jums kyla klausimas: „Kaip aš galiu susikurti savo posėdžių salę?“, „iMind“ sistemoje tai padaryti gana paprasta. Turite atlikti keturis veiksmus:

1. Prisijunkite. Tai įmanoma naudojant naršyklę, todėl gali tekti net palaukti, kol bus įdiegta. Pagrindiniame ekrane pamatysite mygtuką „Sukurti kambarį“.

Kaip susikurti savo susirinkimų kambarį

2. Tada įveskite pavadinimą, kurį norite įtraukti į žiniatinklio adresą. Kai prisijungiate, sistema parodo, kaip tai atrodo.

3. Baigę įvesti, spustelėkite mygtuką „Sukurti“.

Kaip susikurti savo susirinkimų kambarį

4. Galiausiai nukopijuokite nuorodą ir pasidalykite ja su komandos draugais.

Kaip susikurti savo susirinkimų kambarį

Tada pradėkite konferenciją ir surengkite produktyvų susitikimą.

Kaip galiu naudotis internetiniu kambariu?

Visi internetiniai susitikimai yra skirtingi pagal paskirtį, todėl viskas priklauso nuo to, kaip jums reikia naudotis posėdžių salėmis. Galite kurti kambarius internetu profesiniais tikslais, pavyzdžiui, jei esate mokytojas ar grupės vadovas. Arba taip pat galite pasidalinti nuoroda su savo šeima ir draugais. Todėl jie visada žino, kaip su jumis palaikyti ryšį.

Kaip galite pažymėti savo kambarius?

Rengiant susitikimus su potencialiais klientais, potencialiais klientais ar verslo partneriais, visada geriau naudoti prekės ženklą. iMind suteikia galimybę susikurti individualų kambarį, atitinkantį Jūsų norus ar reikalavimus. Galite pažymėti savo kambarį iMind programoje dviem būdais:

  • naudokite unikalų URL – kaip parodyta aukščiau, kurdami kambarį įvedate ką tik norite;
  • pridėkite konkretų foną – geriausiai tinka jūsų logotipe dominuojantis logotipas arba spalvų derinys.

Norėdami pridėti foną prie posėdžių salės ir laukimo kambario, turite eiti į sukurto kambario nustatymus ir įkelti norimus vaizdus.

Suasmenintų internetinių kambarių naudojimo pranašumai

Individualizuotų kambarių naudojimas neturi įtakos vaizdo ar garso kokybei. Tai tiesiog atkreipia žmonių dėmesį į tai, su kuo jie kalba. Šis poveikis beveik nesąmoningas, tačiau tai, ką žmonės pastebi ir vertina kaip kažką verto, tiesiog nusėda jų smegenyse gana ilgam. Tai privalumas bendraujant su klientais ir potencialiais klientais bei sukuria gerą įspūdį jūsų partneriams. Taigi kitų žmonių akyse atrodysite rimčiau.

Vaizdo konferencijų naudojimas dabar yra plačiai paplitęs, o programos dažniausiai išsiskiria pavadinimais. Programėlė „iMind“ siūlo tą pačią vaizdo konferencijų patirtį, tik iš šiek tiek kitokios perspektyvos. Išbandykite nemokamai ir pamatysite, koks mažas, bet reikšmingas jis gali būti profesionaliam naudojimui. Tada išsirinkite savo planą ir išnaudokite jį kuo geriau!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles