Return to portrait mode to see the content
To main page
Lie 15, 2021·4 min reading

Kaip paprastai ir nemokamai gauti vaizdo klientų atsiliepimus?

Kaip paprastai ir nemokamai gauti vaizdo klientų atsiliepimus?

Šiame straipsnyje parodysime, kaip gauti atsiliepimų ir interviu, kurie atskleis jūsų įmonę iš geriausios pusės.

Teigiama vaizdo įrašo apžvalga apie jūsų produktą ar paslaugą yra vienas geriausių būdų informuoti potencialius klientus apie jūsų darbo kokybę. Remiantis edukacinės svetainės Econsultancy atliktu tyrimu , 63 % klientų yra labiau linkę pirkti svetainėje, kurioje pateikiami vartotojų atsiliepimai.

Tačiau tekstinius atsiliepimus lengva apgauti, nes už jų neparodomas tikras asmuo. Vaizdo įrašų apžvalgos rodo tikrą asmenį, ir jais pasitikima 90% labiau nei rašytiniais.

Gauti teigiamą vaizdo įrašo apžvalgą ir atsiliepimus

Kaip paprastai ir nemokamai gauti vaizdo klientų atsiliepimus? ➤ 2

Kada prašyti vaizdo įrašo peržiūros?

Jūsų darbas su klientu baigėsi: sudarėte sandorį, pardavėte prekę ar suteikėte paslaugą. Matai, kad klientas patenkintas. Jis nuoširdžiai šypsosi, dėkoja, o jūs esate tikri, kad atsiliepimas buvo teigiamas. Kitas žingsnis – pasidalinti šia patirtimi su pasauliu, kad kuo daugiau žmonių žinotų, kaip puiku dirbti su jumis!

Jei dirbote su klientu vienas su vienu, skambinkite arba el. Paprašykite kliento palikti atsiliepimą. Neskubinkite jo su atsakymu, bet priminkite jam po poros dienų. Jei klientas neturi galimybės to padaryti, jis tai pasakys tiesiai.

Pavyzdys: nekilnojamojo turto sandoris arba IT užsakomosios paslaugos.

Jei organizavote renginį, geriausia mintis priimti atsiliepimus „karštai sekant“, kol emocijos nenuslūgsta. Tai perteiks lankytojų nuoširdumą, o emocinis fonas paveiks jų žodžius apie jus ir sumažins neigiamo atsiliepimo tikimybę.

Pavyzdys: iš karto po koncerto su publika arba po vestuvių su svečiais.

Ko prašyti atsiliepimo?

Dauguma klausimų priklauso nuo veiklos srities, tačiau yra ir bendrų, kurie tinka apžvalgoms bet kokioje situacijoje.

PATARIMAS: jei planuojate gauti grįžtamąjį ryšį iš anksto, likus dviem dienoms iki pokalbio išsiųskite klientui klausimų sąrašą. Tai suteiks galimybę pasiruošti ir sutaupyti laiko papildomam įrengimui. Pateikdami klausimų sąrašą paaiškinkite, kad neprašote kliento įsiminti atsakymus, o tiesiog peržvelgti klausimų sąrašą.

Kaip paprastai ir nemokamai gauti vaizdo klientų atsiliepimus? ➤ 3

Klausimai interviu-video peržiūrai:

  • Papasakokite apie save ir savo verslą
  • Kodėl pasirinkai mus?
  • Pasidalinkite skaičiais, palyginkite iki mūsų ir su mumis atliktus darbus: ar padidėjo pajamos, ar sumažėjo išlaidos, ar išaugo klientų skaičius?*
  • Kas jums labiausiai patiko dirbant su mumis?
  • Palyginkite darbą su mumis ir darbą su mūsų konkurentais. Kuo mes geresni?*
  • Ar rekomenduotumėte mus dar kam nors? Kodėl?
  • Ar norėtumėte ką nors pridėti?

*atsakymai į šiuos klausimus gali būti paslaptyje, klauskite iš anksto.

Atkreipkite dėmesį į klausimą „Ar rekomenduotumėte mus kam nors kitam? Kodėl?". Tai yra pagrindinė vaizdo įrašo dalis. Labiausiai tikėtina, kad atsakymas į šį klausimą pateks į vaizdo įrašo pavadinimą ir bus reklaminėje medžiagoje.

Kaip atlikti interviu peržiūrai?

Rekomenduojame naudoti vaizdo ryšio programą su skambučių įrašymo funkcija. Zoom, Mind, Skype – susisiekite su bet kuriuo iš jų.

Greitiems ir efektyviems pokalbiams rekomenduojame Mind. Nusiųskite nuorodą klientui - ir jis yra jūsų vaizdo kambaryje. Jokių papildomų atsisiuntimų ar registracijų. Įrašykite skambutį ir belieka tik mažas montažas, kurį galite įkelti į svetainę!

Kodėl verta rinktis protą:

  • skambučių įrašymas yra nemokamame plane
  • 7 dienas galite atsisiųsti vaizdo įrašo peržiūrą į savo Mind paskyrą
  • vaizdo skambučių įrašymas be papildomų programų

Užregistruokite Mind paskyrą, sukurkite susitikimų kambarį, pakvieskite klientą į skambutį atsiųsdami nuorodą į kambarį. Kai būsite pasiruošę, spustelėkite piktogramą ekrano apačioje.

  • klientui nereikia mokėti naudotis vaizdo konferencijų programomis.

Nusiųskite jam nuorodą, kad jis paskambintų. Viskas, ką klientas turi padaryti, tai paspausti nuorodą, kad patektų į kambarį. Jis bus atidarytas bet kurioje naršyklėje . Jam nereikia atsisiųsti, registruotis ir atlikti kitų veiksmų. Galite prisijungti prie skambučio iš bet kurios vietos. Svarbiausia yra interneto buvimas.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles