Return to portrait mode to see the content
To main page
Bal 4, 2022·3 min reading

Kaip puikiai atrodyti vaizdo skambučio metu?

Vaizdo skambučiai yra galingas įrankis, plačiai naudojamas bet kuriame versle. Nuo pradinio ugdymo iki politinių susitikimų vaizdo konferencijos tapo universaliu ir greitu bendravimo būdu versle. Kartu su vaizdo konferencijų plėtra atsirado naujas verslo susitikimams pažįstamo aprangos kodo niuansas.

Kodėl vaizdo konferencijos tokios svarbios?

Nuo pandemijos pradžios žmonės ėmėsi vaizdo konferencijų technologijų, kad išlaikytų savo verslą ir gyvenimą gyvą. Šiandien neįmanoma įsivaizduoti įmonės, kuri nenaudotų šių technologijų, o pirmoji tokio susidomėjimo priežastis – nuotolinis buvimas daug patogiau. Lengviau suburti žmones, pritaikyti interaktyvius elementus ir atlikti produktyvų darbą.

Tačiau su visais šiais pranašumais kyla problema, ką žmonės mato už ekrano. Ir šis aspektas labai priklauso nuo jūsų techninių priemonių ir pastangų pagerinti vaizdo skambučio vaizdą.

Įranga, kuri puikiai atrodys vaizdo skambučio metu

Ruošdamiesi nuotoliniam susitikimui, turėtumėte atkreipti dėmesį į savo idealią išvaizdą. Pirmiausia turite pasirūpinti įranga:

  • Pirmiausia reikia apsvarstyti stabilų interneto ryšį. Padarykite viską, kad patikrintumėte, ar jūsų interneto ryšys pakankamai stabilus, kad nenutrūktų.
  • Gera internetinė kamera yra esminė gražio vaizdo dalis. Jei viskas gerai paruošta, bet fotoaparatas prastai veikia, nėra prasmės.
  • Pagalvokite apie garsą – jis labai paveikia vizualinę patirtį, nes garsas ir vaizdas yra suvokiami neatsiejamai.

Nors techniniai aspektai turi didelę įtaką, galutinis rezultatas priklauso nuo jūsų organizuojamos aplinkos.

Kaip puikiai atrodyti vaizdo skambučio metu?

Atkreipkite dėmesį į šviesą

Pagrindinė taisyklė, kurios turite laikytis, yra ta, kad šviesa turi būti nukreipta į veidą ir būti už fotoaparato matymo lauko. Lengviausia naudoti natūralią šviesą – dienos šviesą pro langą. Tačiau tai ne visada įmanoma, todėl apvali lempa gali būti veiksminga alternatyva. Tai taip pat geras sprendimas, kai reikia apšvietimo nakties vaizdo skambučiams.

Taip pat atminkite, kad jei naudojate nešiojamąjį kompiuterį arba besisukančią internetinę kamerą, daug kas priklauso nuo kampo. Netinkami nustatymai gali sutrikdyti pusiausvyrą.

Fono nustatymas

Naudokite dirbtinį foną, kad jums nerūpėtų, kas vyksta už jūsų. Galite naudoti specialiai šiam tikslui sukurtus ir programų siūlomus vaizdus arba galite naudoti savo vaizdus.

Kaip puikiai atrodyti vaizdo skambučio metu? ➤ 2

Norėdami pataisyti išvaizdą, naudokite nustatymus

iMind vaizdo konferencijų programa leidžia naudoti nustatymus, kad atrodytumėte gerai. Net jei nespėjote gerai pasiruošti susitikimui ar nutiko kažkas kita, matymas per kamerą viską pagerins.

Apibendrinti

Galiausiai, norint atrodyti patraukliai, reikia laikytis trijų pagrindinių dalykų:

  1. Prižiūrėk save.
  2. Teisingai nustatykite šviesą.
  3. Prižiūrėkite savo įrangą, kad užtikrintumėte gerą ryšį ir garso bei vaizdo kokybę.

Galite tinkinti juos pagal savo pageidavimus, o plačios nemokamos „iMind“ programos funkcijos jums padės.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles