Return to portrait mode to see the content
To main page
Lie 5, 2022·5 min reading

Įtraukiančios virtualių renginių idėjos, kad įtrauktumėte ir įkvėptumėte savo auditoriją

Kai kurie renginių organizatoriai siekia surengti įtraukiančius virtualių susitikimų renginius, o kiti tiesiog siekia sukurti virtualų renginį. Štai keletas idėjų, kaip dalyvauti renginiuose, ir vykstančių internetinių renginių pavyzdžiai, kurie jus motyvuos. Šis straipsnis parodys, kaip surengti virtualų renginį dirbant nuotoliniu būdu ir efektyviai bendrauti.

Pradedame matyti daug kūrybiškumo ir naujovių virtualių renginių idėjose, nes vis daugiau renginių vyksta internete, o pramonė sutelkia dėmesį į vertės teikimą virtualiu formatu. Šiame įraše buvo apžvelgti keli naujausi internetiniai įvykiai, kurių daugelis iš pradžių turėjo būti „tikrieji“, siekiant sudaryti pasiūlymų ir geriausios praktikos pavyzdžių, susijusių su būsimo virtualaus renginio idėja, sąrašą.

Įtraukiančios virtualių renginių idėjos

Kas yra įtraukiantys virtualūs renginiai?

Įtraukiančioje laidoje žiūrovas patiria įtraukiantį efektą. Vystosi žiūrovo funkcija; jie nebėra tik virtualūs stebėtojai, o veikiau vieni iš veiksmo veikėjų, galinčių judėti, priimti sprendimus ir kartais net daryti įtaką tam, kas vyksta. Visa tai galima pasiekti naudojant nemokamą konferencijų programą „iMind“, o tai lemia realų nuotolinių darbuotojų ir kolegų įsitraukimą.

Naujasis formatas išpopuliarėjo tarp žiūrovų ir kūrybinių bendruomenių visame pasaulyje, išsiplėtė ir įgavo naujas formas.

Kuo įtraukiantys virtualūs renginiai tokie ypatingi?

Šis susitikimas yra identiškas bet kuriam kitam internetiniam susitikimui. Pagrindinis skirtumas yra tas, kad dažniausiai jis turi juokingą kokybę. Šiuose susibūrimuose nėra pranešimų, kalbų ar aprangos kodų, todėl svečių kambariai turėtų būti kuo ramesni ir patogesni. Virtualus verslo renginys gali būti naudojamas dviem tikslais:

  • dalyvavimas, užpildytas konkursais, žaidimais ir neformaliu bendravimu; kas vienija žmones;
  • savotiškas komandos formavimas internetinėje aplinkoje.

Planuojant įmonės pramogas reikia nepamiršti kelių svarbių detalių. Be to, jie taikomi tiek fiziniams, tiek internetiniams susitikimų tipams.

Realistiškos virtualios patirties koncepcijos

Dėl renginio specifikos būtina parengti scenarijų ar bent jau apytikslį renginio planą. Svarbiausia išlaikyti auditorijos susidomėjimą, įtraukti jį į procesą ir padaryti gerą įspūdį.

Virtualus muzikinis pasirodymas

Nereikia nutraukti pramogų vien todėl, kad perkėlėte renginį į internetą. Virtualiuose renginiuose galima puikiai išnaudoti kai kurias pramogų galimybes, pavyzdžiui, muzikinius pasirodymus.

Dideliam ar mažam renginiui prasminga iš anksto įrašyti atlikėjų pasirodymus prieš juos transliuojant. Gyvas muzikinis pasirodymas kukliam renginiui suteiks ypatingo skonio. Dėl epidemijos žmonės pasigenda koncertų ir renginių, todėl bet kokio pasirodymo pridėjimas yra puikus būdas juos nudžiuginti.

Įtraukiančios virtualių renginių idėjos, skirtos įtraukti ir įkvėpti auditoriją ➤ 2

Virtualus ieškojimas

Tai veiksmai, kuriems reikia logikos, mąstymo ar istorinių žinių (geografijos ir apskritai visko). Teminių užduočių galima rasti ir kitų tipų žaidimuose, pavyzdžiui, žmogžudystės paslaptyse, kur turite panaudoti savo loginį mąstymą, kūrybiškumą ir asociaciją, kad išnarpliotumėte intrigų tinklą, surastumėte blogiuką ar atliktumėte kitas užduotis. Užduotys taip pat gali apimti stalo žaidimų rinkinius, tokius kaip Dungeons & Dragons. Bet kokiu atveju tokia veikla privers dalyvius sunkiai dirbti ir įveikti kliūtis, kad būtų atlikta užduotis.

virtualus magijos šou

Visa programa turi būti prieinama internete ir transliuojama tiesiogiai. Norint dalyvauti, reikalingas vaizdo konferencijų įrankis su kamera ir mikrofonu bei nuolatinis interneto ryšys. Virtualūs magiški pasirodymai suteikia galimybę geografiškai atskirtiems žmonėms susiburti, pasinerti į magišką pasaulį ir švęsti.

Virtualios komedijos spektaklis

Puikus pasirinkimas nedidelei įmonei. Vaizdo konferencija, suburianti visą komandą (įskaitant vadovus). Su vedėjo ir komiko pagalba visi kartu arba atskirai gali dalyvauti pasirodymuose ir išdaigose. Kalbą reikėtų paįvairinti keliais aktualiais monologais.

Patarimai, kaip organizuoti įdomius virtualius renginius

Surinkome keletą patarimų, kaip sėkmingai surengti įtraukiančius virtualius renginius.

Lyderių lentelės iššūkis

Dalyvaudami konferencijos veikloje ir bendraudami su kitais dalyviais tokios atrakcijos metu, virtualūs dalyviai gali laimėti prizus lyderių lentelės konkurse. Pavyzdžiui, penkiems geriausiems dalyviams bus ištraukti prizai. Dėl to labiausiai bus įtraukta publika.

Virtuali foto kabina

Foto kabina yra viena populiariausių pramogų bet kuriame renginyje. Kam to atsisakyti, kai renginiai patenka į internetą?

Jūsų lankytojai turės prieigą prie įvairių fotoaparatų. Norint ja naudotis, telefone nereikia įdiegti programų. Viskas veikia savaime! Lankytojas gali greitai gauti nuotrauką stilinguose rėmeliuose paštu.

Apdovanojimo ženkleliai

Dovanos ir ženkleliai yra smagi virtualaus renginio funkcija ir paprastai yra puikus būdas paskatinti svečius dalyvauti. Po renginio dar galite išsiųsti tikrą dovaną paštu arba sukurti virtualią dovaną.

Kodėl publika domisi virtualiais renginiais?

Virtualių renginių laikas tik prasideda, todėl laikui bėgant tikrai atsiras daugiau įvykių, į kuriuos reikia atkreipti dėmesį.

Vis dar yra laiko išnaudoti visas galimybes ir išnaudoti virtualius renginius, nors šie keleri metai praėjo ne taip, kaip niekas norėjo ar tikėjosi. Jei norite tęsti renginių planavimą patogiai namuose, naudokite kai kuriuos iš šių pasiūlymų kaip nuorodą.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles