Return to portrait mode to see the content
To main page
Bal 20, 2021·3 min reading

5 būdai, kaip vaizdo konferencijas padaryti efektyvesnes nei tiesioginiai susitikimai

5 būdai, kaip vaizdo konferencijas padaryti efektyvesnes nei tiesioginiai susitikimai

Jau seniai aišku, kad vaizdo konferencijų susitikimai ateis į mūsų gyvenimą, o koronavirusas šį procesą tik paspartino. Kaip padidinti konferencijų efektyvumą lyginant su gyvu bendravimu? „Mind“ komanda pateiks jums 5 patarimus, kaip pagerinti bendravimą pandemijos metu.

Kaip vaizdo skambutis gali būti efektyvesnis nei tiesioginis susitikimas?

Jei turite prieigą prie interneto, nesvarbu, ar esate verslo centre Los Andžele, po palme Havajuose, šaltame Sibire, rytiniame bėgime Japonijoje ar net 10 km virš žemės, galite dalyvauti vaizdo įraše susitikimas. Tai yra pagrindinis internetinių susitikimų privalumas: nesate geografiškai susieti vienas su kitu. Siekiant maksimalaus mobilumo, rusiška vaizdo komunikacijos platforma „Mind“ veikia iš kompiuterių, planšetinių kompiuterių ir išmaniųjų telefonų.

  • Sukurkite žinių bazę

Įrašykite mokymus, pranešimus ir pristatymus, kuriuos vedate naudodami vaizdo nuorodą. Naujiems darbuotojams, norint prisijungti prie darbo, pakaks pažiūrėti įrašus, o tai žymiai sutaupys žinių nešėjo laiką įjungimo metu

  • Bendrinti ekranus

Ar rengiate ataskaitinį susirinkimą? Skambinti projektavimo skyriui, kad sudarytų tvarkaraštį? Rasti idėjų hakatonui? Ekrano bendrinimas gali sutaupyti daug laiko bandant paaiškinti, kas vyksta. Gyvenimo įsilaužimas: bendrinkite „Google“ dokumentus ar kitą internetinį teksto rengyklę, rašykite visas idėjas ir parodykite ekraną tiems, kurie tik žiūri. Per susitikimą neprisijungus tai nėra taip patogu. Galite vienu metu transliuoti kelis „Mind“ ekranus, todėl išnaudokite visas galimybes!

  • Praleiskite rytinius vakarėlius

Geriausias laikas aptarti dienos planą su komandos nariais yra rytas. Didelėse įmonėse juos surengti problematiška: bus labai triukšminga, o kai kurioms komandoms ralis gali baigtis anksčiau nei kitoms. O jei programuotojai sėdės šalia aktyvių pardavėjų ar labai kūrybingų dizainerių, susitelkti ties kodu bus beveik neįmanoma. Derybų nėra tiek daug, ką daryti? Susisiekite vaizdo skambučiu! Naudokite telefonus, jei esate pripratę prie stand-up formato. Tiesiog įsigykite triukšmą slopinančių ausinių, jei dirbate atviroje erdvėje 😉

  • Įrašyti skambučius

Gaila, jei tris valandas trukusios konferencijos diskusijos pasimeta. Vaizdo konferencija gali būti įrašyta ir peržiūrėta, jei mintis pamirštama. „Gyvą“ susitikimą nėra taip paprasta įrašyti į kamerą. Kaip įrašyti vaizdo konferenciją? On Mind, tiesiog paspauskite 1 mygtuką - ir įrašymas prasidės 🙂 Nepamirškite gauti visų dalyvių sutikimo. Žiūrėkite įrašymo instrukcijas čia: kaip įrašyti, kaip atsisiųsti, kaip žiūrėti. Ženkite dar vieną žingsnį ir įrašykite konferencijas keliose Mind paskyros patalpose tuo pačiu metu!

Kur dar galima naudoti vaizdo konferencijas?

  • teisme

Vaizdo konferencijos buvo pritaikytos teismuose. Leiskite įjungti mikrofoną, Jūsų garbė!

  • Klinikoje

Žinoma, per vaizdo konferenciją atlikti tyrimų ir tyrimų (kol kas) neįmanoma, tačiau pirminė konsultacija yra visiškai įmanoma nesukeliant pavojaus paciento ir gydytojo sveikatai!

  • Užuot ėjęs į kiną

Kino verslas patiria nuostolių, o beveik visas turinys persikėlė į srautinio perdavimo paslaugas. Stebėkite, kaip žiūrėti filmą su draugais. Pradedate vaizdo konferenciją, atidarote filmą ir tuo pačiu metu paspauskite Play. Oho, jūs esate kine su kompanija neišeidami iš savo namų!

Pagerinkite savo darbo eigos efektyvumą naudodami Mind. Vis dar nežinote internetinių renginių verslui tendencijų 2021 m.? Pasirinkimas bus naudingas įmonių vadovams ir savininkams.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles