Return to portrait mode to see the content
To main page
Spa 4, 2022·3 min reading

Perėjimas prie šiuolaikinio pasiuntinio

Šiandien vis daugiau žmonių pereina prie nuotolinio ryšio priemonių. Tai taikoma verslui ir asmeniniam gyvenimui, tačiau, atsižvelgiant į tikslą, šios priemonės turėtų būti naudojamos įvairiai. Visi žinome apie vaizdo konferencijas komandos valdymui, bet kas dar yra, kad komandinis darbas būtų lengvesnis?

Šiuolaikiniai pranešimai
Šiuolaikinės žinutės

Kas yra komandinis darbas?

Komandinis darbas – tai procesas, kai skirtingi žmonės, kuriuos vienija koks nors bendras tikslas, dirba kartu, kad jį pasiektų. Komandinis darbas yra būtinas norint pasiekti įmonės tikslus, tačiau problema ta, kad nuotolinį komandinį darbą nustatyti ir palaikyti yra daug sunkiau.

Komandinio darbo biure ir nuotolinio darbo skirtumai

Lauko susitikimai yra pagrindinė bendradarbiavimo biure užtikrinimo priemonė. Tarpasmeniniai pokalbiai, trumpi pokalbiai ir bendra darbo rutina padeda sukurti tvirtus ryšius, kurie padeda komandos nariams geriau suprasti vieni kitus ir būti produktyvesniems.

Priešingai, internetiniuose susitikimuose trūksta daugumos šių elementų. Pavyzdžiui, jei dirbate per atstumą, nesutiksite savo komandos draugu kavos pertraukėlės ar nepradėsite atsitiktinio pokalbio pakeliui prie stalo. Jūs sutelkiate visus į savo užduotį ir atliekate jas atskirai, o tada derinate rezultatus. Tačiau efektyviam darbui paprastų vaizdo skambučių neužtenka.

Kaip šiandieniniame pasaulyje keičiasi pranešimų siuntimas?

Atsiradus momentinių pranešimų platformoms, galite užmegzti pokalbį, kuris labai panašus į tiesioginį. Šiuolaikiniai susirašinėjimo pranešimai netgi siūlo balso ir vaizdo pranešimus, todėl galime turėti geresnę patirtį. Dabar turime galimybę dalytis duomenimis, failais, nuomonėmis ir idėjomis privačiai, praktiškai be jokių apribojimų.

Komunikacijos tinklo kūrimas komandoje ar versle apskritai

Susirašinėjimo sistemomis lengva naudotis, todėl galite kurti grupes, įtraukti ir pašalinti žmones iš jų sąrašų, redaguoti grupės nustatymus ir dar daugiau. Be momentinių pranešimų siuntimo ir vaizdo konferencijų programinės įrangos, galite naudoti kitas paslaugas, kuriose komandos nariai gali redaguoti ir pridėti failai, kuriuos bendrinate. Šie trys komponentai sukuria patogią komandinio darbo ekosistemą.

Kokį komunikacijos kanalą naudoti komandiniame darbe?

Norėdami sužinoti daugiau apie naudojamus įrankius, siūlome:

  • vaizdo konferencijų programinė įranga;
  • greiti pasiuntiniai – greitam informacijos srautui;
  • debesies paslauga – failams išsaugoti;
  • grupės paskyros – išoriniam bendravimui ir kitiems tikslams (pavyzdžiui, kolektyviniam el.

Šiuos kanalus galima integruoti į skaitmeninės darbo erdvės platformą arba naudoti atskirai.

Jūsų įmonei ar komandai skirtų pranešimų tipai

Priklausomai nuo pranešimo tikslo, galite keisti pranešimų tipus. Pavyzdžiui, informacinius pranešimus geriausia siųsti el. paštu, greitus klausimus ar atsakymus – tiesioginiais pranešimais, o su užduotimis susijusius pranešimus – komentaruose darbo platformoje arba debesies paslaugoje. Rinkitės išmintingai, kad žmonės galėtų patogiausiu būdu išlaikyti ir suvokti informaciją.

Bendravimas komandiniame darbe yra pagrindinis kriterijus kelyje į sėkmę. Tinkamas pranešimų siuntimas gali padėti sukurti sistemą, kuri laiku pateikia informaciją. Jei norite geresnio susirašinėjimo ir bendravimo vaizdo konferencijų metu, išbandykite iMind programėlę ir išsirinkite sau geriausią sprendimą!

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles