Return to portrait mode to see the content
To main page
Bal 12, 2021·2 min reading

Kaip „iMind Waiting Rooms“ pagerina vaizdo susitikimų saugumą?

Kaip „iMind Waiting Rooms“ pagerina vaizdo susitikimų saugumą?

Ankstesniame saugumo įraše aptarėme, kaip „iMind“ apsaugo vartotojus nuo įsibrovėlių. Šiandien kalbėsime apie „laukiamojo kambario“ funkciją, kuri apsaugo prieigą prie vaizdo konferencijos, uždarydama ją nepažįstamiems žmonėms.

Kas yra „laukiamasis kambarys“?

Įsivaizduokite, kad užsisakėte picą. Kurjeris paprastai atvyksta per pusvalandį, tačiau durų skambutis suskamba po 10 minučių. Kas tai yra? Kurjeris tiesiog pravažiavo be kamščių ar tai ne jis? Prieš atidarydamas duris, pažiūri pro akutę. Po to įvykiai vystysis viena iš 2 krypčių:

  • Matai pažįstamą Džeką picerijos pavidalu su peperoniu rankose. Džiaukis, kad atvyko anksčiau, atidaryk duris
  • Matai nepažįstamus vaikinus, sarkastiškai besikeičiančius žvilgsniais. Iš karto jiems durų neatidarysi

„Laukimo kambariai“ mintyse veikia panašiai. Jūs, konferencijos vedėjas, matote, kad kažkas beldžiasi į jūsų duris. Beldžiančiojo internetinė kamera padaro jo veido ekrano kopiją. Jei pažįstate šį asmenį, įsileiskite jį, kitu atveju atmeskite jį.

Nuo ko apsaugos „laukiamasis“?

  • Nuo nepageidaujamų lankytojų. Aptariant įmonės planus privačiame susitikime, tikrai nenorite, kad atsitiktiniai žmonės ar konkurentai juos išgirstų.
  • Nuo konferencijos nuorodos, ID ir slaptažodžio sukompromitavimo. Taip, net į ES gynybos ministrų konferenciją galima įsilaužti vien pažiūrėjus į duomenis
  • Nuo priartinimo bombardavimo. Priartinimo bombardavimas – kai grupė žmonių įsiveržia į vaizdo konferenciją ir pradeda rodyti savo ekranus su nerimą keliančiu turiniu.

„Kam turėtų būti leista prieiti, jei aš visų nepažįstu iš matymo?

Tarkime, kad rengiate konferenciją 100 žmonių. Pasakykite jiems iš anksto parašyti žodį ant popieriaus arba padaryti tam tikrą gestą ir parodyti jį kamerai, kai prisijungia prie susitikimo.

Vaizdo skambutis yra saugus. Kas toliau? Įgalinkite kelių ekranų bendrinimą vienu metu ir aptarkite projektą su kolegomis.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles