Return to portrait mode to see the content
To main page
Lie 1, 2021·5 min reading

Kaip parduoti internetu naudojant vaizdo įrašo nuorodą į verslą neprisijungus?

Kaip parduoti internetu naudojant vaizdo įrašo nuorodą į verslą neprisijungus?

Pakalbėkime apie tai, kaip galite naudoti vaizdo įrašus, kad padidintumėte pardavimą internetu.

Straipsnis tinka verslui, orientuotam į kitus miestus ir šalis; smulkus verslas didmiestyje; brangių daiktų, rankų darbo ir kitų prekių, kurias pirkėjas pirmiausia nori apžiūrėti iš visų pusių, pardavėjai, o tik tada pirkti. Vaizdo pokalbių paslaugų pardavėjams pasitaiko gyvenimo problemų.

Pirmiausia pateiksime 6 priežastis, kodėl verta parduoti vaizdo įrašu, tada – kokios platformos tam yra skirtos. Pabaigoje - premija: nuoroda į kurjerių paslaugų apžvalgą - kad būtų lengviau pristatyti prekę pirkėjui po nuostabaus video pristatymo :).

Kaip parduoti internetu per vaizdo konferenciją? Tai padės, jei turite verslą neprisijungus

6 patarimai, kaip parduoti internetu

Gaukite klientų, kurie tingėtų ateiti

Gerai, jei jūsų parduotuvės yra kiekviename miesto kvartale. Nereikia galvoti, kaip prekiauti internetu: klientai ateis ir išsirinks prekę. Tačiau visur yra maisto prekių parduotuvių, o daugiau nei pusė didžiųjų miestų gyventojų vis dar užsisako pristatymą . O jei mieste turite mažai taškų, daugelis pirkėjų pas jus nevažiuos: bus užsiėmę ar tiesiog tingūs.

Pavyzdys: vaikų centrai, kuriuose vyksta gimtadieniai. Privalumą gaus tie, kurie ves video ekskursiją ir taupys kliento laiką.

Išplėskite savo klientų bazę derėdamiesi dėl pirkimo sąlygų naudodami vaizdo įrašą

Jei jūsų pramonės klientai neperka neužduodami daug klausimų, sutaupykite jiems laiko ir sudalyvaukite vaizdo pokalbių susitikime.

Pavyzdys: kelionių pardavimas. Paskambinkite klientui, neverskite jo eiti į kitą miesto galą į jūsų biurą. Parodykite gražias turistinių vietų nuotraukas savo ekrane ir, jei reikia, susitarkite dėl asmeninio susitikimo.

Vaizdo įraše parodykite brangias prekes, kad klientas nebijotų nusipirkti „kiaulės kišenėje“

Pirkėjas ne visada turi galimybę apžiūrėti prekę. Jei kalbame ne apie svogūnus, o apie kažką svarbesnio ir brangesnio, niekas nepirks „kiaulės maiše“ .

Pavyzdys: brangūs pirkiniai, pvz., namas ar automobilis. Kaip juos parduoti internetu? „Cadillac“ atsakė sukurdama „ Cadillac Live“ paslaugą. Pardavėjas su kamera prieina prie automobilio ir detaliai parodo jį iš išorės ir vidaus, atsakydamas į klausimus per vaizdo pokalbį.

Vykdykite daugiau susitikimų per trumpesnį laiką

Parduodami internetu sumažinate riziką, kad klientas vėluos į susitikimą. Jei 1–2 susitikimai dienos pradžioje nevyksta pagal grafiką, gali sugriūti visi dienos planai, prasidės „sniego gniūžtė“ - ką nors teks perkelti į rytojų. Sunkiau pavėluoti į vaizdo susitikimą. Prieš pradėdami patikrinkite įrangą – ir viskas!

Parduodu į kitas šalis ir miestus

Jei jūsų produktas yra prieinamas tik viename mieste ar šalyje, patekti į tarptautinę rinką nebus lengva. Nepaisant tokių internetinių parduotuvių kaip „Amazon“, „Aliexpress“, „Ebay“, nedaugelis žmonių mokės didelius pinigus už rimtus pirkinius, neįsitikindami prekių kokybe. Jūs turite galimybę įgyti konkurencinį pranašumą, jei pirkėją supažindinsite su produktu vaizdo įrašu. Tai ypač aktualu brangių daiktų pardavėjams arba tiems, kurie parduoda rankų darbo gaminius. Kaip internetu parduoti naminius daiktus, kurie kaskart skiriasi? Vesk klientą už rankenos per kiekvieną tašką ir įpjovą.

Gaukite kovotojo su Covid įvaizdį

Jei įmonė laikoma „žaliąja“ – ji sumažina savo verslo poveikį aplinkai – tai padidina jos vertę vartotojų akyse. Šiuolaikiniame pasaulyje nauja nelaimė yra koronavirusas. Rūpindamiesi socialine distancija ir neversdami žmonių dar kartą išeiti iš buto, gausite gerą įvaizdį.

Per kurią vaizdo konferenciją parduoti internetu?

Pardavimo internetu vaizdo įrašais paslaugos

„Amazon Live“.

„Amazon“ sukurta paslauga, jungianti pardavėjus ir pirkėjus. Norėdami sukurti srautus, naudokite „Amazon Live Creator “. Klientai produktą ras šalia vaizdo grotuvo, o prekės ženklo srautai pateikiami produktų puslapiuose ir „Amazon Live“ pagrindiniame puslapyje.

Pirkite su

Platforma, skirta parduoti bendrinant ekraną. Jį naudoja influenceriai (didelę auditoriją turintys socialinių tinklų vartotojai) apsipirkdami internetu su savo sekėjais. Platformoje yra tekstiniai ir vaizdo pokalbiai.

Protas

Vienu metu naudokite kelių ekranų demonstravimą, kad greta arba treniruočių metu būtų rodomi produktai iš skirtingų prekybos vietų.

Pavyzdys : interjero dizaino kursai. Įsivaizduokite, kad mokote jaunus dizainerius, kaip naudotis ArchiCAD. Pradėkite bendrinti ekraną ir paprašykite mokinių padaryti tą patį. Dabar galite parodyti „kaip turi būti“, o jie gali parodyti „kaip išėjo“ :).

12 skambučio dalyvių gali bendrinti ekraną vienu metu.

Jūsų mokiniai užaugo ir dabar dirba su jumis. Atėjo pirkėjas. Kartu parodykite jam iki 12 ekranų su dizainu vienu metu – pabrėžkite, kaip gražiai tarpusavyje dera detalės iš skirtingų kambarių.

O jei klientui reikia pasitarti su šeima, bet niekas nėra namuose, įrašykite šį užsiėmimą demonstravimu. Pirkėjas parodys savo šeimą ir susisieks su jumis su sprendimu.

Į „Mind“ vaizdo konferenciją galite patekti 1 paspaudimu, sutaupysite laiko jums ir pirkėjui: tereikia atsiųsti nuorodą į susitikimą.

Premija: pristatymo paslaugų apžvalga

Prekės pristatymas ir pinigų gavimas yra pusė darbo. Dabar turime jį pristatyti pirkėjui. Mes radome jums kurjerių paslaugų apžvalgą . Palyginkite pagal jums svarbius parametrus.

Kodėl neprisijungusiam verslui reikia parduoti produktus per vaizdo įrašą?

Kaip padidinti pardavimus internetu? Vaizdo skambučiai padės pritraukti naujų klientų, kurie negali arba nenori atvykti į jūsų biurą, greitai aptarti sąlygas prieš perkant arba peržiūrėti prekę. Rimtus pirkinius, kurie dažnai perkami per atstumą (namas, automobilis), patartina pirkėjui parodyti, nes kitaip jis išsiskirs.

Jūsų procesai ir įvaizdis taip pat padidės, nes pardavimas naudojant vaizdo įrašą taupo laiką ir daro jus rūpinančia įmone.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles