Return to portrait mode to see the content
To main page
Geg 6, 2021·2 min reading

Kelių ekranų demonstravimas vienu metu programoje „iMind“.

Bendrinkite kelis ekranus vienu metu vaizdo konferencijoje

Kodėl jums reikia ekrano bendrinimo

Įsivaizduokite, kad turite vaizdo susitikimą darbe. Kiekvienas kalbėtojas pasako savo dalį ir parodo ekraną. Kai pasikeičia garsiakalbiai, jis visada prasideda: „Dabar aš knaisiosiuos“; „Palauk, leisk man pirma sustabdyti savo“; "O kaip perduoti teisę dalytis ekranu?". Tai nepatogu ir užima daug laiko. Ir jei jums reikia palyginti išdėstymą su dizainu, nuolat perjungti juos? Tokias problemas išspręs keli ekrano bendrinimai vienu metu.

Kaip veikia grupės ekrano bendrinimas

„iMind“ programoje kiekvienas pasirenka, ką transliuoti: savo vaizdo įrašą ar atvirą programą. Pasirodo, intuityviai paprasta: matai tą patį tinklelį su vaizdo įrašu, bet vietoj veidų – vaizdo įrašą iš jų ekranų. O kai laidą pradeda naujas dalyvis, ankstesnis nenustoja dalintis, kaip Skype.

Skirtingai nei „Zoom“, jums nereikia laukti, kol šeimininkas leis lygiagrečiai transliuoti. Paleiskite ekrano kopijas, kai tik norite. Spustelėkite dalyvių vaizdo įrašus, kad išplėstumėte demonstraciją. Likę vaizdo įrašai sumažės. Spustelėkite peržiūrą dešinėje, kad perjungtumėte į kito dalyvio transliaciją. Tame pačiame mastelio keitime nematote, ar kiti dalyviai ką nors transliuoja. Skirtingai nuo iMind, kur galite pamatyti, ar kitas asmuo įjungė demonstraciją. Spustelėkite jį, kad pamatytumėte jį visame ekrane! Jums nereikės eiti į jokius giliai paslėptus meniu.

Galite bendrinti viską, kas atidaryta jūsų kompiuteryje, arba tik vieną programą, pvz., naršyklę. Visi vaizdo konferencijos dalyviai gali dalytis ekranais vienu metu: nuo 4 vartotojų pagrindiniame plane iki 12 profesionalių ir verslo planų.

Darbas grupėje neduoda norimų rezultatų? Patobulinkite savo vaizdo susitikimus naudodami 5 „iMind“ patarimus.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles