Return to portrait mode to see the content
To main page
Lie 17, 2022·5 min reading

Virtualaus tinklo vadovas

Pandemija prisidėjo prie dar didesnio virtualaus tinklo ryšio tipo plitimo. Asmeniniai susitikimai buvo atšaukti didžiąją 2020 m. ir 2021 m. dalį, tačiau, laimei, virtualūs susitikimai buvo įmanomi. Tai tapo tikru išsigelbėjimu, kai žmonės negalėjo niekur išvykti ir efektyviai dirbti. Pandemija beveik baigėsi, bet ne veikla internete. Paruošėme jums vadovą, kaip parengti efektyvų virtualų tinklą, kuris patiks visiems.

Virtualaus tinklo vadovas

Kas yra virtualus tinklas?

Internetinių tinklų kūrimo esmė – plėsti pažinčių ratą besinaudojančių interneto erdve ir palaikyti abipusiai naudingus darbo santykius ateityje.

Lankymosi nuotolinio tinklo renginiuose tikslas – plėsti kontaktų ratą, susirasti verslo partnerių, susirasti bendraminčių. Tinklų kūrimo dėka žmonės dažnai kuria naujus įmonių projektus, generuoja idėjas startuoliams, užmezga asmeninius ryšius, susiranda darbą ir gyvenimui bei verslui tinkamus specialistus.

Kokios yra virtualių tinklų renginių formos?

Jei norite, kad virtualus susitikimas būtų sėkmingas, turite jį planuoti atsižvelgdami į susitikimo tikslą. Tai bus puiki vieta pradėti ir padėti priimti sprendimus, kad suprastumėte savo auditoriją ir tai, kas ją motyvuoja.

Breakout seansai

Susitikimai yra nemokami (į juos kviečiami įvairių profesijų žmonės) arba orientuoti į konkrečią auditoriją, pavyzdžiui, verslo žmonių ir finansininkų tinklų kūrimas.

Toks tinklų kūrimas bus naudingas esamų verslininkų ar žmonių, norinčių pradėti savo verslą, profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui.

Komandos formavimo veikla, kuri privers žmones kalbėti

Geriausias tinklų kūrimas kuriant komandą yra dvipusis procesas: kalbiesi su žmonėmis, nes gali jiems būti naudingas, ir todėl, kad jie gali padėti vėliau patardami, supažindindami ar tiesiog kurdami komandą, su kuria dirbi. su stipresniais. Kitaip tariant, jūs pasirenkate būti šalia žmonių, kurie kelia jūsų smalsumą ir susidomėjimą. Bendraujate ramioje atmosferoje, keičiatės idėjomis, kartu dirbate prie projektų ar tiesiog kalbatės.

Pagrindinės kalbos ir panelinės diskusijos

Verslo tinklų kūrimas padeda plėsti pažinčių ratą darbo reikalais ir leidžia gerai praleisti laiką su bendraminčiais. Tokie tinklai dažniausiai yra mokami.

Dažnai šiuose susitikimuose dalyvauja kviestiniai pranešėjai: verslininkai, pardavimų treneriai, finansininkai, oratoriai, programų kūrėjai ir restoranų atstovai.

Kaip teisingai ją struktūrizuoti?

Nors virtualių tinklų renginiai skiriasi nuo kitų verslo susitikimų tipų, įskaitant internetines konferencijas, jiems vis tiek reikalingas planuotojas – idealiu atveju kvalifikuotas.

Apsvarstykite šias renginių planavimo idėjas kaip atspirties tašką:

  1. Surinkite lankytojus: norėdami paruošti lankytojus naudoti pageidaujamą virtualaus tinklo platformą, gali būti, kad jie nebus su ja susipažinę. Tai galite padaryti atsiųsdami jiems instrukcijas el. paštu, pavyzdinį vaizdo įrašą arba bet kurį jums tinkamiausią būdą. Nusiųskite jiems renginio tvarkaraštį, kad jie žinotų, ko tikėtis.
  2. Norėdami pradėti, padarykite iniciatyvą: kai atvyks jūsų svečiai, skirkite šiek tiek laiko juos geriau pažinti. Padarykite tai įdomų užduodami tokius klausimus kaip „Koks jūsų mėgstamiausias ledų skonis?“ kuris galėtų paskatinti pokalbį. Jei turėtum daugiau laiko šiame gyvenime, ką norėtum veikti? Dėl to pokalbis taps karštesnis.
  3. Dalyvaukite susitikimo metu: geriausi internetinių renginių organizatoriai visada užsiėmę. Ne tik žiūrėkite, kas vyksta. Jei reikia, prisijunkite prie pokalbio, kad judėtumėte į priekį. Informuokite dalyvius, kiek laiko truks renginys. Įsitikinkite, kad galite išspręsti visas technines problemas.

Kokiais žingsniais reikia pakviesti žmones?

Kitas žingsnis – paskelbti savo internetinį įvykį. Todėl daugiau žmonių galės dalyvauti renginyje ir užmegzti ryšius su kitais pramonės profesionalais.

Sužinokite daugiau apie savo auditoriją

Tinklų renginių sėkmę lemia du elementai – tinkami žmonės kambaryje ir tinkamas tikslinės rinkos pažinimas.

Įsitraukite į socialinius tinklus

Pradėkite pakviesdami savo artimiausią šeimą ir draugus. Tai gali būti esami ir buvę darbuotojai, verslo kontaktai, kuriuos užmezgėte ankstesniuose tinklo renginiuose, geriausi jūsų įmonės klientai ir kt. Pradėkite pakviesdami kontaktus, kuriuos užmezgėte socialinės žiniasklaidos platformose, pvz., „LinkedIn“.

El. pašto kampanijų paleidimas

Nusiųskite potencialiems dalyviams kvietimo laišką ir instrukcijų laišką. Jo tikslas – padėti dalyviams pasiruošti renginiui. Tai ypač naudinga ambivertiškai ir intravertai auditorijai.

Turėtų būti paminėtos visos konkrečios temos, kurias norite aptarti laiške. Patrauklus sveikinimo laiškas padidins lankytojų skaičių ir supažindins svečius su renginio ištekliais ir organizacine struktūra.

Parašykite tikslinius raktinius žodžius

Reklaminė kampanija gali būti pradėta keliais būdais. Tačiau šiuo atveju turite aktyviai naudoti pasirinktus raktažodžius.

Kaip išsirinkti konferencijų sistemą?

Kitas žingsnis yra platformos pasirinkimas. Esant tokiai situacijai, reikia atsižvelgti į keletą veiksnių. Sudarėme reikalavimų sąrašą jūsų idealiai platformai.

  • Auditorijos prieinamumas: platformos su ribotu veiklų skaičiumi, kurios buvo pakeistos, kad atspindėtų komunikacijos nuosmukį.
  • Papildomos funkcijos: funkcijų išjungimas / pridėjimas, prekės ženklo erdvės, galimybė iš anksto supažindinti auditoriją ir dalyvius su platforma.
  • Sąveikos paprastumas: sąsajos intuityvumas ir aiškumas, galimybė organizuoti palaikymą.

Rekomenduojame naudoti iMind – nemokamą vaizdo konferencijų įrankį, nes joje yra viskas, ko reikia sėkmingam tinklo kūrimui.

Virtualių tinklų renginiai yra labai populiarūs ir svarbūs šiais laikais. Vadovaukitės mūsų paprastu vadovu, kad jį organizuotumėte aukščiausiu lygiu.

If you liked the article, please share it on social media:
Other articles:
Show all articles